Home > Nieuws

Hoogste nieuwe binnenkomer in top 10 Best Workplaces

test
Werkman de Jong
Categorieën: Nieuws


Als hoogste nieuwe binnenkomer heeft Werkmandejong de vierde plaats behaald in de lijst van Best Workplaces in de categorie medium sized companies! Dit werd gisteren bekendgemaakt tijdens het Best Workplaces event in Amsterdam. Een geweldig resultaat!

Medewerkers centraal

De lijst is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work, waar jaarlijks wereldwijd 6.000 organisaties aan mee doen. Great Place To Work maakt een analyse van het werkgeversbeleid én analyseert aan de hand van een uitgebreid medewerkersonderzoek hoe het bij medewerkers is gesteld met het vertrouwen, trots en plezier in de organisatie. Dat is ook gelijk een van de belangrijkste redenen dat wij gekozen hebben voor de methodiek van Great Place to Work”, zegt Bas de Jong. “Het feit dat uit onderzoek blijkt dat vanuit het oogpunt van collega’s vertrouwen, trots en plezier bepalend zijn of je als een Great Place To Work wordt ervaren, sluit naadloos aan bij onze visie. “We voldeden al aan de criteria, waardoor we het label Great Place to Work certified mochten gaan dragen, maar dat we ook tot de top 10 Best Workplaces van Nederland behoren overtreft onze verwachtingen.”

Overkoepelende doelstelling

We zijn een organisatie met een duidelijke visie, een onderdeel hiervan is het gewaagd doel. Dat is een middellange termijn doelstelling van de hele organisatie die energie geeft en van alle collega’s uiterste inspanning vereist om te realiseren. Deze wisselt gemiddeld elke vijf jaar, en vorig jaar was het tijd voor een nieuwe doelstelling. Vanuit onze collega’s kwam het idee om te gaan voor de nummer 1 Great Place to Work. Eigenlijk vatte dat alles samen waar we voor staan: namelijk bijdragen aan werkgeluk voor mensen en organisaties. Dat is vanuit onze dienstverlening niet alleen van toepassing op onze klanten en kandidaten, maar geldt juist ook voor de collega’s die samen Werkmandejong maken. Jan werkman: “En dat er dan ook nog een competitie-element bij komt kijken, sluit naadloos aan op onze sportmentaliteit!”

blog_image:article_werkma_15537715535c9cac213685a.jpg:end_blog_image

Meer dan alleen salaris

We zien dit dan ook als een interessante competitie om steeds verder toe te werken naar die felbegeerde eerste plek. Want dat is ons doel, en dat willen we binnen 5 jaar behaald hebben. Een motiverende uitdaging voor het hele team dat de betrokkenheid nog verder versterkt. “Je merkt dat het mensen energie geeft als ze mee kunnen denken in allerlei initiatieven die bijdragen aan een prettige werkomgeving. Dat heeft niet alleen betrekking op arbeidsvoorwaarden maar gaat bijvoorbeeld ook over de beste koffiebonen, interne communicatie en maatschappelijke initiatieven.” Jan Werkman vervolgt: “Wij zijn er van overtuigd dat mensen meer zoeken dan een werkgever die elke maand hun loont betaalt. En tegelijk willen wij meer voor onze collega’s betekenen dan dat. Je werk maakt een groot deel van je leven uit, dan kan het maar beter iets zijn waar je veel plezier uit haalt.”

Meer informatie

Wil je meer weten over Werkmandejong? Neem dan contact met ons op!

Kijk op www.greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en op www.greatplacetowork.nl/bestworkplaces/nederland/2019 voor de volledige lijst.

blog_image:article_werkma_15537716115c9cac5b35eed.jpg:end_blog_image

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af

Samenwerken met Werkmandejong?

Neem dan contact met ons op.

Contact - Werkmandejong
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close