Home > Nieuws

Het Kickstarters Festival: geef je carrière een kickstart op hét event voor (bijna) afgestudeerden.

test
Werkman de Jong


Bevind jij je in de laatste fase van je hbo- of wo-studie en ambieer je een carrière in het bedrijfsleven? Op het Kickstarters Festival vind je antwoorden op alle vragen die je hebt als starter op de arbeidsmarkt. 

Op deze middag krijg je alle informatie die je zoekt over de start van je carrière! Denk aan advies over jouw carrièremogelijkheden, ontdek welke organisaties bij jou passen en raak geïnspireerd op thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling! Je carrière is belangrijk, maar er moet ook tijd zijn voor plezier. Daarom is er tussen de workshops ruimte voor fun en sluiten we af met een borrel met DJ. 

 

Claim jouw gratis ticket

 

Programma:

Werk alvast aan je skills en competenties door het volgen van één van de workshops. De inhoud van de workshops staan hieronder beschreven. Bij inschrijving geef je je voorkeur op. Bij de start van het evenement hoor je voor welke workshop je definitief bent ingeschreven. 

Omgekeerd solliciteren: Zo kies je de werkgever die bij jou past 
Je kunt bij zoveel verschillende bedrijven je baan uitvoeren, hoe weet je dan dat je voor de juiste werkgever kiest? Je krijgt praktische en laagdrempelige handvatten, zodat je kan bepalen welke werkgever het beste bij jou past. Daarnaast vertellen we je ook hoe jij als kandidaat je het beste kan profileren aan tafel bij jouw droom werkgever. Welke do’s en welke don’ts zijn er?

Persoonlijk leiderschap - Hoe geef je leiding aan je ontwikkeling?
Je wilt zelf aan het roer staan van jouw persoonlijke ontwikkeling en het tempo bepalen. Maar dat is soms best moeilijk. Er gaat ook veel tijd zitten in het vak leren. Hoe zorg je voor een goede balans tussen leren op de werkvloer en ontwikkelen als mens? Daarnaast kan de overgang van studie naar werk kan groot zijn. Hoe ga je effectief met je tijd en energie om? Hoe kun je impact maken zonder jezelf te verliezen? In deze workshop krijg je o.a. antwoord op deze vragen.

The Future of Finance
The future is now! Met de komst van ChatGPT is AI bijna ondenkbaar geworden. Wat kan AI voor je doen als je veel met (financiële) data werkt, bijvoorbeeld in Excel en/of Power BI? Wat zijn de trends en ontwikkelingen binnen het financiële vak? Er staat een hoop te gebeuren! Jij als startende financial kan in deze workshop een voorsprong nemen op wat er gevraagd wordt van de toekomstige financial! 

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet
Voorkeuren en drijfveren: hoe verschillen we van elkaar en waar krijg jij energie van? Maak kennis met de Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®) en hoe je dit kunt vertalen naar jouw voorkeuren. Doordat je weet waar je energie van krijgt en wat je sterke kanten zijn, kun je beter inschatten welke loopbaan het beste bij jou past.

Na afloop zal Michael Kortekaas, één van de hunters uit het tv-programma ‘Hunted’, plenair een workshop geven. Hij inspireert en coacht al jarenlang mensen, teams en organisaties op energie, fitheid, vitaliteit, leiderschap en Mentale (veer)Kracht.

wfhE2ZR46MOsgAAAABJRU5ErkJggg==

‘Managen van energie, focus en veerkracht’
Hoe houd je je energiebatterijen opgeladen, een gezonde werk-privé balans en focus op de dingen die je wilt bereiken in moeilijke tijden?  
De drie grote thema’s binnen Mentale (veer)Kracht komen aan het licht:

1.     Presteren onder druk (bijvoorbeeld werkdruk)
2.     Omgaan met verandering, teleurstelling & tegenslag
3.     Volhouden oftewel gedragsverandering

Vanuit deze concepten maakt Michael de verbinding naar excelleren, werkgeluk, (persoonlijk) leiderschap en teamperformance en duurzame High Performance. Ben je benieuwd naar meer informatie over Michael Kortekaas, kijk dan eens op zijn eigen site michaelkortekaas.nl

Wees snel: er zijn 75 tickets beschikbaar! 

Ik wil erbij zijn!

 

Je carrière een kickstart geven via Werkmandejong? Volg een traineeship of treed direct in dienst bij één van onze opdrachtgevers. 
Je bent een startende professional en wil het beste uit jouw talenten halen. Je wilt deel uitmaken van een betrokken team met grote ambities. Je hebt verschillende opties. Bijvoorbeeld je carrière starten in een traineeship of vast bij een werkgever in dienst. Werkmandejong biedt een traineeship aan in twee richtingen: Finance & Control en Process & Business

In een periode van twee jaar ga je in verschillende functies aan de slag gaat bij opdrachtgevers. Zo kom je met verschillende organisaties en bedrijfsculturen in aanraking, bouw je een relevant netwerk op en ontdek je waar je het beste tot je recht komt.

Wil je je talenten ontwikkelen op een vaste werkplek? Werkmandejong werkt met organisaties in verschillende branches. Van grote corporate tot mkb. Benieuwd naar welke vacatures we precies bemiddelen? Bekijk ze hier. Samen kijken we naar welke omgeving het beste bij jouw ambities en persoonlijkheid past. 

Een greep uit de opdrachtgevers: 

Wil je sparren over jouw loopbaan? Op het festival zijn er Werkmandejongers aanwezig die al jouw vragen kunnen beantwoorden. 

Claim jouw gratis ticket

 

FAQ

Waar is het Kickstarters Festival?
Het evenement vindt plaats op de Bonnetstraat 37 in Ede. 

Wanneer en hoe laat is het Kickstarters Festival?
De inloop is tussen 13.30 uur en 14.00 uur. Zorg dat je uiterlijk 14.00 binnen bent. We starten dan met het programma. We sluiten rond 17.00 af met een borrel!

Moet ik tickets kopen voor het Kickstarters Festival?
Entree van het event is gratis. Om toegang te krijgen schrijf je je voorafgaand in. Dit kan je hier doen. 

Moet ik me inschrijven voor een workshop?
Bij inschrijving geef je je voorkeuren op. Omdat er een maximumaantal plaatsen per workshop beschikbaar zijn, delen we je in. Bij de start van het evenement hoor je voor welke workshop je definitief ingeschreven staat. 

Zijn er food en drinks aanwezig?
Jazeker. Tussen de workshops door is er gelegenheid om te genieten van wat hapjes en drankjes. Want netwerken met een droge mond en aandachtig luisteren op een lege maag vindt niemand fijn! Om het weekend in te luiden, sluiten we af met een borrel. 

 

Route

Auto
Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op het parkeerterrein aan de Boylestraat. Let op! De ingang van het parkeerterrein vind je aan de Darwinstraat (zie foto). Je parkeert je auto voor €4. 

OV 
De dichtstbijzijnde bushalte is Darwinstraat. Kom je met de trein? Vanaf station Ede-Wageningen zorgen wij voor een gratis shuttleservice. Je wordt op het station opgevangen door collega’s van Werkmandejong.


Shn32t3RTGCS1RVnr8L4HUI7vpW6vx0QCjmiPDQny4NH0f5Y14Xv60XmUAAAAAElFTkSuQmCC

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af

Samenwerken met Werkmandejong?

Neem dan contact met ons op.

Contact - Werkmandejong
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close