Home > Nieuws

Werkmandejong, nu ook in Amersfoort

test
Werkman de Jong
Categorieën: Nieuws


Al geruime tijd een begrip als het gaat om recruitment, detachering en persoonlijke ontwikkeling. Vanaf februari ook gevestigd aan de Stadsring in Amersfoort: Werkmandejong.

Gezamenlijk doel

Recruitment dat verder gaat dan de bemiddeling. Wij blijven ook na de plaatsing betrokken omdat we geloven in het belang van persoonlijke ontwikkeling als het gaat om een succesvolle start bij een nieuwe werkgever. Een samenwerking tussen klant, kandidaat en Werkmandejong als recruitment partner met hetzelfde doel voor ogen: bijdragen aan het geluk van mensen en organisaties. 1. Media-aandacht

Werkmandejong is al sinds 2005 actief op de regionale arbeidsmarkt vanuit Ede. Met een team van ruim 70 medewerkers verzorgen we personeelsoplossingen op het gebied van werving en selectie, detachering van finance en banking professionals én trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Met diverse klanten in en rondom Amersfoort willen we onze positie in deze regio versterken en meer klanten kennis laten maken met onze visie op recruitment. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af

Samenwerken met Werkmandejong?

Neem dan contact met ons op.

Contact - Werkmandejong
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close