Home > Nieuws

Zorg voor elkaar

test
Werkman de Jong


Claudia Donders, Manager Financiële en zorgadministratie bij zorginstelling Amerpoort, laat haar licht schijnen op haar samenwerking met Werkmandejong.

Betrokkenheid. Niet zomaar een mooie term, maar één van de kernpunten vanuit de organisatievisie van Werkmandejong. Hiermee ervaren we een gedeelde waarde met veel zorgorganisaties waarmee we samenwerken. Juist in deze sector zijn mensen actief die vanwege hun intrinsieke motivatie met hun werk een (indirecte) bijdrage willen leveren aan een hoger doel. Het is de diepere betekenis van je werk die zorgt voor de beste motivatie en een geluksgevoel. We kennen allemaal de voorbeelden van mensen die hun werk doen omdat ze nou eenmaal deze baan hebben, of aan de andere kant de mensen die vol energie en enthousiasme je verwachtingen overtreffen omdat ze echt doen waar ze zelf gelukkig van worden. 

Samenwerking
Claudia Donders is één van onze opdrachtgevers waarbij we die diepere laag in de samenwerking raken. Eerder werkte ze bij Santé Partners al samen met onze tijdelijke inzetbare professionals en inmiddels heeft ze bij Amerpoort, naast de samenwerking met onze professionals, ook kennis gemaakt met onze Recruitment dienstverlening voor de invulling van vaste functies.

Zoals Claudia het zelf verwoord: "Ik ervaar het werken met de professionals van Werkmandejong als zeer prettig. Deze mensen brengen namelijk iets extra's; ze voeren de taken waarvoor ze zijn aangenomen uitstekend uit, maar ik heb altijd meer uit die samenwerking kunnen halen. Hierdoor kreeg ik extra projecten gedaan of hielpen zij bijvoorbeeld een collega die ergens in vast liep. Aan de andere kant hielp ik hen door hen uit te dagen verdere stappen te maken in hun persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling".

"Ook bij de recruitment consultants van Werkmandejong ervaarde ik die extra betrokkenheid. Wij hadden een vacature openstaan waarbij we eigenlijk een vrij ongewone combinatie aan taken in één profiel nodig hadden. Door het professionele advies en het actief meedenken in mijn uitdaging op de afdeling, hebben we uiteindelijk een goed profiel kunnen opstellen en zijn we zeer tevreden met de kandidaat die is aangenomen".

Werk met betekenis
We zijn Claudia en Amerpoort dankbaar voor deze zeer prettige samenwerking. Een samenwerking waarin de betrokkenheid bij leidt tot resultaten waar we allemaal gelukkig van worden. In de huidige tijdsgeest, waarbij het voor onze professionals steeds meer van belang is om met hun werk bij te kunnen dragen aan een hoger doel dan enkel omzet vergroten, is de zorg een sector waar we graag de handen mee ineen slaan. 

Wil je ook kennismaken met onze dienstverlening? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend gesprek over hoe we kunnen helpen met het vinden van geschikte vaste of tijdelijke medewerkers? Bram van der Linden helpt je graag verder. 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af

Samenwerken met Werkmandejong?

Neem dan contact met ons op.

Contact - Werkmandejong
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close