Fysiek evenement

ZZP-Event

High Performance Teams, kernwaarden en cultuur:
Wat we kunnen leren van het Olympisch Team van Evangelos Doudesis.

Donderdag 4 juli 2024
17.00 uur - 19.45 uur

Aan de vooravond van de Olympische Spelen geven we jou graag een inkijkje in hoe het eraan toe gaat bij één van de teams die een goede kans maken op Olympisch Goud in Parijs; de Nederlandse Waterpolovrouwen.
Huidige bondscoach
Evangelos Doudesis is bij ons te gast. Welke lessen kan jij als ZZP-er halen uit zijn visie op leiderschap en het creëren van een High Performance Team?

Programma

17.00 uur – Welkom en opening door Daniëlle van der Kolk (Algemeen Directeur en Trainer binnen Werkmandejong).

17.30 uur – Eten in Franse stijl: Geniet van een heerlijke maaltijd terwijl je waardevolle gesprekken voert en kennis deelt met andere ZZP’ers uit ons netwerk. 

18.30 uur – Aan tafel met Evangelos Doudesis: Daniëlle van der Kolk en Bas de Jong (eigenaar en oud-Olympiër) gaan samen met Evangelos Doudesis, de huidige bondscoach van het Nederlands Dames Waterpoloteam, in gesprek over het succes van zijn team.
De waterpolodames zijn voormalig Wereldkampioen en de huidig Europees Kampioen. Evangelos deelt zijn visie op het creëren van een High Performance Team, de waarden waarmee hij werkt en hoe hij omgaat met teamprocessen. Ook zal hij ingaan op de cultuurverschillen tussen Griekenland en Nederland in het aansturen van een team.
 

19.45 – Afsluitende borrel 

Gratis aanmelden

Wil jij sowieso zeker zijn van een plekje? Meld je dan direct aan.

  • Deelname is gratis.
  • Je ontvangt per mail de laatste updates van het event.
  • Vol= Vol