Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering
Lean Green Belt

 

In bijna elke organisatie, afdeling en functie is het een actueel onderwerp: processen optimaliseren, efficienter inrichten en betere ervaringen bieden aan zowel klanten als medewerkers. Een van de bekendste hulpmiddelen om hier mee aan de slag te gaan is Lean, waarvan Lean Green Belt de meest populaire training is. In samenwerking met onze trainingspartner FieldWorx bieden we je de mogelijkheid om in een vierdaagse training je certificering tot Green Belt te behalen. Deze training is gericht op mensen die continu verbeteren echt in de praktijk willen brengen en voor iedereen toegankelijk. We starten in september, sluit je aan?

De hoofddoelen van de training Lean Green Belt
  • Toepassen van Lean 
  • Herkennen en elimineren van de acht vormen van verspilling op de werkvloer 
  • Processen in kaart brengen met value stream mapping en de verbeteringen visualiseren 
  • Kaizen en een dagstart kunnen faciliteren d.m.v. stand-ups 
  • Ontwikkelen van de mindset: continuous improvement

De training start met een inleiding in Lean. Hierbij hoort een stukje geschiedenis van Lean waarbij je tevens de vijf principes van Lean leert kennen. Je maakt kennis met de begrippen verspilling en Kaizen. Je leert gedurende de training de verschillende Lean technieken beheersen en maakt je de Lean terminologie eigen. De theorie wordt hierbij ondersteund door passende games. Een aantal tools en methoden die aan de orde komen zijn: verspilling, flow, SOP, value stream mapping, VSM future state, VSM current state, 5S, standaardwerken, soft skills, KATA, visual management en Hoisin Kanri.

Door de combinatie van theorie, games en een praktijkopdracht ontstaat een interactieve setting waarbij trainer en cursist samen de dag vormgeven. In overleg met de trainers is er ruimte voor aanvullende coaching bij de praktijkopdracht.

Examen en certificering

De training sluit je af met een multiple choice examen. Na voltooiing ontvang je een theorie diploma en ben je Certified Lean Green Belt. Na voltooiing van de praktijkopdracht ontvang je ook je praktijkcertificaat

Aanmelden en meer informatie

Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden? Vul dan ons contactformulier in. Bellen kan natuurlijk ook, je kan ons bereiken via 0318-687250. We helpen je graag verder.

 
Praktisch

Investering
€ 2.495,- exclusief examen en certificaat (€ 175,-)

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW

Trainingsdagen (9.00 - 17.00)
Vrijdag 7 september
Vrijdag 21 september
Vrijdag 2 november
Vrijdag 30 november

Locatie
De training vindt plaats in de trainingsruimte van Werkmandejong die van alle gemakken is voorzien. 

De trainers
Voor deze training werken we samen met FieldWorx, expert op het gebied van Lean trainingen en specialist in procesverbetering.


Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close