Werkmandejong investeert verder in de groei van het label “Training & Ontwikkeling” met de aanname van Marieke Zijlstra.

Marieke treedt 1 mei 2017 in dienst bij Werkmandejong als Manager Training & Ontwikkeling. “In onze ogen is Marieke op dit moment dé specialist in Nederland op het gebied van MBTI, het instrument om persoonlijkheid in beeld te brengen.” Aldus directeur Bas de Jong.

Marieke Zijlstra

Marieke is van huis uit organisatiepsycholoog en de afgelopen 8 jaar trainer/consultant geweest bij OPP, de organisatie die in Nederland alle MBTI-trainers certificeert. Vanuit die rol heeft zij voor het eerst kennisgemaakt met Werkmandejong Training & Ontwikkeling. Werkmandejong heeft inmiddels 7 gecertificeerde MBTI-trainers in dienst.

Academy

Op de vraag wat haar ambities in deze nieuwe rol zijn, geeft Marieke aan dat ze met Werkmandejong wil meebouwen aan het verder vormgeven van Werkmandejong Academy. Zowel voor klanten als de eigen medewerkers. Werkmandejong Training & Ontwikkeling heeft als doel om met een breed scala aan trainingen, coaching, begeleiding, teamontwikkeling en advies, het beste uit mensen, teams en organisaties te halen.

Werkmandejong onderscheidt zich in de markt door zich samen met de klant en kandidaat te committeren aan een succesvolle ontwikkeling van beide partijen. We bieden oplossingen voor vraagstukken op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van het kostbaarste onderdeel van elke organisatie: haar mensen.

Kijk voor meer informatie over Werkmandejong Training & Ontwikkeling op www.werkmandejongtraining.nl  


Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close