Na het gesprek kreeg ik direct een rondleiding

Soms ontvang je berichten die je dag nog mooier maken dan hij al was, die je in laten zien wat een mooie baan je hebt. Vandaag was weer zo'n dag toen we dit bericht van Richard mochten ontvangen.


"Graag wil ik jullie laten weten dat ik weer een baan heb gevonden! Het is alweer even geleden maar ik ben in augustus op sollicitatietraining geweest.

Het eerste gesprek dat ik na de training had ging eigenlijk al een stuk beter dan al die afspraken daarvoor. Ik voelde nauwelijks of geen spanning en heb op een gepaste manier mijn verhaal kunnen doen. Na het gesprek kreeg ik direct een rondleiding, dus dat leek er goed uit te zien. Een week later kreeg ik echter een mail met de mededeling dat het toch iemand anders geworden was.

Vorige week heb ik gesproken met mensen van een accountantskantoor waar ik had gesolliciteerd. Ik ben daar naartoe gegaan en heb het "gereedschap van de training" meegenomen en toegepast. Het gesprek verliep goed. Ik ben niet vastgelopen, heb mijn verhaal kunnen doen en zelfs de nodige vragen gesteld. Twee dagen later werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek met als resultaat een nieuwe baan!

Aan mensen waarvan ik weet dat ze zoeken naar een andere baan vertel ik van jullie werkwijze."
Met vriendelijke groet en dank,
Richard

Richard, allereerst natuurlijk nogmaals van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan! Geweldig om te horen hoe je dit hebt aangepakt om uiteindelijk je gewenste doel te realiseren. We waarderen het ook enorm dat je je ervaringen niet alleen met ons deelt, maar ook met je netwerk. Alvast heel veel succes en geluk gewenst met je nieuwe baan!

Team Werkmandejong


Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close