Ontwikkelen door vaak van baan te veranderen? Niet nodig, Werkmandejong heeft de oplossing!

Vooral jezelf blijven ontwikkelen, dat vindt de Young Professional volgens recent onderzoek het meest belangrijk. Een opvallend cijfer uit dit onderzoek is dat 23 procent dit vooral verwacht te kunnen realiseren door vaak van baan te wisselen. Doorgroeien binnen hetzelfde bedrijf is leuk, maar ben je avontuurlijk en zoek je naar doorgroei gecombineerd met steeds bij een ander bedrijf in de keuken kijken? Dan is detachering iets voor jou!

Zwemmen zonder bandjes

Werkmandejong heeft hiervoor inmiddels een aantal succesvolle eigen labels gebouwd. Young Professionals die binnen de Finance tak hun ambities willen waarmaken stromen in bij Werkmandejong Finance. De Young Professional die in de nu hevig veranderende wereld van het bank- en verzekeringswezen zijn sporen wil verdienen kan zich aansluiten bij Werkmandejong Bank & Verzekeringen.

We laten je niet zwemmen zonder bandjes. Je wordt ondersteund door een mentor/fieldmanager uit het vak. Hij of zij helpt jou om je doelen te formuleren, te focussen en heeft als hoger doel te zorgen dat je plezier hebt in die dingen die je doet!

 
De beste versie van jezelf

Werkmandejong helpt je, naast het verzorgen van je opdrachten, ook bij je persoonlijke ontwikkeling. Je bent naast werknemer natuurlijk bovenal een persoonlijkheid. Het label Training & Ontwikkeling is in het leven geroepen ter ondersteuning van alle Werkmandejong Professionals. We willen je zoveel als mogelijk ondersteunen bij de ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn op de werkvloer.

Vind je het spannend om een idee te lanceren of voor een groep te spreken? Wij bieden vanuit de Werkmandejong Academy een uitgebreid trainingsprogramma waar je aan je competenties kunt werken. Wel altijd vanuit de visie dat jouw persoonlijkheid prima is. Samen maken we de beste versie van jezelf!

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die detachering jou kan bieden? Kijk hier eens. Nog beter is het om gewoon eens langs te komen en Werkmandejong te ervaren. Je kunt een afspraak maken met onze Recruiter Jolanda Methorst, 0318-687250.


Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close