Wat kunnen we voor jou doen bij het vinden van je ideale (nieuwe) werkomgeving? Vrijdag 2 juni staan we graag voor je klaar. We organiseren een dag die volledig in het teken staat van jouw ambities en nodigen je hiervoor van harte uit!

We organiseren drie activiteiten waar je je kosteloos voor kan inschrijven:
Een professionele foto voor je CV en social media

Waar wordt als eerste naar gekeken op je CV? Waarmee spring je bij toekomstige werkgevers in het oog als ze op LinkedIn zitten? Juist! Een aansprekende foto die jou laat zien zoals je bent. We zijn sterk in werving & selectie, maar fotografie laten we graag aan een professional over. Daarom werken we samen met Fotostudio Arjan van Bruggen om jou een professionele foto aan te bieden die je kan gebruiken voor je CV en social media.

Een updategesprek

We horen graag meer over je huidige situatie en waar je naartoe zou willen zodat we weer helemaal up to date zijn. We praten graag met je over je drijfveren, je eventuele zoektocht naar een nieuwe uitdaging, het realiseren van ambities en natuurlijk de match met een nieuwe werkgever.

Mini masterclass solliciteren

Al ruime tijd organiseren we maandelijks een masterclass solliciteren. Een dagvullende training die je helpt in het optimaal profileren van jou als beste kandidaat voor een beschikbare vacature. Voor de gelegenheid is het mogelijk om op 2 juni een verkorte versie van deze masterclass te volgen. Uiteraard staan we stil bij je CV, maar ook aan de stappen daarna: hoe zorg je dat je aan tafel komt en hoe presenteer je jezelf dan?

Praktische informatie

We zien je graag op 2 juni voor een updategesprek, een mini masterclass sollliciteren en/of het laten maken van een professionele foto! We zijn op deze dag beschikbaar tussen 9.30 en 15.00 uur. Om teleurstellingen te voorkomen werken we op afspraak, want de beschikbaarheid is beperkt. We horen graag van je waar je 1e, 2e en 3e voorkeur naar uit gaat zodat we hierbij rekening kunnen houden met het inplannen. Je kan je voorkeuren telefonisch doorgeven op telefoonnummer 0318-687250 of door te reageren op deze e-mail. We verwachten veel animo voor deze dag, ons advies is daarom om snel te reageren want vol=vol.

 

Graag tot 2 juni!


Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close