Wat kunnen we voor jou doen bij het vinden van je ideale (nieuwe) werkomgeving? Vrijdag 7 juli staan we graag voor je klaar. We organiseren een dag die volledig in het teken staat van jouw ambities en nodigen je hiervoor van harte uit!

We organiseren twee activiteiten waar je je kosteloos voor kan inschrijven:
Nadere kennismaking

We horen graag meer over je huidige situatie. We gaan met je in gesprek over je drijfveren, je eventuele zoektocht naar een nieuwe baan, het realiseren van ambities en natuurlijk de match met een nieuwe werkgever. Maar ook helpen we je met gesprekstechnieken en zijn we benieuwd naar de uitdagingen waar je tegenaan loopt.

Mini masterclass solliciteren

Al ruime tijd organiseren we maandelijks een masterclass solliciteren. Een dagvullende training die je helpt om je optimaal te profileren als beste kandidaat voor een beschikbare vacature. Voor de gelegenheid is het mogelijk om op 7 juli een verkorte versie van deze masterclass te volgen. Solliciteren anno nu is natuurlijk anders dan, laten we zeggen, tien jaar geleden. Uiteraard staan we stil bij je CV, maar ook bij de stappen daarna: hoe zorg je dat je aan tafel komt en hoe presenteer je jezelf dan?

Praktische informatie

We zien je graag op 7 juli voor een nadere kennismaking en/ of de mini masterclass solliciteren! We zijn op deze dag beschikbaar tussen 9.30 en 15.00 uur. Om teleurstellingen te voorkomen werken we op afspraak, want de beschikbaarheid is beperkt. We horen graag van je waar je voorkeur naar uit gaat zodat we hierbij rekening kunnen houden met het inplannen. Je kunt je voorkeuren telefonisch doorgeven op telefoonnummer 0318-687250 of door te reageren op deze e-mail. We verwachten veel animo voor deze dag, ons advies is daarom om snel te reageren want vol=vol.


Graag tot 7 juli!


Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close