Recruitment

Door ambities te verbinden versnellen we je groei

De werving en selectie van een nieuwe collega is een vak apart. Werkmandejong neemt je dit uit handen en vindt de kandidaat die past. Zowel als mens als op inhoud.

75% van de mensen die wij hebben geplaatst, was niet actief op zoek naar een andere baan

Wij zetten niet alleen een vacature online en wachten af, wij benaderen kandidaten actief. Want je bent niet op zoek naar de beste sollicitant, maar naar de beste collega.

Tijdens onze eerste kennismaking maakte de persoonlijke aanpak van Werkmandejong mij nieuwsgierig naar een verdere samenwerking. Deze aanpak komt sterk terug in de totale dienstverlening. Informatie wordt niet alleen vanaf papier verzameld, maar juist door met mensen te praten. Zowel binnen onze organisatie als met de kandidaten die aan ons voorgesteld worden.

Veronique Esman-Peeters, Directeur GGZ Nederland

Goede matches door een gedegen voorbereiding en gemotiveerde kandidaten. Ik hecht veel waarde aan een goede kandidaatervaring en vraag vaak aan kandidaten hoe zij de bemiddeling ervaren. Dat levert positieve reacties op. Kandidaten komen goed voorbereid op gesprek en worden mij vooraf uitgebreid toegelicht.

Maarten Hoornsman, HR Business Partner Bidfood

Als het gaat om de juiste match zijn wij pas tevreden met een 9

Want wij gaan niet voor een magere voldoende. En dat geldt uiteraard zowel voor kandidaten als klanten. We matchen dus eigenlijk niet twee, maar drie ambities.

Organisaties en individuen hebben op z’n minst één heldere overeenkomst: ze willen zich ontwikkelen. Voor Werkmandejong is dat het uitgangspunt in ons werk. Wij matchen ambitie met ambitie. Een onderneming heeft doelen die alleen door geschikte mensen efficiënt gerealiseerd kunnen worden. Een medewerker heeft doelen met betrekking tot zijn eigen groei en functioneren die om een geschikte omgeving vragen. Wij brengen beide ambities bij elkaar. Daardoor maken beide partijen geen stap, maar een sprong vooruit. 

We richten ons bewust op de doelgroepen waar onze kracht zit en we vanuit onze jarenlange ervaring de meeste toegevoegde waarde kunnen leveren. Lees verder over onze specialismen. 

Specialismen

Young Professionals

Veel organisaties hebben structureel behoefte aan hoogopgeleide starters om hun organisatie te verrijken met een frisse blik, nieuwe energie en een grote mate van flexibiliteit. Maar jeugdigheid en flexibiliteit zijn geen synoniemen voor universeel succes. Ook voor starters is een passende werkomgeving waar hun talenten optimaal ontplooid en ontwikkeld worden essentieel om succesvol te zijn. Daarom matchen wij op ambities én persoonlijkheid. 

Finance & Control

Al sinds de oprichting van Werkmandejong behoort het bemiddelen van financiële functies tot onze expertise. Inmiddels hebben onze gespecialiseerde consultants al vele financials bemiddeld voor kleine, middelgrote en corporate organisaties. Van starter tot ervaren professional op directieniveau, Werkmandejong helpt organisaties verder. Met een ruime dosis financiële kennis en ervaring zorgen onze consultants ervoor dat we de juiste financial vinden voor jouw organisatie.

Management & Directie

Met een duidelijke visie op werving en selectie geven wij op eigen-wijze invulling aan dit mooie vak. Dat is ook van toepassing op de bemiddeling van management- en directiefuncties. Functies die een grote impact op de koers en resultaten van een organisatie hebben, vragen om een gedegen aanpak. Persoonlijke betrokkenheid, een gezond kritische blik en een gestructureerd werving- en selectieproces met onderbouwde adviezen zijn hierbij vanzelfsprekend. Evenals de toegevoegde waarde van ons uitgebreide netwerk.

Benieuwd naar de vacatures die wij bemiddelen?

Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van alle actuele opdrachten.  

Bekijk alle vacatures

Samenwerken met Werkmandejong?

Neem contact op met een van onze collega's, Stephanie bijvoorbeeld! Zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden voor werving en selectie van je nieuwe collega.

Contact

Stephanie van de Craats
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close