Recruitment

Door ambities te verbinden versnellen we je groei

De werving en selectie van een nieuwe collega is een vak apart. Werkmandejong neemt je dit uit handen en vindt de kandidaat die past. Zowel als mens als op inhoud.

Onze vakgebieden

Finance

Sales

HR

Marketing & Communicatie

Logistiek & Inkoop

Management

Secretarieel

75% van de mensen die wij hebben geplaatst, was niet actief op zoek naar een andere baan

Wij zetten niet alleen een vacature online en wachten af, wij benaderen kandidaten actief. Want je bent niet op zoek naar de beste sollicitant, maar naar de beste collega.

Tijdens onze eerste kennismaking maakte de persoonlijke aanpak van Werkmandejong mij nieuwsgierig naar een verdere samenwerking. Deze aanpak komt sterk terug in de totale dienstverlening. Informatie wordt niet alleen vanaf papier verzameld, maar juist door met mensen te praten. Zowel binnen onze organisatie als met de kandidaten die aan ons voorgesteld worden.

Veronique Esman-Peeters, Directeur GGZ Nederland

Goede matches door een gedegen voorbereiding en gemotiveerde kandidaten. Ik hecht veel waarde aan een goede kandidaatervaring en vraag vaak aan kandidaten hoe zij de bemiddeling ervaren. Dat levert positieve reacties op. Kandidaten komen goed voorbereid op gesprek en worden mij vooraf uitgebreid toegelicht.

Maarten Hoornsman, HR Business Partner Bidfood

Als het gaat om de juiste match zijn wij pas tevreden met een 9

Want wij gaan niet voor een magere voldoende. En dat geldt uiteraard zowel voor kandidaten als klanten. We matchen dus eigenlijk niet twee, maar drie ambities.

Organisaties en individuen hebben op z’n minst één heldere overeenkomst: ze willen zich ontwikkelen. Voor Werkmandejong is dat het uitgangspunt in ons werk. Wij matchen ambitie met ambitie. Een onderneming heeft doelen die alleen door geschikte mensen efficiënt gerealiseerd kunnen worden. Een medewerker heeft doelen met betrekking tot zijn eigen groei en functioneren die om een geschikte omgeving vragen. Wij brengen beide ambities bij elkaar. Daardoor maken beide partijen geen stap, maar een sprong vooruit.
Onze werkwijze

Stap 1: Inventariseren

Dit is de basis van elk succesvol werving- en selectieproces. We willen de organisatie, mensen en cultuur leren kennen en zoveel mogelijk informatie verzamelen waarmee we de volgende stappen bepalen.

Stap 2: Bereiken en bewegen

Door een uitgekiende inzet van wervingsmiddelen bereiken en enthousiasmeren we de juiste doelgroep. Met een krachtige vacaturetekst en sourcing in diverse databases bereiken we zowel actief als passief werkzoekenden. Niet-werkzoekenden die we geschikt achten, benaderen we persoonlijk.

Stap 3: Matchen

Een uitgebreid en gestructureerd interview met een sterke focus op de persoon achter het cv. Aangevuld met een assessment voor de best passende kandidaten.

Benieuwd naar de vacatures die wij bemiddelen?

Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van alle actuele opdrachten.  

Bekijk alle vacatures

Samenwerken met Werkmandejong?

Neem contact op met een van onze collega's in Ede, Stephanie bijvoorbeeld!

Voor werving en selectie in Amersfoort helpt Bram je graag verder.

Contact

Stephanie van de Craats
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close