Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Visie

Binnen Werkmandejong staat onze organisatievisie centraal. Een organisatievisie geeft aan waar je als bedrijf voor staat, waar je naartoe wilt en waarin je uitblinkt en bestaat uit vier onderdelen:

Kernwaarden

In zowel de interne als externe samenwerking staan wij voor de volgende waarden en gedragsregels:

Trots

Ik geloof in mezelf en straal dit uit; Ik ben trots op mijn én onze prestaties; Ik heb passie voor mijn vak en draag dit uit; Ik heb plezier in mijn werk én met mijn collega’s.

Gedreven

Ik ben energiek en enthousiast; Ik ben resultaatgericht; Ik wil mezelf en de organisatie iedere dag verbeteren; Ik wil van mijn klanten en kandidaten promotors van Werkmandejong maken.

Oprecht

Ik geef en sta open voor feedback; Ik kom te allen tijde mijn afspraken na; Ik spreek met mensen en niet over mensen; Ik behandel anderen zoals ik zelf behandeld wil worden.

Hoger Doel

Het hoger doel van Werkmandejong luidt als volgt:

“Wij realiseren ontwikkeling van mensen en bedrijven door het verbinden van ambities”

Gewaagd Doel

Het gewaagd doel van Werkmandejong luidt als volgt:

“1 februari 2018 zijn er 60 collega's op ons personeelsfeest aanwezig die met hun specifieke Werkmandejong-DNA het onderscheid maken bij onze klanten”

Kernkwaliteiten

Vakmanschap

Wij zijn professionals vanuit onze passie voor het vak. Door het optimaal doorgronden van organisaties en werkzoekenden creëren wij de best mogelijke match. Kwaliteit is het sleutelwoord. Wij kennen de markt, zijn op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van instroom en zijn zelf innovatief.

Ondernemerschap

Wij denken en handelen ondernemend. We nemen initiatief, zijn creatief en met name pro-actief en bereid risico’s te nemen. Geboden kansen willen wij optimaal benutten.

Overtreffen van verwachtingen

Wij willen continu onze eigen verwachtingen overtreffen en daarmee die van onze klanten en kandidaten door sneller en beter te handelen dan overeengekomen.