Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Werken als Recruitment Professional

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat je een passie hebt voor recruitment. Of je nu al ruime ervaring in dit vakgebied hebt, of juist de ambitie hebt om jezelf te ontwikkelen tot een recruitment professional: lees vooral verder!  Werkmandejong Recruitment houdt zich sinds de oprichting van de organisatie in 2005 bezig met de werving & selectie van gekwalificeerde medewerkers voor diverse toonaangevende opdrachtgevers in de regio midden Nederland. Dit doen we op geheel eigen, volgens sommigen ook wel onorthodoxe, wijze. Als we concrete vacatures open hebben staan, vind je deze onder aan deze pagina. Maar ook als er geen vacatures beschikbaar zijn en jij ervan overtuigd bent dat wij een match met elkaar zijn, horen we graag van je!

Wat houdt de functie van Consultant Werving & Selectie in?

Als Consultant Werving & Selectie / Recruiter bij Werkmandejong ben je Accountmanager, HR Adviseur en organisatietalent in één. Kortom, een commerciële Projectmanager die de centrale schakel vormt tussen opdrachtgever en kandidaat. Je inspanningen zijn erop gericht om van beiden ambassadeurs van Werkmandejong te maken door verwachtingen te overtreffen. Dit doe je onder andere door mensen en bedrijven te doorgronden en drijfveren te achterhalen. Hierdoor ben je als geen ander in staat om uiteindelijk dé succesvolle match te maken.

Om dit te bereiken houd je je met de volgende taken bezig:

  • Vinden, benaderen en matchen van kandidaten en het opbouwen van een interessant netwerk; 
  • Commerciële kansen zoeken, herkennen en verzilveren; 
  • Het proces van klant aanvraag tot administratieve afronding van plaatsing beheren en uitvoeren; 
  • Het proactief meedenken in het verder ontwikkelen van de organisatie en de dienstverlening; 
  • Meedenken in - en uitvoeren van doelgroepgerichte arbeidsmarktcommunicatie.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Werkmandejong gaan plezier en prestatie hand in hand! Je gaat deel uitmaken van een professionele en solide organisatie die gevormd wordt door een team van enthousiaste, gedreven en ondernemende mensen. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je krijgt volop ruimte om initiatieven te ontplooien en wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

Voor Werkmandejong kies je niet alleen vanwege de goede arbeidsvoorwaarden, maar ook voor de uitstekende sfeer. Dit komt o.a. tot uiting bij de borrels of bedrijfsuitjes die georganiseerd worden, variërend van barbecue tot wintersport. 

Passen wij bij elkaar?

We vinden het met name belangrijk dat wij op basis van kernwaarden en kernkwaliteiten uit hetzelfde hout zijn gesneden. Onze organisatie is sterk visiegedreven, hiermee maken wij namelijk het onderscheid bij onze relaties. Eigenschappen die hier bij horen zijn:

  • Ondernemerschap om kansen te zien en te creëren;
  • Enthousiasme en lef;
  • Flexibiliteit;
  • Communicatief vaardig.

Ben je er van overtuigd dat wij een goede match vormen maar hebben we momenteel geen passende vacature op onze website staan? Neem dan contact op met Bram van der Linden: 0318-687250 of bram@werkmandejong.nl.

Help jij mee om deze (en nog veel meer) toonaangevende organisaties te helpen bij hun personeelsvraagstukken?

Enkele van onze opdrachtgevers

 

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close