Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Accountmanager Finance

Hoe geef je een goed beeld van een functie? Natuurlijk kan een vacaturetekst een goede basis zijn. Maar soms is een functie leuker dan in een vacaturetekst valt te omschrijven. De functie ‘Accountmanager Finance’ is er wat ons betreft zo één. De beste manier is natuurlijk door het te ervaren, maar om je alvast op weg te helpen nemen we je graag mee in een gemiddelde werkweek van onze collega Arjan. Samen met Alex en Ruud vormen deze drie mannen het kantoorteam van Werkmandejong Finance.

Maandag

Kickstart! In een half uur bespreken we met het hele kantoorteam de kansen, ideeën, complimenten en kritiek die door iedereen ingebracht is. Alles met het doel om elkaar en de organisatie continu te verbeteren. Vaste prik op de maandagochtend, gevolgd door de weekstart met het Finance team. Waar staan we? Waar gaan we onze pijlen deze week op richten?

Voor de middag staat het zoeken naar nieuwe Finance Professionals op het programma. Tussendoor belt een klant je op met een acuut probleem: er is iemand uitgevallen door ziekte en hij heeft op korte termijn versterking nodig op zijn financiële afdeling. Heb je iemand beschikbaar? Nu snel schakelen en inventariseren om tot de beste oplossing te komen.

Dinsdag

Verder met waar je gisteren bent gebleven: zoeken naar nieuwe collega's, contacten leggen en onderhouden. Je gaat hiervoor zoeken in het kandidatenbestand van Werkmandejong en via o.a. LinkedIn. Wanneer je een interessant profiel tegenkomt, ga je direct aan de gang om met hem of haar in contact te komen. Een belangrijk onderdeel van ons vak!

's Middags ga je acquisitie doen om afspraken in te plannen met bedrijven waarvoor je met onze Finance Professionals waarde toe kunt voegen. Aan het eind van de middag heb je een POP gesprek staan met een Finance Professional en ga je samen bepalen waar verdere ontwikkeling mogelijk is.

Woensdag

Je hebt een afspraak met een potentiële nieuwe collega voor een kennismakingsgesprek. Daar neem je de tijd voor, want je wilt iemand zo goed mogelijk leren kennen en ook een goed beeld van Werkmandejong en de functie geven. Na een goed gesprek te hebben gehad is het tijd voor lunch, waarbij je collega's een plekje aan de lange lunchtafel voor je hebben vrijgehouden.

Ondertussen is je mailbox ook al volgestroomd en heb je een aantal terugbelnotities. Je werkt je administratie bij, schakelt met diverse partijen over lopende zaken en nodigt de kandidaat van vanmorgen uit voor een tweede gesprek.

 

 

Donderdag

Al vroeg stap je de auto in voor twee acquisitiebezoeken. Je hebt de afspraken voorbereid door je goed te verdiepen in de klant en je contactpersoon. Later op de dag heb je een afspraak met een projectgroep over de opzet van een nieuw opleidingsprogramma dat intern wordt georganiseerd vanuit de Werkmandejong Academy. Aan het eind van de middag probeer je nog een aantal contactpersonen te bereiken die tijdens eerdere acquisitiebelletjes niet aanwezig waren, de aanhouder wint!

Vrijdag

Je begint de dag met een evaluatiegesprek met een van je Finance Professionals bij de opdrachtgever. Je kijkt hierbij naar de prestaties van de collega en de uitdagingen die voor de komende periode in de planning staan. Vervolgens rijd je naar een andere klant waar al een Finance Professionals op opdracht zit, er is namelijk een kans dat je er nog een collega kan plaatsen!

Later op de dag heb je nog contact met een aantal collega’s, even kijken wat ze van hun opdrachten vinden! Hiermee zorg je ervoor dat je voor het eind van de week weer helemaal up-to-date bent over de status van alle collega’s binnen je team. Daarna is het tijd voor een vrijdagmiddagborrel, waarbij we op een ontspannen manier de week afsluiten en proosten op het weekend!

Spreekt dit je aan?

Bekijk het functieprofiel

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close