Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Klaar voor de volgende stap?

Werken als Professional Bank & Verzekeringen is niet voor iedereen weggelegd. Dat kunnen we je wel vertellen, maar eigenlijk kom je daar alleen achter door het te ervaren. Dus durf jij je kop boven het maaiveld uit te steken en ben je op zoek naar een werkgever die je daarbij stimuleert en ondersteunt?

Voor wie?

Introductie Werkmandejong

Je bent een professional die de eerste stappen binnen de financiële dienstverlening al heeft gezet en de drive heeft om het beste uit zijn talenten te halen. Je wilt deel uitmaken van een kleinschalig en betrokken team met grote ambities. De basis van Werkmandejong wordt gevormd door onze organisatievisie, we vinden het dan ook vooral van belang dat we dezelfde kernwaarden delen. 

We snappen dat je ook wat meer wilt weten over wat je kan verwachten in de functie van Professional Bank & Verzekeringen. Meer informatie vind je in het functieprofiel:

Functieprofiel Professional Bank & Verzekeringen

Wat houdt het ontwikkeltraject in?

Je krijgt een ontwikkeltraject van twee jaar aangeboden, met diverse trainingen vanuit de Werkmandejong Academy. Hierbij ligt de focus op de ontwikkeling van jou als persoon. Dit vul je aan met vakinhoudelijke trainingen die passen bij je vakgebied en ambitie. Uiteraard kun je rekenen op professionele begeleiding om te zorgen dat je hier optimaal van kan profiteren.

Wij zorgen ervoor dat je in een periode van twee jaar in verschillende functies aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening, uiteraard stemmen we dit samen met jou af. Zo kom je met verschillende organisaties en bedrijfsculturen in aanraking, bouw je een relevant netwerk op en ontdek je waar je het beste tot je recht komt.

Deelgenoot worden van een visiegedreven team met 75 collega's. Werken bij een organisatie waar een sterke betrokkenheid met elkaar is die je ervaart door de persoonlijke begeleiding. Werken bij een organisatie die je verwachtingen gaat overtreffen. Diverse (informele) teamactiviteiten met de leukste collega’s. De zekerheid van een contract met passende arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en bonusregeling.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

We snappen dat je misschien nog veel vragen hebt. En misschien weet je nog niet helemaal zeker of dit wel wat voor je is. Maar als je enthousiast bent, horen we graag van je. Neem even contact met ons op om je vragen te bespreken of een vrijblijvende afspraak te maken.

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close