Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Stage bij Werkmandejong

Alle bedrijfsactiviteiten van Werkmandejong zijn gericht op ontwikkeling, zowel van mensen als bedrijven. In onze visie benoemen we niet voor niets ons hoger doel: Wij ontwikkelen mensen en bedrijven door het verbinden van ambities. Daar zit een hele wereld achter waar we je uiteraard graag meer over vertellen als we met elkaar om tafel zitten. Maar wat ga jij daar van leren als stagiair?

Leren van de arbeidsmarkt

Je gaat veel leren. Heel veel. Zowel over je vakgebied als over jezelf en je drijfveren. En dat vinden wij niet alleen, ook stagiairs die je zijn voorgegaan hebben dat aangegeven. Binnen Werkmandejong sta je namelijk midden in de arbeidsmarkt. Je krijgt alle facetten mee waar je zelf ook mee te maken krijgt als je op zoek gaat naar je eerste baan. Je ziet hoe bedrijven zijn opgebouwd, en wat voor functies er allemaal bestaan. Je voelt de energie die hoort bij de interactie met veel verschillende mensen en alles wat erbij komt kijken om de juiste match tussen mens, bedrijf en functie te maken. Je ervaart de toegevoegde waarde van trainingen die mensen en bedrijven helpen om verder te komen in het realiseren van hun ambities. En bovenal…je gaat deel uitmaken van een hecht team professionals dat vanuit een gedeelde visie met erg veel plezier aan het werk is.

Hoe ziet je stage eruit?

Zoals je in een ondernemende omgeving mag verwachten liggen er volop kansen en ideeën. We bieden jou de mogelijkheid om je stage deels vorm te geven. Je krijgt allereerst een aantal ondersteunende en facilitaire basistaken, en deze vul je aan met verantwoordelijkheden die jouw interesse hebben. Dus of je je stage nu wilt richten op marketing, HR, commercie, facility, recruitment of een combinatie: door de sterke groei van de organisatie is het allemaal mogelijk. Uiteraard maken we hier vooraf heldere afspraken over zodat we van elkaar weten wat er verwacht mag worden. Voor ons is het vooral belangrijk dat je als persoon bij ons past, wat je gaat doen is de volgende stap.

Wil je wat voorbeelden van wat je kan doen? Die hebben we wel:

 • Bereiken en bewegen van mensen via social media, creëren van wervende vacatureteksten en optimaliseren van onze websites; 
 • Verder ontwikkelen van promotiemateriaal en de presentatie van onze dienstverleningen; 
 • Bedenken en uitvoeren van commerciële acties om nieuwe relaties aan te gaan of bestaande relaties verder uit te bouwen; 
 • Innovatieve tools toepassen om de beste mensen te kunnen vinden; 
 • Consultants ondersteunen in het recruitmentproces; 
 • Trainingen en workshops organiseren en helpen begeleiden.

Wat verwachten we van jou?

Je volgt een HBO studie en hebt een sterke interesse in de arbeidsmarkt. Je zoekt een fulltime meewerkstage waarbij er uiteraard ruimte is voor je praktijkopdracht. Het is een sterke pre als je ervaring hebt in een dienstverlenende/klantgerichte sector zoals horeca, toerisme of detailhandel.

Maar we vinden het met name belangrijk dat wij op basis van kernwaarden en kernkwaliteiten uit hetzelfde hout zijn gesneden. Onze organisatie is sterk visiegedreven, hiermee maken wij namelijk het onderscheid bij onze relaties. Eigenschappen die hier bij horen zijn:

 • Een proactieve, klant- en servicegerichte instelling;
 • Enthousiasme en lef;
 • Flexibiliteit;
 • Communicatief vaardig.

Actuele vacatures stage

Interesse?

Hebben we je interesse? Voor al je vragen over de mogelijkheden als stagiair kun je terecht bij Bram van der Linden of Jan-Anne van Ginkel via telefoonnummer 0318-687250.

Jolien Hulshof, student Bedrijfskunde MER, Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Ralph Mulder, Stagiair Training & Ontwikkeling

“Vanaf het eerste moment voelde ik me meteen thuis. Een open sfeer met ambitieuze mensen, waar hard mee kan worden gelachen. Al snel kreeg ik veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Hierdoor merk ik dat ik als een volwaardig collega wordt gezien en Werkmandejong een uitstekende plek is om mezelf te ontwikkelen.”

Damion Verboom, Toegepaste Psychologie, Hogeschool Saxion Deventer

Mart Meijnen, Stagiair Werving & Selectie

Werkmandejong heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het is een omgeving waar je energie van krijgt en waar je energie in wilt stoppen. Het is een unieke omgeving met enthousiaste en betrokken collega's, die elk het beste in elkaar naar boven weten te halen. Kortom: Werkmandejong is de turbo knop voor jouw ontwikkeling.

Jeanna van Beckhoven, student Bedrijfskunde MER & Marianne van der Neut, student Communicatie

"Wij hebben de mogelijkheid gekregen om onze afstudeerscripties te schrijven in opdracht van Werkmandejong. Jeanna richt zich op de balans tussen Werk/Privé en Marianne op de implementatie van de nieuwe visie. Vanaf dag één kwamen wij terecht in een warm, gezellig en hardwerkend team. Alle humor en enthousiasme geeft ons de energie om deze periode tot een groot succes te maken!"

Nog even alle voordelen op een rij:

 • Vrijheid om je eigen stage (deels) in te vullen;
 • Ruimte om te groeien en te leren;
 • Mogelijkheid om aan te sluiten bij trainingen;
 • De kans om deel uit te maken van een hecht  en professioneel team dat in het teken staat van plezier & prestatie;
 • Stimuleren van eigen input en delen van kennis;
 • Goede begeleiding afgestemd op jouw leerdoelen;
 • Carrièrekansen! Je zou niet de eerste stagiair zijn die na zijn studie een leuke baan aan deze stage heeft overgehouden!
 • En uiteraard kan je ook rekenen op een stagevergoeding.

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close