Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Klaar voor de start?

Het Werkmandejong Traineeship is anders dan andere Traineeships. Dat kunnen we je wel vertellen, maar eigenlijk kom je daar alleen achter door het te ervaren. Dus durf jij je kop boven het maaiveld uit te steken en ben je op zoek naar een werkgever die je daarbij stimuleert en ondersteunt? Kom dan vrijblijvend kennis maken!

Voor wie?

Ambities zijn voor het leven

Je bent een startende professional die de drive heeft om het beste uit zijn talenten te halen. Je wilt deel uitmaken van een kleinschalig en betrokken team met grote ambities. De basis van Werkmandejong wordt gevormd door onze organisatievisie, we vinden het dan ook vooral van belang dat we dezelfde kernwaarden delen. Je zit in het laatste jaar van je HBO of WO studie, of staat aan het begin van je loopbaan.

We bieden het Traineeship in twee richtingen aan:

Traineeship Finance     Traineeship Bank & Verzekeringen

Twijfel je of jouw opleiding voldoende aanlsluit op het Traineeship van je voorkeur of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op, vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

 

Wat houdt het Traineeship in?

Wie ben ik?

Je krijgt een ontwikkeltraject van twee jaar aangeboden, met diverse trainingen vanuit de Werkmandejong Academy. Hierbij ligt de focus op de ontwikkeling van jou als persoon. Dit vul je aan met vakinhoudelijke trainingen die passen bij je vakgebied en ambitie. Uiteraard kun je rekenen op professionele begeleiding om te zorgen dat je hier optimaal van kan profiteren.

Wat kan ik?

Wij zorgen ervoor dat je in een periode van twee jaar in verschillende functies aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers, uiteraard stemmen we dit samen met jou af. Zo kom je met verschillende organisaties en bedrijfsculturen in aanraking, bouw je een relevant netwerk op en ontdek je waar je het beste tot je recht komt.

Wat wil ik?

Deelgenoot worden van een visiegedreven team met 60 collega's. Werken bij een organisatie waar een sterke betrokkenheid met elkaar is die je ervaart door de persoonlijke begeleiding. Werken bij een organisatie die je verwachtingen gaat overtreffen in dit Traineeship. Diverse (informele) teamactiviteiten met de leukste collega’s. De zekerheid van een contract met passende arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en bonusregeling.

Medewerkers aan het woord

Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend kennis maken!

Bas de Jong

We snappen dat je misschien nog veel vragen hebt. En misschien weet je nog niet helemaal zeker of dit wel wat voor je is. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar een vrijblijvende kennismakingsdag waarin je al je vragen kan stellen en in een kort programma uitleg krijgt over dit Traineeship en onze organisatie. Ook zullen er collega’s aanwezig zijn die je alles kunnen vertellen over hun ervaringen.

Houd deze website of onze social media kanalen in de gaten voor de eerstvolgende kennismakingsdag. Ben je enthousiast maar wil je niet wachten tot de kennismakingsdag? Geen probleem, neem even contact met ons op!

Voor de interactie en persoonlijke aandacht hebben we ruimte voor maximaal 10 geïnteresseerden, verdeeld over twee groepen.

 

 

 Ochtendsessie: 9.00 - 13.30

 Middagsessie: 12.00 - 16.30

 Welkom door Bas de Jong

 Lunch met je toekomstige collega’s

 Wat kan je verwachten als trainee?

 Welkom door Bas de Jong

 Workshop Werkmandejong Academy

 Wat kan je verwachten als trainee?

 Informele persoonlijke gesprekken

 Workshop Werkmandejong Academy

 Lunch met je toekomstige collega’s

 Informele persoonlijke gesprekken

 

Klanten Werkmandejong