Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Mensen maken uw onderneming

Mensen maken uw onderneming of organisatie. Omdat de marktomstandigheden voortdurend veranderen, doet uw organisatie dat ook. Hierdoor heeft u, regelmatig of incidenteel, andere of extra ondersteuning nodig. Vaak snel, maar altijd prima aansluitend op uw doelstellingen opdracht en cultuur. Werkmandejong helpt u bij de invulling van uw personeelsbehoefte op basis van de contractvorm die voor uw situatie het meest gunstig is. Omdat we alle vormen van bemiddeling aanbieden, kunnen we u altijd – en zonder vooringenomen vertrekpunt – adviseren en helpen. Waardoor u de perfecte balans tussen flexibiliteit en continuïteit krijgt die u zoekt, en tegen de voorwaarden die uw wenst.

Door ambities te verbinden versnellen we uw ‘groei’

Uw mensen bepalen het tempo waarin uw organisatie op haar doelen afstevent. Werkmandejong verbindt u aan medewerkers die passen bij de ambities van uw onderneming. Dat vraagt niet alleen geschikte en gedreven mensen. In een snel veranderende wereld kan niet iedereen een held zijn op zijn eigen eiland. Iedere werknemer zou een bruggenbouwer moeten zijn. Werkmandejong biedt u medewerkers die kijken met een brede blik. Die de verbinding leggen tussen directietafel en werkvloer, tussen continuïteit en innovatie, tussen beleid en uitvoering én tussen kansen en succes. Want mensen die over de schutting van hun functie heenkijken, zijn zich beter bewust van het totale plaatje van uw bedrijfsdoelen. Ze denken creatiever en zijn flexibeler inzetbaar. En dat draagt bij aan uw groei. Ook onze snelheid van werken doet dat. Daarom is ons netwerk groot, net als onze investeringen in nieuwe contacten. Wij weten dat, tegen de tijd dat u met uw vraag naar ons komt, u vaak al zit te springen om die nieuwe kracht.

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close