Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

De voordelen van Werkmandejong

Zoekt u een partner voor de instroom van uw personeel? Wij zijn u graag van dienst. Maar waarom zijn wij hiervoor de aangewezen partij?

1. Alle diensten onder één dak

Bij Werkmandejong is de vacature leidend, ongeacht de contractsvorm die uw voorkeur heeft. Of het nu gaat om een dienstverband op basis van uitzenden, interim, detachering of een vast contract, wij zijn u van dienst. Uiteraard kan het ook voorkomen dat u nog niet weet welke contractsvorm in uw situatie de beste keuze is. Uiteraard zijn wij er dan ook om u van advies te voorzien.

2. Specialist in een select aantal functiegebieden

Werkmandejong is specialist op het gebied van vacatures in de functiegroepen commercieel, financieel, bank & verzekeringen, HR, marketing & communicatie, logistiek & inkoop, management en secretarieel.

3. Uitgebreid netwerk in de regio

Wij richten ons op de regio Midden-Nederland, met een specifieke focus op Ede, Veenendaal, Barneveld, Wageningen en Amersfoort. In dit gebied hebben we een sterk netwerk van kandidaten opgebouwd. Inmiddels hebben zich al ruim 24.000 mensen bij ons ingeschreven waardoor we in staat zijn om snel in uw personeelsbehoefte te voorzien. Wij hebben referenties van geplaatste kandidaten voor u op de website geplaatst. Bovendien kunt u lezen wat referenties die u voorgingen over ons zeggen, en hoe wij beoordeeld worden in ons periodieke tevredenheidsonderzoek op basis van de Net Promotor Score.

4. Hooggekwalificeerde medewerkers

Onze medewerkers beschikken allen over een opleiding op minimaal HBO niveau en veelal ruime werkervaring. Alle Consultants zijn getraind om op een objectieve manier interviews af te nemen via de STAR methode. Nieuwsgierig naar wie er bij ons werkzaam zijn? Onze mensen stellen zich aan u voor. 

5. Uniforme werkwijze

Onze ervaring in de personeelsbemiddeling heeft ertoe geleid dat wij door onze uniforme werkwijze kunnen stellen dat we 90% van de vacatures binnen een periode van 6 weken in kunnen vullen. Uiteraard zijn er ook functies waarbij dit niet mogelijk is, dit zullen we dan eerlijk aangeven. Wij zullen te allen tijde een nieuwe vacature persoonlijk komen bespreken. Dit geeft een schat aan informatie en stelt ons in staat een beter beeld te krijgen van de vacature, collega's én werkomgeving.

Contact

Wilt u weten wat wij concreet voor u en uw organisatie kunnen betekenen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close