Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Onze diensten

Wij geloven in de waarde die mensen toevoegen aan uw organisatie, ongeacht niveau, functie of contractvorm. Dat betekent dat wij het complete pallet van menskracht bieden: interim, uitzenden, detachering en werving & selectie. Wij kennen de regionale markt beter dan wie ook. Bij alle contractvormen kunt u rekenen op een match die uw verwachtingen overtreft. Dit wordt bewaakt door onze uniforme werkwijze.

Alleen voor topfuncties?

Iedereen kent het fenomeen dat een professional die in de ene omgeving floreert op een andere plaats geen poot aan de grond krijgt. Denk maar aan voetbaltrainers. Maar geldt dit ook voor een administratieve kracht bij een topvoetbalclub? Wij vinden van wel. Ook daar zal de juiste match een verschil maken en meer bijdragen aan de doelstellingen. Wie denkt dat ‘handjes’ uitwisselbaar zijn, doet zowel de eigen organisatie als het individu tekort.

Diensten

Wij zijn u graag van dienst bij uw strategische HR vraagstukken op het gebied van in-, door- én uitstroom. Afhankelijk van de behoefte van uw organisatie kunt u bij ons terecht voor:

  • De werving en selectie van nieuwe medewerkers (zowel vast als tijdelijk);
  • Ondersteuning van uw financiële afdeling door onze Banking Professionals of Finance Professionals bij projecten, tijdens grote drukte of tijdelijke capaciteitsproblemen;
  • Trainingen voor zowel groepen als individuele medewerkers op het gebeid van team building, MBTI, netwerken, managementdevelopment, loopbaanoriëntatie en outplacement.

 

 

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close