Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Detachering - Finance Professionals

Vanuit een vaste basis veel ervaring opdoen in financiële functies

Je bent een veelbelovende starter op hbo-niveau of een ervaren professional. Je wilt de zekerheid van een vast contract, plus de mogelijkheid houden om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Maar je wilt jezelf niet het etiket ‘jobhopper’ geven. Dan biedt detachering door Werkmandejong de uitkomst. En dat kan zelfs wanneer je nog niet helemaal klaar bent voor de baan die je het liefste wilt. Wij gaan dan een contract met je aan en bieden je de opleidingen en stage-ervaring die nodig zijn om jouw ambities te realiseren. Ook stellen we een stappenplan met je op, waarin we vastleggen waar je naar toe wilt. En daar werken we dan naar toe, we investeren dus veel in je. Als jij in staat bent genoeg indruk te maken op onze opdrachtgevers dat ze je het liefst zelf in dienst willen nemen… dán hoor jij bij Werkmandejong thuis.

Wil je jouw financiële carriere verder ontwikkelen en beschik je over een relevante afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld richting Bedrijfseconomie, Accountancy of Control? Neem dan contact op met Arjan Hendriksen voor meer informatie over de mogelijkheden om bij Werkmandejong als Finance Professional ons team te versterken. 

Ben je op zoek naar meer informatie over detachering binnen de sector Bank & Verzekeringen en wil je je verder ontwikkelen binnen de Rabobank? Bezoek dan onze website Werkmandejong Bank & Verzekeringen of neem direct contact op met Jan-Anne van Ginkel.

Kom jij ons team versterken?

Door onze continue groei zijn we doorlopend op zoek naar professionals met ambities binnen de bank- en verzekeringsbranche. Onze actuele vacatures vind je op de vacaturepagina. Matcht jouw ambitie met de ambitie van Werkmandejong, maar staat jouw gewenste functie hier niet tussen?  Dan komen we alsnog graag met je in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Nieuwste vacatures
inTerborg
inVeenendaal
Alle vacatures
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close