Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Interim opdrachten

Zelfstandig ondernemen in de zakelijke dienstverlening

Heb je eenmaal geproefd aan de vrijheid die eigen is aan het werken op interimbasis? Dan is dat vaak voor het leven. Je bent teveel ondernemer en je wilt kunnen kiezen voor uitdagende projecten die passen bij waar jij nu staat of waar je naar toe wilt. Maar om die bijzondere opdrachten te krijgen, moet je jezelf verkopen. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Omdat het je vak niet is, of omdat je er geen tijd voor hebt. Het is ons vak wel en we besteden alle aandacht en tijd aan het ‘vermarkten’ van jouw talent. Kansen voor jou houden wij continu in de gaten. Zeker als je actief bent in de sectoren waar wij bovenop zitten: Bank & Verzekeringen, Financieel en Management. Door slim gebruik van social media als LinkedIn en Twitter staan we razendsnel met je in contact.

Schrijf je in

Ben je op zoek naar een interim opdracht binnen de functiegroepen Financieel of Management? Schrijf je in! We horen graag wat jouw ambities zijn en zullen contact met je opnemen wanneer we een passende opdracht beschikbaar hebben.

Nieuwste vacatures
inVeenendaal
inBarneveld
inVeenendaal
Alle vacatures
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close