Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Uitzenden

Ondersteunende kantoorfuncties op MBO niveau die veelal leiden tot vaste banen

Werken op uitzendbasis via Werkmandejong blijkt een uitstekende manier om jezelf aan een vaste aanstelling te helpen. Want veel werkgevers kiezen voor uitzenden om zo het eerste contact te leggen met medewerkers met wie ze een langdurige arbeidsrelatie willen aangaan. Zo krijg je als werknemer de kans om je te bewijzen, maar ook om te ontdekken of het bedrijf en de functie wel zijn wat je ervan verwacht. Voor beide partijen een prima situatie. Dus wie op mbo-niveau een baan zoekt in een kantoorfunctie, heeft langs deze weg een grote kans op succes. Zeer regelmatig maken wij mee dat uitzendkrachten die in eerste instantie voor een tijdelijke opdracht werden ingezet, daarna mochten blijven. Daarom zien wij uitzendwerk vooral als prima binnenkomer. Vooral als je werkt zoekt in de sectoren: Commercieel, Financieel, Bank & Verzekeringen, HR, Marketing & Communicatie, Logistiek & Inkoop en Secretarieel.

Schrijf je in

Ben je op zoek naar een ondersteunende kantoorfunctie op MBO niveau? Schrijf je dan in. We horen graag wat jouw ambities zijn en zullen contact met je opnemen wanneer we een passende vacature beschikbaar hebben.

Nieuwste vacatures
inApeldoorn
inHilversum
Alle vacatures
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close