Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Vrijblijvende kennismaking

In ons vak draait het om mensen, en om ambities te kunnen matchen moet je mensen leren kennen. Dagelijks spreken we mensen voor verschillende vacatures om het verhaal achter hun cv te horen en de persoon te leren kennen. Over drijfveren, de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, het realiseren van ambities en natuurlijk de match met die ene vacature / nieuwe werkgever.

Naast deze gesprekken die we met mensen voeren als het om een specifieke vacature gaat, krijgen we veel verzoeken van mensen die graag vrijblijvend kennis willen komen maken. Omdat wij daar ook waarde aan hechten, organiseren we elke maand een open middag waar je vrijblijvend (en kosteloos) met een van onze consultants af kunt spreken voor:

  • Wederzijdse kennismaking/inschrijving; 
  • Carrière-advies; 
  • Sollicitatie/cv tips; 
  • Nadere informatie over onze dienstverlening.

Voor wie?

Iedereen kan zich aanmelden voor een kennismaking zolang je profiel past binnen de functies die wij bemiddelen. Dat betekent dat je een opleiding op MBO niveau of hoger hebt afgerond en werkzaam bent of wilt zijn binnen de functiegroepen die wij bemiddelen.

Wanneer?

Elke eerste vrijdag van de maand ben je tussen 13.30 en 16.00 uur van harte welkom om nader kennis te maken. Op de website van Werkmandejong Training & Ontwikkeling vind je de exacte agenda en eerstvolgende mogelijkheid. Om teleurstellingen te voorkomen, werken we op afspraak. Dus meld je snel aan! 

Hoe?

Maak een afspraak via info@werkmandejong.nl door je cv te mailen met een korte toelichting van je doel van het gesprek. Wij nemen vervolgens contact met je op om de afspraak met een van onze consultants in te plannen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close