Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Werving & Selectie

De juiste werkplek voor kandidaten op HBO of Universitair niveau in een select aantal sectoren

Werkmandejong is sterk in werving & selectie omdat we ons bewust beperken tot de functiegebieden waar we veel van weten en waar ons hart ligt: Commercieel, Financieel, HR, Marketing & Communicatie, Logistiek & Inkoop en Management. Over hoe wij zoeken naar de perfecte match, zeggen we elders op deze site al veel. Onze overtuiging is dat je meer bent dan je cv en dat een bedrijf geen cv’s nodig heeft, maar mensen met een gelijksoortige ambitie. Op deze visie is een methode en procedure gebouwd. Hiermee bewaken we een gerichte en uniforme werkwijze waarin toevalligheden geen rol spelen. Ethiek wel. Zo behoort "echt" tot onze kernwaarden. Wij willen feedback geven die je stimuleert in je groei. Omdat de relatie die wij met jou aangaan, wat ons betreft doorgaat, ook nadat je bent afgewezen of aangenomen. In het eerste geval blijf je van ons horen bij elke nieuwe aanvraag waarvan wij denken dat die met jou zou kunnen matchen. En in het laatste geval blijven we benieuwd hoe het met je gaat.

Schrijf je in

Zoek je een vaste baan op HBO of WO niveau binnen de bovengenoemde functiegebieden? Schrijf je dan in. We horen graag wat jouw ambities zijn en zullen contact met je opnemen wanneer we een vacature beschikbaar hebben die aansluit op jouw wensen.

Nieuwste vacatures
inApeldoorn
inHilversum
Alle vacatures
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close