Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Robbie Peek helpt je graag. Hij is bereikbaar op 06-58741374 of 0318-687250.

 

Rick Holtmaat

Rick Holtmaat

Woonplaats: Mariënheem
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Financieel Medewerker, Assistent Controller

Rick is een sociale, hardwerkende en ambitieuze Finance Professional. Hij heeft veel doorzettingsvermogen en is resultaatgericht. Hij werkt graag in teamverband, is hierbij organisatorisch sterk en draagt zorg voor overzicht en planning. 

Meer informatie

Merel Thijssen

Merel Thijssen

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: Bachelor Bedrijfskunde, Master Strategic Human Resources Leadership 
Inzetbaar als: Commercieel medewerker binnendienst, Administratieve Ondersteuning, Sales Support

Een communicatief sterke professional die ervaring heeft in zowel het klantcontact als in de administratieve ondersteuning. Ze houdt van afwisseling in haar werkzaamheden en gaat een complexe vraag niet uit de weg. 

Meer informatie

Marloes Dekker

Merel Thijssen

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: Bachelor Bedrijfskunde, Master Strategic Management
Inzetbaar als: Customer Care medewerker, Projectmedewerker, Administratieve Ondersteuning

Marloes is een oprechte en spontaan ingestelde professional met een gezonde dosis zelfspot en nieuwsgierigheid. Ze wil graag in verschillende keukens kijken en werkervaring op doen bij diverse opdrachtgevers.

Meer informatie

Niek Kuijer

Niek Kuijer

Woonplaats: Schalkwijk
Opleiding: Hbo Sportmarketing
Inzetbaar als: Customer Care, Sales Support, Projectmedewerker

Niek is een ondernemend, flexibel en belangstellend persoon. Sales spreekt hem aan, maar hij wil zich tevens verder ontwikkelen in interne rollen binnen een organisatie (administratievere rol). Daarnaast werkt hij graag met en voor anderen.

Meer informatie

Frank van de Veen

Frank van de Veen

Woonplaats: Nijkerk
Opleiding: MSc Finance
Inzetbaar als: Assistent Controller, Hoofd Administratie

Frank is een sociale, proactieve en gedreven financial. Met zijn sterke analytische vermogen legt hij snel verbanden, hij komt graag met nieuwe ideeën en krijgt er energie van om mensen daarin mee te nemen. Problemen zijn er volgens Frank niet, alleen uitdagingen die we samen oplossen.

Meer informatie

 

Contact

Robbie Peek

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Robbie Peek.

 

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close