Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Alex Nieuwenhuis helpt je graag. Hij is bereikbaar op 0658974246 of 0318-687250.

 

Kees van Zanten

Kees van Zanten

Woonplaats: Lienden
Opleiding: HEAO Bedrijfseconomie Bank- en Verzekeringswezen
Inzetbaar als: CDD/KYC specialist op gebied van vermogende/particulieren klanten, Financieel Planner, Relatiemanager vermogende klanten, Financieel Adviseur.

Kees zijn kracht ligt in het leggen van duurzame vertrouwensrelaties met klanten. Hierbij spelen vooral gepaste aandacht, kennis en inlevingsvermogen een belangrijke rol. De omgeving waar Kees optimaal tot zijn recht komt is een omgeving waarbij er echt tijd en ruimte is voor de klant. Als hij het vertrouwen krijgt om zichzelf te kunnen zijn binnen de organisatie en afdeling, weet hij een ieder te overtuigen van zijn kwaliteiten. 

Bekijk LinkedIn profiel

Tristan Tick

Tristan Tick

Woonplaats: Barneveld
Opleiding: Master Finance
Inzetbaar als: Assistent ontroller, Junior business control

Tristan is een enthousiaste, communicatieve en stressbestendige Financial. Op zijn opdracht is hij betrokken, komt hij zijn afspraken na en wil hij graag weten hoe het zit. Tristan krijgt er energie van om door te vragen en daadwerkelijk te weten hoe het zit. Door zijn inzicht en opleidingen is hij in staat om zich snel nieuwe werkzaamheden eigen te maken!

Bekijk LinkedIn profiel

Tim Dijkman

Tim Dijkman

Woonplaats: 's Heerenberg
Opleiding: HBO Accountancy, Post Bachelor Controlling
Inzetbaar als: Assistent Controller, Administrateur

Tim is een sociale, hardwerkende en flexibele Financial. Hij werkt graag in teamverband en neemt hierin ook zijn verantwoordelijkheid. Hij is daarnaast communicatief vaardig, geeft zijn mening, heeft een groot doorzettingsvermogen en is zeer sportief aangelegd.

Bekijk LinkedIn profiel

Lisa Brouwer

Lisa Brouwer

Woonplaats: Barneveld 
Opleiding:  HBO Bedrijfskunde & Agrifoodbusiness 
Inzetbaar als: Medewerker administratieve ondersteuning, Customer care medewerker, Projectmedewerker 

Lisa is een nuchtere en betrouwbare professional. Door haar ervaring op het gebied van Lean is zij altijd op zoek om haar werk zo eenvoudig en goed mogelijk uit te voeren. Haar rustige en stabiele overkomen zorgen ervoor dat zij snel kan aarden binnen een nieuwe omgeving. Lisa houdt van doorpakken en zal door haar mentaliteit snel van toegevoegde waarde zijn op iedere afdeling.

Bekijk LinkedIn profiel

Seth Janssen

Seth Janssen

Woonplaats: Westervoort 
Opleiding: WO Management, HBO Bedrijfseconomie 
Inzetbaar als: (Junior) Business, Financial Controller 

Seth is een positieve, klantvriendelijke en gedreven financial. Zijn sociale vaardigheden en behulpzaamheid maken hem prettig in de samenwerking. Hij streeft ernaar om zichzelf en de organisatie continu te verbeteren. Seth werkt graag procesmatig en is analytisch sterk.

Bekijk LinkedIn profiel

Meer informatie?

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

Stuur een e-mail

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close