Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Robbie Peek helpt je graag. Hij is bereikbaar op 06-58741374 of 0318-687250.

 

Frank van de Veen

Frank van de Veen

Woonplaats: Nijkerk
Opleiding: WO Finance
Inzetbaar als: Assistent Controller, Hoofd Administratie

Frank is een sociale, proactieve en gedreven Financial. Met zijn sterk analytisch vermogen legt hij snel verbanden. Frank komt graag met nieuwe ideeën en krijgt er energie van om mensen daarin mee te nemen. Problemen zijn er volgens Frank niet, alleen uitdagingen die we samen oplossen.

Meer informatie

Lara Elbers

Lara Elbers

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: HBO Accounting & Finance
Inzetbaar als: Assistent controller, Financieel Medewerker

Lara is een spontane, enthousiaste en leergierige Financial. Met haar gedreven houding probeert ze iedere dag het beste uit zichzelf te halen. Ze krijgt energie van het werken met mensen en is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en verbeteringen. 

Meer informatie

Frank Pennings

Frank Pennings

Woonplaats: Rosmalen
Opleiding: WO Corporate Finance & Control
Inzetbaar als: Assistent Controller, Financieel Medewerker

Frank is communicatief, enthousiast en kritisch. In zijn werk krijgt hij energie om van problemen oplossingen te maken, waardoor het fijn is om met hem samen te werken. Met zijn kritische houding denkt hij graag mee in verbeteringen om zo de organisatie vooruit te helpen.

Meer informatie

Eva Werkman

Eva Werkman

Woonplaats: Houten
Opleiding: WO Master Business Development & Entrepreneurship
Inzetbaar als: Assistent Controller

Eva is een sociale, leergierige en gedreven financial. Ze heeft een groot doorzettingsvermogen en wil de organisatie en zichzelf blijven verbeteren. De combinatie van haar analytische en sociale vaardigheden maakt Eva een zeer prettige collega.

Meer informatie

Contact

Alex Nieuwenhuis

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

 

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close