Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Koen Engelberts helpt je graag. Hij is bereikbaar op 06-57692689 of 0318-687250.

 

Nick Valks

Nick Valks

Woonplaats: Wijchen
Opleiding: Bachelor Bedrijfseconomie & Accountancy
Inzetbaar als: Junior business controller, assistent controller

Nick is een nauwkeurige, sociale en kritische financial. Hij heeft oog voor detail en verliest het resultaat niet uit het oog. Zijn sociale vaardigheden en behulpzaamheid maken het prettig om met Nick samen te werken. Hij wil zich blijven ontwikkelen en een bijdrage leveren aan het succes van het team.

Bekijk LinkedIn profiel

Seddik Bouteahar

Seddik Boutahar

Woonplaats: Bilthoven
Opleiding: Bachelor International Financial Management
Inzetbaar als: Financieel medewerker

Seddik is een enthousiaste, communicatief vaardige en gemotiveerde Financial. Hij heeft een hoge gunfactor en maakt makkelijk de verbinding met nieuwe collega's. Daarnaast is hij betrokken, komt hij zijn afspraken na en draagt hij graag bij aan de doelstellingen van het team. Met zijn analytische en sociale vaardigheden is Seddik een zeer prettige collega.

Bekijk LinkedIn profiel

Kelsey van Ewijk

Kelsey van Ewijk

Woonplaats: Berlicum
Opleiding: HBO Finance & Control
Inzetbaar als: Junior business controller, assistent controller

Kelsey is een spontane en leergierige Finance Professional. Ze is gedreven om het werk snel eigen te maken en van waarde te kunnen zijn in een team. Doordat ze goed planmatig en gestructureerd werkt creëert ze rust binnen haar werk en een afdeling.

Bekijk LinkedIn profiel

Roelien Metze

Roelien Metze

Woonplaats: Barneveld
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Projectmedewerker, HR medewerker

Roelien is een spontane, enthousiaste en leergierige Financial. Ze weet snel de verbinding te vinden met een nieuwe omgeving en krijgt energie van het verbeteren van processen en het behalen van doelstellingen. Door haar proactieve houding en ondernemende mindset is het prettig om met haar samen te werken..

Bekijk LinkedIn profiel

Eva Roozendaal

Eva Roozendaal

Woonplaats: Tiel
Opleiding: HBO Food and Business
Inzetbaar als: Medewerker administratieve ondersteuning, commercieel medewerker binnendienst, projectmedewerker

Eva heeft na het behalen van haar opleiding Food & Business bewust gekozen voor de detachering. Ze is een sociale, eerlijke en leergierige Professional. Ze wordt enthousiast van klantcontact en vindt een combinatie met administratieve taken erg interessant. Ze wil graag nieuwe kennis en vaardigheden opdoen en is dan ook gedreven om deze ervaring op te doen bij meerdere opdrachtgevers.

Bekijk LinkedIn profiel

Meer informatie?

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

Stuur een e-mail

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close