Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Robbie Peek helpt je graag. Hij is bereikbaar op 06-58741374 of 0318-687250.

 

Frank Pennings

Frank Pennings

Woonplaats: Rosmalen
Opleiding: Master Corporate Finance & Control
Inzetbaar als: Assistent Controller, Financieel Medewerker

Frank is communicatief, enthousiast en kritisch. Hij krijgt er energie van om van problemen oplossingen te maken. Met zijn kritische houding denkt hij graag mee in verbeteringen om zo de organisatie vooruit te helpen.

Meer informatie

Niek Kuijer

Niek Kuijer

Woonplaats: Schalkwijk
Opleiding: Hbo Sportmarketing
Inzetbaar als: Commercieel medewerker, Sales Support, Medewerker Marketing/communicatie

Niek is een ondernemend, flexibel en belangstellend persoon. Sales spreekt hem aan, maar hij wil zich tevens verder ontwikkelen in interne rollen binnen een organisatie (administratievere rol). Daarnaast werkt hij graag met en voor anderen.

Meer informatie

Tristan Tick

Tristan Tick

Woonplaats: Barneveld
Opleiding: Master Financial Economics
Inzetbaar als: Assistent Controller, Financieel Medewerker, Junior Business Analist

Tristan is een enthousiaste, authentieke en stressbestendige Financial. Hij is betrokken, komt hij zijn afspraken na en wil hij graag weten hoe het zit. Door inzicht en opleiding maakt hij zich nieuwe werkzaamheden snel eigen.

Meer informatie

Frank van de Veen

Frank van de Veen

Woonplaats: Nijkerk
Opleiding: MSc Finance
Inzetbaar als: Assistent Controller, Junior Business Controller, Administrateur

Frank is een sociale, proactieve en gedreven financial. Met zijn sterke analytische vermogen legt hij snel verbanden, hij komt graag met nieuwe ideeën en krijgt er energie van om mensen daarin mee te nemen. Problemen zijn er volgens Frank niet, alleen uitdagingen die we samen oplossen.

Meer informatie

 

Contact

Arjen Boeve

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Arjen Boeve.

 

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close