Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Alex Nieuwenhuis helpt je graag. Hij is bereikbaar op 0658974246 of 0318-687250.

 

Levi Kerkhof

Levi Kerkhof

Woonplaats: Ede
Opleiding: HBO Sport, Gezondheid en Management
Inzetbaar als: Assistent Controller, Financieel Medewerker

Levi is is een ondernemende, sociale en gemotiveerde professional. Door zijn open, rustige en gedreven houding kan Levi snel aarden in een nieuwe omgeving en past hij zich snel aan. Dit maakt dat hij al snel zijn plek heeft in het team en gezien wordt als een fijne collega.

Meer informatie

Louise Booij

Louise Booij

Woonplaats: Ede
Opleiding: HBO Hotelmanagement
Inzetbaar als: Commercieel Medewerker Binnendienst, Medewerker Klantcontact

Louise is een representatieve en klantgerichte professional. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al behoorlijk wat verschillende werkervaringen opgedaan. Haar keuze voor Werkmandejong is een hele bewuste: Zo kan ze naast haar HBO studie, de benodigde ervaringen blijven opdoen en werken aan haar inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Tiemon Rigterink

Tiemon Rigterink

Woonplaats: Zwolle
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Assistent Controller, Financieel Medewerker

Tiemon is een energieke en ambitieuze Financial die optimistisch in het leven staat. Hij krijgt veel energie van het werken in teamverband en heeft binnen het team een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is een echte doorzetter die resultaatgericht en stressbestendig is.

Meer informatie

Stijn van Winkel

Stijn van Winkel

Woonplaats: Malden
Opleiding: HBO Finance & Control
Inzetbaar als: Assistent Controller, Financieel Medewerker

Stijn is een sociale, rustige en gedreven Financial. Hij werkt nauwkeurig en heeft een groot doorzettingsvermogen. Hij neemt verantwoordelijkheid voor zijn taken en vindt het prettig om bij te dragen aan de doelstellingen van het team. Met zijn analytische en sociale vaardigheden is Stijn een zeer prettige collega.

Meer informatie

Niek Kuijer

Niek Kuijer

Woonplaats: Schalkwijk
Opleiding: HBO Sportmarketing/Commerciële Economie
Inzetbaar als: Project Management, Sales support medewerker, Medewerker administratieve ondersteuning

Niek is een ondernemend, flexibel en betrokken persoon. Als hij ergens aan begint, dan gaat hij er ook voor. Een functie op de binnendienst, een rol binnen een marketingteam of werkzaam zijn als projectondersteuner zijn functies die hem op het lijf zijn geschreven. Daarnaast werkt hij graag met en voor anderen.

Meer informatie

Contact

Alex Nieuwenhuis

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

 

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close