Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Koen Engelberts helpt je graag. Hij is bereikbaar op 06-57692689 of 0318-687250.

 

Kees

Kees van Zanten

Woonplaats: Lienden
Opleiding: Heao Bedrijfseconomie: Bank- en Verzekeringswezen
Inzetbaar als: Financieel adviseur, accountmanager
Recente opdrachtgevers: ABN AMRO, Rabobank, Meester de Vos, Welkoop

Kees is een zeer ervaren professional binnen de financiële dienstverlening. Hij is in het bezit van nagenoeg alle WFT certificaten, FFP en SEH/EFA. Dit maakt hem een complete professional. Kees is erg sterk in het opbouwen van duurzame klantrelaties. Dit gaat hem van nature goed af. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren ontwikkelt op het vlak van CDD/KYC en ook daarin zijn analyserende vaardigheden verder uitgebreid. 

Bekijk LinkedIn profiel

Nick

Nick Velema

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: Post hbo Controlling, hbo Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Financial Controller, Business Controller
Recente opdrachtgevers: Jan Zandbergen, NS, NVM, Bavaria, BDU media, Pluryn

Nick is een rustige, vriendelijke en stressbestendige Financial. Zijn sociale vaardigheden maken hem prettig in de samenwerking, waarbij hij er naar streeft om zichzelf continu te verbeteren. Vanuit zijn interesse inbedrijfsprocessen wil hij weten wat er speelt en kijkt hij verder dan alleen de administratie van een organisatie.

Bekijk LinkedIn profiel

Floor

Floor Weijers

Woonplaats: Ede
Opleiding: Hbo Bedrijfskunde
Inzetbaar als: HR medewerker, commercieel medewerker binnendienst, management assistent
Recent opdrachtgevers: Toyota Material Handling, Werkmandejong, PON (Cupra)

Floor is resultaat- en mensgericht en houdt graag een helder doel voor ogen. Wanneer zij op een nieuwe plek komt zal zij snel haar werkzaamheden op orde brengen en structuur aanbrengen. Communicatief is zij erg vaardig en Floor krijgt er energie van om veel in contact te zijn met mensen. Haar positief kritische en gestructureerde werkhouding maakt dat ze snel in staat is een situatie op waarde te schatten en daar naar te handelen.

Bekijk LinkedIn profiel

Luuk

Luuk Boekhorst

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: Hbo Food & Business
Inzetbaar als: Commercieel medewerker binnendienst, projectmedewerker of medewerker customer care
Recente opdrachtgevers: Volkswagen Pon Financials Services

Luuk is een gedreven, leergierige professional die blij wordt van een omgeving waarin hij zijn sociale kwaliteiten kwijt kan. Hij maakt makkelijk contact en levert een mooie bijdrage aan de teamsfeer. Met zijn inzet en nieuwsgierig maakt hij zijn takenpakket gauw eigen.

Bekijk LinkedIn profiel

Lisanne

Lisanne Schwebke

Woonplaats: Didam
Opleiding: Hbo Bedrijfskunde
Inzetbaar als: HR medewerker, medewerker administratieve ondersteuning, projectmedewerker
Recente opdrachtgevers: Jaski, SVn, Stater

Lisanne is een sociale, representatieve en rustige professional. Met haar open houding is ze in staat om binnen een nieuwe omgeving snel haar weg te vinden. Ze houdt er van om nauwkeurig te werken. Lisanne heeft bewust gekozen voor detachering. Ze wil graag ervaring opdoen bij meerdere opdrachtgevers in verschillende projectmatige rollen. 

Bekijk LinkedIn profiel

Meer informatie?

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

Stuur een e-mail

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close