Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Robbie Peek helpt je graag. Hij is bereikbaar op 06-58741374 of 0318-687250.

 

Tim Denissen

Tim Denissen

Woonplaats: Ede
Opleiding: Executive Master Finance & Control
Inzetbaar als: Business Controller, Controller, Business Analist

Tim is een ambitieuze, sportieve en communicatief vaardige professional die onlangs is afgestudeerd als Register Controller. Hij wil zich binnen opdrachten verder ontwikkelen op vaktechnisch en persoonlijk gebied. Door zijn sterke affiniteit met IT is hij in staat processen te versnellen door middel van standaardisatie en automatisering.

Meer informatie

Luuk Eijkels

Luuk Eijkels

Woonplaats: Groessen (Duiven)
Opleiding: Hbo Commerciele Economie, Wo Communicatie
Inzetbaar als: Financieel Adviseur Particulieren, Acceptant Hypotheken, Projectmedewerker

Luuk beschikt over een sterke inhoudelijke achtergrond en communicatieve vaardigheden. Hij vindt het belangrijk zijn kennis en ervaring te delen en in te zetten voor de klant. Luuk is een rustige persoonlijkheid die snel verbinding maakt. 

Meer informatie

Marloes Dekker

Marloes Dekker

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: WO Bedrijfskunde (specialisatie richting strategic management)
Inzetbaar als: medewerker sales support, binnendienst, medewerker customer service

Marloes is een enthousiaste professional die na haar master Strategic Management bewust kiest voor detachering, ze wil ontdekken waar zij energie van krijgt. Daarom staat zij open voor diverse functies met klantcontact, administratie of projecten. Ze is oprecht, spontaan en beschikt over een gezonde dosis zelfspot en nieuwsgierigheid.

Meer informatie

 

Frank Pennings

Frank Pennings

Woonplaats: Rosmalen
Opleiding: WO Corporate Finance & Control
Inzetbaar als: Assistent Controller, Financieel Medewerker

Frank is communicatief, enthousiast en kritisch. In zijn werk krijgt hij energie om van problemen oplossingen te maken, waardoor het fijn is om met hem samen te werken. Met zijn kritische houding denkt hij graag mee in verbeteringen om zo de organisatie vooruit te helpen.

Meer informatie

Dephlin Holland

Dephlin Holland

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: Hbo Sport, Gezondheid & Management
Inzetbaar als: customer care, sales support, projectmedewerker/coördinator

Dephlin is een sociaal, leergierig en ambitieus persoon die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die graag met mensen werkt, maar ook goed zelfstandig kan werken. Hij vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen op persoonlijk- en werkvlak. Op termijn wil Dephlin doorgroeien richting een rol als account- of relatiemanager.

Meer informatie

 

Nathalie Korterik

Nathalie Korterik

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: WO Bedrijfskunde, Master International Management
Inzetbaar als: administratieve ondersteuning, projectmedewerker, customer care

Nathalie is een gedreven persoon. Haar nieuwsgierige en vooral open houding maakt dat zij gemakkelijk contact legt in een nieuwe omgeving. Haar positief kritische en gestructureerde werkhouding maakt dat zij snel door heeft wat er speelt op een afdeling en waar mogelijkheden ter verbetering liggen.

Meer informatie

 

Contact

Robbie Peek

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Robbie Peek.

 

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close