Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

 

Wouter Snippe

Wouter Snippe

Woonplaats: Doetinchem
Opleiding: HBO Accountancy associate degree
Inzetbaar als: Assistent Controller, Business Analist en Business Controller

Wouter is een communicatieve, leergierige en breed inzetbare Financial. Met zijn natuurlijke interesse en oprechtheid weet hij snel de verbinding te maken met zijn omgeving. Door zijn opleidingen en werkervaring is hij in staat om zich snel in lezen in administraties en hier ondersteuning in te bieden.

Meer informatie

Nick Velema

Nick Velema

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Assistent Controller, Administrateur, Coördinator Debiteuren

Nick is een rustige, vriendelijke en stressbestendige financial. Vanuit zijn interesse in bedrijfsprocessen wil hij weten wat er speelt en kijkt hij verder dan alleen de administratie van een organisatie. Door zijn werkervaring is hij binnen verschillende branches inzetbaar voor zowel uitvoerende als controlerende werkzaamheden.

Meer informatie

Iris Akkerman

Iris Akkerman

Woonplaats: Lent
Opleiding: HBO Commerciële Economie
Inzetbaar als: Commercieel binnendienst, advies dagelijkse bankzaken en bijzonder beheer.

Iris is een enthousiaste professional die tijdens haar studie heeft ervaren dat ze zich wil ontwikkelen in een commercieel (ondersteunende) rol, de exacte richting wil ze doormiddel van detacheren gaan vaststellen. Ze is een energieke, pragmatisch ingestelde professional met een gezonde dosis leergierigheid en nieuwsgierigheid.

Meer informatie

Koen Engelberts

Koen Engelberts

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: HBO Sport, Gezondheid & Management (CE)
Inzetbaar als: Sales Support, Krediet Acceptant, Medewerker Customer Service

Koen is een sociale teamspeler die erg gedreven is in wat hij doet. Hij past zich makkelijk aan en is door zijn rustige houding goed in staat het overzicht te bewaren. Hij voelt zich thuis in een organisatie waar de medewerkers vertrouwen en verantwoordelijkheden krijgen en ruimte is voor ontwikkeling in een informele sfeer.

Meer informatie

 

Kimberley Helthuis

Kimberley Helthuis

Woonplaats: Arnhem
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Financieel Medewerker, Assistent Controller, Junior Business Analist

Kimberley is een proactieve en enthousiaste Financial. Op haar opdracht brengt ze een positieve sfeer, maakt ze snel verbinding en wil ze door haar nieuwsgierigheid weten hoe de administratie en processen in elkaar zitten, waarbij ze graag meedenkt in verbeteringen. 

Meer informatie

 

Anisha Malhoe

Anisha Malhoe

Woonplaats: Beuningen
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Assistent Controller, Financieel Medewerker

Anisha is een rustige, nauwkeurige en vriendelijke financial. Door haar dienstverlenende instelling en betrokkenheid, pakt ze zaken snel en goed op. Ze is breed geïnteresseerd en kan hierdoor binnen diverse rollen bij haar opdracht ingezet worden!

Meer informatie

Frank Pennings

Frank Pennings

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: WO Master Corporate Finance & Control
Inzetbaar als: Assistent Controller, Jr. Business Controller, Business Analist

Frank is communicatief, enthousiast en kritisch. In zijn werk krijgt hij energie om van problemen oplossingen te maken, waardoor het fijn is om met hem samen te werken. Met zijn kritische houding denkt hij graag mee in verbeteringen om zo de organisatie vooruit te helpen.

Meer informatie

Iris Koornneef

Iris Koornneef

Woonplaats: Veenendaal
Opleiding: HBO Commerciële Economie
Inzetbaar als: functies op het gebied van (Coporate) recruitment, HR, sales en marketing ondersteuning​​​​​​

Iris is een enthousiaste professional met een gedreven karakter en een opgewekte persoonlijkheid. Heeft bij meerdere werkgevers ervaring opgedaan, onder andere in de horeca, retail en ruim vier jaar in de recruitment. Op dit moment werkzaam als Interim Professional bij Werkmandejong.

Meer informatie

Thijs Heebing

Thijs Heebing

Woonplaats: Arnhem
Opleiding: HBO Commerciele Economie
Inzetbaar als: functies op het gebied van (Coporate) recruitment, HR, Commercieel of klantcontact

Thijs heeft ruim twee jaar ervaring als Recruitment Consultant bij Werkmandejong waarbij hij diverse mooie opdrachten bij gerenommeerde bedrijven succesvol heeft bemiddeld. Vooral het commerciële (schakelen met klanten) gecombineerd met het sociale aspect in deze functie spreken hem aan. Naast het afronden van zijn deeltijd opleiding Commerciële Economie is hij 32 uur per week beschikbaar.

Meer informatie

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close