Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Rik Poelert helpt je graag. Hij is bereikbaar op 06-10321350 of 0318-687250.

 

Lara Elbers

Lara Elbers

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: Hbo Accounting & Finance
Inzetbaar als: Corporate Recruiter

Lara is een spontane, enthousiaste en leergierige persoonlijkheid. Met haar gedreven houding probeert ze iedere dag het beste uit zichzelf te halen. Lara krijgt energie van het werken met mensen en is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en verbeteringen. Met haar nieuwsgierige houding is ze snel van toegevoegde waarde binnen een organisatie.

Bekijk LinkedIn profiel

Janne van den Braak

Janne van den Braak

Woonplaats: Malden
Opleiding: Hbo Bedrijfskunde MER
Inzetbaar als: HR medewerker, Medewerker Commerciële Binnendienst, Project Medewerker

Janne is een gedreven en enthousiaste professional die bewust voor Werkmandejong heeft gekozen om werkervaring op te doen in verschillende keukens. Met haar nieuwsgierigheid en communicatieve vaardigheden legt ze makkelijk contact in een nieuwe omgeving. Haar positief kritische en gestructureerde werkhouding maakt dat ze snel in staat is een situatie te doorgronden en mogelijkheden ter verbetering vindt.

Bekijk LinkedIn profiel

Roelien

Roelien Metze

Woonplaats: Barneveld
Opleiding: Hbo Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Project medewerker / HR medewerker
Recente opdrachtgevers: Werkmandejong, Polestar, SVn

Roelien is een spontane, enthousiaste en leergierige Financial. Ze weet snel de verbinding te vinden met een nieuwe omgeving en krijgt energie van het verbeteren van processen en het behalen van doelstellingen. Door haar proactieve houding en ondernemende mindset is het prettig om met haar samen te werken.

Bekijk LinkedIn profiel

Alwin

Alwin de Haer

Woonplaats: Nunspeet
Opleiding: Bsc Economics & Business Economics
Inzetbaar als: Project medewerker / Commercieel medewerker binnendienst
Recente opdrachtgevers: Univé

Alwin is een energieke en positief ingestelde professional. Zijn brede opleiding weerspiegelt zijn breed uiteenlopende interessegebieden. Alwin is een praktisch ingestelde jongeman die graag leert door te doen. Het past bij Alwin om uiteenlopende opdrachten bij verschillende organisaties uit te voeren. Met zijn sociale en open houding en leergierigheid voegt Alwin snel waarde toe binnen een nieuwe omgeving.

Bekijk LinkedIn profiel

Sharon

Sharon Döhne

Woonplaats: Oss
Opleiding: Hbo Accountancy
Inzetbaar als: Financieel medewerker / medewerker GL
Recente opdrachtgevers: Iddink, Bidfood

Sharon is een energieke, gedreven en leergierige Professional. Door haar nieuwsgierigheid en communicatieve vaardigheden maakt zij makkelijk contact binnen een nieuwe omgeving. Sharon heeft al ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening en binnen de accountancy en is mede daardoor snel van toegevoegde waarde binnen iedere afdeling.

Bekijk LinkedIn profiel

Rik

Rik van de Lagemaat

Woonplaats: Tiel
Opleiding: Hbo Accountancy

Inzetbaar als: (Project) Controller / (Business) Controller
Recente opdrachtgevers: Riedel, Bol.com, CSW Machinery

Rik is een ambitieuze Finance & Control Professional die zich in korte tijd heeft weten te onderscheiden door zijn enthousiaste en energieke manier van werken. Door zijn sterke cognitieve vermogen is hij breed inzetbaar. Hij heeft een grote interesse in informatie- en procesanalyse van financiële data. Rik komt het beste tot zijn recht in een finance rol waar zijn oog voor details en analytische vaardigheden het onderscheid maken.

Bekijk LinkedIn profiel

Joyce

Joyce van Essen

Woonplaats: Veenendaal
Opleiding: Hbo Bedrijfskunde
Inzetbaar als: Project medewerker / Commercieel medewerker binnendienst
Recente opdrachtgevers: Arval

Joyce is een gedreven en enthousiaste Professional. Ze vindt het belangrijk om het maximale uit zichzelf te halen en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Ze kiest dan ook bewust voor de detachering, ook omdat ze met haar frisse blik van toegevoegde waarde wil zijn bij diverse opdrachtgevers. Met deze blik gaat ze proactief op zoek naar verbeteringen binnen de afdeling.

Bekijk LinkedIn profiel

Kelsey

Kelsey van Ewijk

Woonplaats: Berlicum
Opleiding: Hbo Finance & Control
Inzetbaar als: Assistent controller / Junior business controller
Recente opdrachtgevers: Malmberg, Iv-Groep, Bol.com

Kelsey is een spontane en leergierige Finance Professional. Ze is gedreven om zich het werk snel eigen te maken en van waarde te kunnen zijn in een team. Doordat ze goed planmatig en gestructureerd werkt creëert ze rust binnen haar werk en een afdeling.

Bekijk LinkedIn profiel

Meer informatie?

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

Stuur een e-mail

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close