Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Alex Nieuwenhuis helpt je graag. Hij is bereikbaar op 0658974246 of 0318-687250.

 

Rick Holtmaat

Rick Holtmaat

Woonplaats: Mariënheem
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Assistent Controller, Junior Business Controller

Rick is een sociale, hardwerkende en ambitieuze Finance Professional. Hij heeft veel doorzettingsvermogen en is resultaatgericht. Een sociale teamplayer die snel zijn weg zal vinden binnen een nieuwe omgeving. Hij is organisatorisch sterk en draagt graag zorg voor overzicht en planning. 

 

Meer informatie

Alwin de Haer

Alwin de Haar

Woonplaats: Elspeet
Opleiding:  HBO Economics & Business Economics
Inzetbaar als: Customer care medewerker / projectmedewerker / medewerker administratieve ondersteuning

Alwin is een energieke en positief ingestelde professional. Zijn brede opleiding weerspiegelt zijn breed uiteenlopende interessegebieden. Alwin is een praktisch ingestelde jongeman die graag leert door te doen. Met zijn sociale en open houding en leergierigheid voegt Alwin snel waarde toe binnen een nieuwe omgeving.

Meer informatie

 

André Hansman

André Hansman

Woonplaats: Leusden
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie / Post-bachelor Controlling (studerend)
Inzetbaar als: Assistent Controller, Junior Business Controller

André is een enthousiaste, communicatieve en gemotiveerde Financial. Hij werkt graag samen met mensen om binnen een team waar iedereen wordt ingezet op zijn of haar kwaliteit om zo tot het beste resultaat te komen. Door stages en werkervaring is hij binnen verschillende branches inzetbaar voor zowel uitvoerende als controlerende werkzaamheden. Hij houdt van aanpakken, is oplossingsgericht en toont initiatief.

Meer informatie

Contact

Alex Nieuwenhuis

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

 

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close