Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Ruud van der Horst helpt je graag. Hij is bereikbaar op 0619566704 of 0318-687250.

 

Stijn van Winkel

Stijn van Winkel

Woonplaats: Malden
Opleiding: HBO Finance & Control
Inzetbaar als: Assistent Controller, Financieel Medewerker

Stijn is een sociale, rustige en gedreven Financial. Hij werkt nauwkeurig en heeft een groot doorzettingsvermogen. Hij neemt verantwoordelijkheid voor zijn taken en vindt het prettig om bij te dragen aan de doelstellingen van het team. Met zijn analytische en sociale vaardigheden is Stijn een zeer prettige collega.

Bekijk LinkedIn profiel

André Hansman

André Hansman

Woonplaats: Leusden
Opleiding: WO Master Controlling (studerend)
Inzetbaar als: Junior Business Analist, Assistent Controller

André is een enthousiaste, communicatieve en gemotiveerde Financial. Hij werkt graag met cijfers en processen in combinatie met mensen. Hij houdt van aanpakken, is oplossingsgericht en toont initiatief. Bij André geldt: afspraak is afspraak!

Bekijk LinkedIn profiel

Tim Denissen

Tim Denissen

Woonplaats: Ede
Opleiding: Executive Master Finance & Control 
Inzetbaar als: Business Controller, Business Analist, Controller

Tim is een ambitieuze, sportieve en communicatief vaardige professional die is afgestudeerd als Register Controller en nu op zoek is naar een mooie vervolgstap in zijn professionele carrière. Door zijn sterke affiniteit met IT is hij in staat processen te versnellen door middel van standaardisatie en automatisering. Tim zoekt een rol waarbij data, finance en communicatie elkaar raken.

Bekijk LinkedIn profiel

Meer informatie?

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

Stuur een e-mail

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close