Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Robbie Peek helpt je graag. Hij is bereikbaar op 06-58741374 of 0318-687250.

 

Frank van de Veen

Frank van de Veen

Woonplaats: Nijkerk
Opleiding: MSc Finance
Inzetbaar als: Assistent Controller, Hoofd Administratie

Frank is een sociale, proactieve en gedreven financial. Met zijn sterke analytische vermogen legt hij snel verbanden, hij komt graag met nieuwe ideeën en krijgt er energie van om mensen daarin mee te nemen. Problemen zijn er volgens Frank niet, alleen uitdagingen die we samen oplossen.

Meer informatie

 

Orlando Dammers

Orlando Dammers

Woonplaats: Deventer
Opleiding: HBO Hoge Hotelschool
Inzetbaar als: Adviseur dagelijkse bankzaken / schadeverzekeringen, sales support

Orlando is een klant- en servicegerichte commercieel medewerker, die klantbeleving hoog in het vaandel heeft staan en streeft naar het overtreffen van de verwachtingen van de klant, zonder de commerciële doelstelling van de organisatie uit het oog te verliezen.

Meer informatie

 

Nick Velema

Nick Velema

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Assistent Controller, Administrateur, Coördinator Debiteuren

Nick is een rustige, vriendelijke en stressbestendige financial. Vanuit zijn interesse in bedrijfsprocessen wil hij weten wat er speelt en kijkt hij verder dan alleen de administratie van een organisatie. Door zijn werkervaring is hij binnen verschillende branches inzetbaar voor zowel uitvoerende als controlerende werkzaamheden.

Meer informatie

 

Kimberley Helthuis

Kimberley Helthuis

Woonplaats: Arnhem
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Financieel Medewerker, Assistent Controller, Junior Business Analist

Kimberley is een proactieve en enthousiaste Financial. Op haar opdracht brengt ze een positieve sfeer, maakt ze snel verbinding en wil ze door haar nieuwsgierigheid weten hoe de administratie en processen in elkaar zitten, waarbij ze graag meedenkt in verbeteringen. 

Meer informatie

 

Nathalie Korterik

Nathalie Korterik

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: Bachelor Bedrijfskunde, Master International Management 
Inzetbaar als: Financieel administratief medewerker, Administratieve Ondersteuning, Sales Support

Een gedreven en perfectionistische professional. In alles wat ze doet brengt zij structuur aan, waarna ze georganiseerd te werk gaat. Nathalie bijt zichzelf graag vast in complexe werkzaamheden en ondersteunt anderen met veel plezier!

Meer informatie

 

Merel Thijssen

Merel Thijssen

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: Bachelor Bedrijfskunde, Master Strategic Human Resources Leadership 
Inzetbaar als: Commercieel medewerker binnendienst, Administratieve Ondersteuning, Sales Support

Een communicatief sterke professional die ervaring heeft in zowel het klantcontact als in de administratieve ondersteuning. Ze houdt van afwisseling in haar werkzaamheden en gaat een complexe vraag niet uit de weg. 

Meer informatie

Contact

Robbie Peek

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Robbie Peek.

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close