Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Koen Engelberts helpt je graag. Hij is bereikbaar op 06-57692689 of 0318-687250.

 

Levi Kerkhof

Woonplaats: Ede
Opleiding: 
Inzetbaar als: Junior business controller, controller

Inmiddels is Levi ruim 3 jaar een van onze finance & control professionals. Hij is een sociale en gedreven financial die verder wil kijken dan alleen de cijfers. Een heldere en open communicatie vindt Levi belangrijk en feedback kan je alleen maar verder brengen. Hij heeft ervaring opgedaan bij diverse organisaties in verschillende financiële functies. Bij Lagerwey heeft hij voor een langere periode de controller vervangen en binnen Lidl een geruime tijd zijn accounting ervaring uitgebreid als specialist accounting. Zijn ervaring is versterkt met kennis vanuit de opleiding tot Qualified Controller aan de Hofam waar hij in september aan gaat afstuderen. Indien mogelijk kan hij zijn afstudeeropdracht ook uitvoeren voor zijn nieuwe opdrachtgever. Levi gaat in zijn nieuwe klus graag aan de slag in een rol tussen finance en de business in waar hij vanuit de cijfers de organisatie verder kan helpen.

Bekijk LinkedIn profiel

Louise Booij

Woonplaats: Ede
Opleiding: HBO Hotelmanagement 
Inzetbaar als: Commercieel medewerker binnendienst, Medewerker customer care

Louise is een representatieve en klantgerichte professional. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al behoorlijk wat werkervaring opgedaan in zowel business-to-business omgevingen alsmede de horeca. De keuze voor een traineeship bij Werkmandejong, is een hele bewuste. Zo kan ze naast haar HBO studie, de benodigde ervaringen blijven opdoen en werken aan haar inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Het pad voor haar ligt nog open, ze is daarom zeer bereidwillig om een grote diversiteit aan uitdagingen aan te gaan.

Bekijk LinkedIn profiel

Marieke van Wessel

Woonplaats: Hall
Opleiding: HBO Facility Management
Inzetbaar als:Commercieel Medewerker Binnendienst, Projectmedewerker, Medewerker Customer Care, HR Medewerker

Marieke is een gedreven, leergierige professional die graag de mouwen opstroopt. Ze werk gestructureerd en is organisatorisch erg sterk. Ze komt uit een klein gezellig dorp waarin hard werken centraal staat. Marieke heeft een brede interesse en pakt graag alle dingen op.

Bekijk LinkedIn profiel

Noah Bal

Woonplaats: Arnhem
Opleiding: HBO Sportkunde en Beweging
Inzetbaar als: Projectmedewerker, Commerciële binnendienst medewerker, Customer care medewerker

Noah is een gedreven, leergierige en sociale professional. Hij werkt graag in een dynamische omgeving en is daarin communicatief erg sterk. Hij schakelt snel met meerdere stakeholders binnen een organisatie. Noah heeft bij PON vanuit een ondersteunende rol binnen Fulfillment kunnen doorgroeien naar een projectmatige rol. Hij ziet snel kansen, heeft een enorme drive en haalt graag het maximale eruit. Daarnaast maakt hij sterk de verbinding in een team.

Bekijk LinkedIn profiel

Robin van Emous

Woonplaats: Zwolle
Opleiding: WO International Financial Management /HBO Accountancy
Inzetbaar als: Financieel medewerker, Assistent controller

Robin is een enthousiaste, gedreven en leergierige professional. Door zijn nieuwsgierigheid en communicatieve vaardigheden maakt hij makkelijk contact binnen een nieuwe omgeving. Hij houdt ervan zaken aan te pakken en zal proactief oplossingen geven voor eventuele uitdagingen. Robin is snel van toegevoegde waarde binnen iedere afdeling vanwege zijn analytische vermogen. Robin is voor 24 uur per week beschikbaar omdat hij naast het werken bij Werkmandejong ook bezig is met zijn PhD.

Bekijk LinkedIn profiel

Meike Oliedam

Woonplaats: Duiven
Opleiding: HBO Hotelmanagement
Inzetbaar als: HR medewerker, projectmedewerker, Commercieel medewerker binnendienst

Meike is enthousiaste en leergierige professional. Meike is positief ingesteld en gaat uitdagingen niet uit de weg. Met haar goede communicatieve vaardigheden maakt ze de verbinding met alle lagen uit de organisatie. Daarnaast gaat zij graag planmatig en gestructureerd te werk en vind zij het belangrijk om haar stakeholders goed te informeren over de voortgang.

Bekijk LinkedIn profiel

Alianne Rutten

Woonplaats: Ede
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Junior CDD analist, medewerker acceptatie, administratief medewerker

Alianne is een serieuze en hardwerkende doorzetter met oog voor detail. Ze is betrouwbaar en betrokken. Van nature is ze rustig. In eerste instantie kan ze de kat uit de boom kijken, maar eenmaal vertrouwd zal haar enthousiasme en sociale karakter zichtbaar worden. Ze wordt enthousiast van het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden. Dat is ook de reden dat ze graag aan het werk gaat bij verschillende opdrachtgevers, waarbij ze zowel geïnteresseerd is in de financiële administratie als ook in de financiële dienstverlening. 

Bekijk LinkedIn profiel

Meer informatie?

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

Stuur een e-mail

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close