Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Alex Nieuwenhuis helpt je graag. Hij is bereikbaar op 0658974246 of 0318-687250.

 

Manon Jansen

Manon Jansen

Woonplaats: Amersfoort
Opleiding: HBO Bedrijfskunde
Inzetbaar als: Financieel medewerker

Manon is een spontane en enthousiaste professional. Mede door haar energieke en ambitieuze instelling vindt ze het belangrijk om altijd het beste uit haarzelf en haar omgeving te halen. Daarnaast krijgt Manon enorm veel energie van het werken met anderen. Ze heeft een jaar werkervaring in een brede administratieve functie. In deze rol heeft ze ervaren dat haar passie bij de financiële administratie ligt. Dat is een van de redenen dat Manon is aangesloten bij Werkmandejong; om een zo goed mogelijke financial te worden!

Meer informatie

 

Kimberly Helthuis

Kimberly Helthuis

Woonplaats: Arnhem
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie, Post Bachelor Controlling
Inzetbaar als: Assistent controller, Jr. Business controller

Kimberley is een proactieve en enthousiaste Financial. Ze brengt een positieve sfeer, maakt ze snel verbinding en wil door haar nieuwsgierigheid weten hoe de administratie en processen in elkaar zitten waarbij ze graag meedenkt in verbeteringen

Meer informatie

 

Thijs Heebing

Gert-Jan van Harn

Woonplaats: Arnhem
Opleiding: HBO Commerciële Economie
Inzetbaar als: Commercieel Medewerker Binnendienst, Projectmedewerker, Assistent Inkoop

Thijs is een open, gedreven en communicatief sterke persoonlijkheid. Hij heeft de nodige werkervaring. Nadat hij een aantal jaren werkzaam is geweest in het recruitment vak heeft hij bewust gekozen voor het traineeship om op die manier in verschillende keukens te kunnen kijken. Het schakelen met verschillende stakeholders (intern/extern) is hem op het lijf geschreven. Dit heeft hij bij zowel zijn rol als recruiter als inkoper mogen ervaren.

Meer informatie

 

Mariska Crop

Mariska Crop

Woonplaats: Kilder
Opleiding: WO Economie en bedrijfskunde 
Inzetbaar als: Binnendienst medewerker, Administratief ondersteuner, Sales support medewerker

Mariska is een rustige, betrouwbare en ambitieuze professional. Door hard werken en een nuchtere blik creëert ze snel rust binnen haar werk en afdeling. Mariska is op haar best wanneer zij als onderdeel van een team aan een gezamenlijk doel werkt. Door haar gestructureerde manier van werken en doorzettingsvermogen zal ze snel een bijdrage leveren op de afdeling.

Meer informatie

 

Merel Thijssen

Merel Thijssen

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: WO Human Resources Management 
Inzetbaar als: Commercieel Medewerker Binnendienst, Projectmedewerker, Junior Projectleider

Merel heeft bewust gekozen voor detachering. Ze wil graag ervaring opdoen bij meerdere opdrachtgevers in verschillende projectmatige rollen. Hierdoor wil zij gaan ervaren waar zij wel en geen energie van krijgt. Merel legt makkelijk contact, maakt nieuwe dingen snel eigen en houdt ervan om nauwkeurig te werk te gaan

Meer informatie

Nicky van Swaaij

Nicky van Swaaij

Woonplaats: Haalderen
Opleiding: Hbo Bedrijfskunde
Inzetbaar als: Customer Care, Sales Support, Medewerker administratieve ondersteuning 

Nicky is een ambitieuze, sociale en enthousiaste professional. Met haar open houding is ze in staat om binnen een nieuwe omgeving snel haar weg te vinden en bouwt ze gemakkelijk een relatie op met mensen op diverse niveaus. Daarnaast is ze in staat snel een situatie te doorgronden, denkt ze graag mee in verbeteringen en kan ze op een positieve manier kritische vragen stellen

Meer informatie

 

Contact

Alex Nieuwenhuis

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

 

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close