Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Rik Poelert helpt je graag. Hij is bereikbaar op 0610321350 of 0318-687250.

 

Dephlin Holland

Dephlin Holland

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding:  HBO Sport, Gezondheid & Management 
Inzetbaar als:  Customer Care Medewerker, Sales Support Medewerker, Projectmedewerker/coordinator 

Dephlin is een sociaal, leergierig en ambitieus persoon die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die graag met mensen werkt, maar ook goed zelfstandig kan werken. Hij vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen op persoonlijk- en werkvlak.

Bekijk LinkedIn profiel

Roald Goossen

Roald Goossen

Woonplaats: Veenendaal
Opleiding: WO Executive Master Finance & Control
Inzetbaar als: Business Controller, Financial Controller

Roald is een ambitieuze, sportieve en communicatief vaardige professional die in de afrondende fase zit van zijn studie als Register Controller. Tijdens zijn professionele carrière heeft hij altijd bewust keuzes gemaakt om zichzelf als professional te ontwikkelen en heeft hij mooie stappen gemaakt. Roald is op zoek naar een rol binnen een commerciële omgeving waar hij zijn analyserende vermogen, financieel inzicht, en communicatieve vaardigheden kan combineren om organisaties verder te brengen.

Bekijk LinkedIn profiel

Meer informatie?

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

Stuur een e-mail

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close