Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Alex Nieuwenhuis helpt je graag. Hij is bereikbaar op 0658974246 of 0318-687250.

 

Tristan Tick

Tristan Tick

Woonplaats: Barneveld
Opleiding: WO Master Financial Economics
Inzetbaar als: Assistent Controller, Junior Business Controller

Tristan is een enthousiaste, communicatieve en stressbestendige financial. Hij is betrokken, komt hij zijn afspraken na en beschikt over een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Door zijn inzicht en opleidingen is hij in staat om zich snel nieuwe werkzaamheden eigen te maken.

Meer informatie

Anisha Malhoe

Anisha Malhoe

Woonplaats: Zwijndrecht
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Assistent Controller, Financieel Medewerker

Anisha is een rustige, nauwkeurige en vriendelijke financial. Door haar dienstverlenende instelling en betrokkenheid, pakt ze zaken snel en goed op. Ze is breed geïnteresseerd en kan hierdoor binnen diverse rollen bij haar opdracht ingezet worden!

Meer informatie

Jessie van Breeschoten

Jessie van Breeschoten

Woonplaats: Renswoude
Opleiding: HBO Economics and Business Economics, WO Management (studerend)
Inzetbaar als: Financieel Medewerker, Medewerker Klant Contact, Commercieel Medewerker Binnendienst 

Jessie is praktisch ingesteld en in staat om concepten en ideeën snel en met enthousiasme te doorgronden. Hij haalt voldoening uit het vormen van nieuwe inzichten uit data en het optimaliseren van processen.

Meer informatie

Rick Holtmaat

Rick Holtmaat

Woonplaats: Mariënheem
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Inzetbaar als: Assistent Controller, Junior Business Controller, Junior Business Analist

Rick is een sociale, resultaatgerichte en ambitieuze Finance Professional. Hij werkt graag in teamverband, is hierbij organisatorisch sterk en draagt zorg voor overzicht en planning.  

Meer informatie

 

Louise Booij

Louise Booij

Woonplaats: Ede
Opleiding: HBO Hotelmanagement
Inzetbaar als: Commercieel Medewerker Binnendienst, Medewerker Klantcontact

Louise is een representatieve en klantgerichte professional. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al behoorlijk wat verschillende werkervaringen opgedaan. Haar keuze voor Werkmandejong is een hele bewuste: Zo kan ze naast haar HBO studie, de benodigde ervaringen blijven opdoen en werken aan haar inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Contact

Alex Nieuwenhuis

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Alex Nieuwenhuis.

 

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close