Beschikbare professionals

Een overzicht van onze professionals die op korte termijn beschikbaar komen en dus snel inzetbaar zijn. Klik voor meer informatie over beschikbaarheid en inzetbaarheid op een foto of de infoknop.

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning en wil je overleggen wat we hierin kunnen betekenen? Robbie Peek helpt je graag. Hij is bereikbaar op 06-58741374 of 0318-687250.

 

Luuk Eijkels

Luuk Eijkels

Woonplaats: Groessen (Duiven)
Opleiding: HBO Commerciele Economie, WO Communicatie
Inzetbaar als: Financieel Adviseur Particulieren, Acceptant Hypotheken, Projectmedewerker

Luuk beschikt over een sterke inhoudelijke achtergrond en communicatieve vaardigheden. Hij vindt het belangrijk zijn kennis en ervaring te delen en in te zetten voor de klant. Luuk is een rustige persoonlijkheid die snel verbinding maakt. 

Meer informatie

Nick Valks

Nick Valks

Woonplaats: Balgoy
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie & Accountancy
Inzetbaar als: Assistent Controller, Financieel Medewerker 

Nick is een nauwkeurige, sociale en kritische financial. Hij heeft oog voor detail en verliest het resultaat niet uit het zicht. Zijn sociale vaardigheden en behulpzaamheid maken het prettig om met Nick samen te werken. Hij wil zich blijven ontwikkelen en bijdragen aan het succes van het team.

Meer informatie

Niek Kuijer

Niek Kuijer

Woonplaats: Schalkwijk
Opleiding: HBO Sportmarketing
Inzetbaar als: Commercieel medewerker, Sales Support, Medewerker Marketing/communicatie

Niek is een ondernemend, flexibel en belangstellend persoon. Sales spreekt hem aan, maar hij wil zich tevens verder ontwikkelen in interne rollen binnen een organisatie (administratievere rol). Daarnaast werkt hij graag met en voor anderen.

Meer informatie

Sanne Wildschut

Sanne Wildschut

Woonplaats: Veenendaal
Opleiding: WO Bachelor Business Administration
Inzetbaar als: Customer Care, Administratieve Ondersteuning, Projectmedewerker

Een spontane, sociale en initiatiefrijke collega die graag een brede basis voor haar loopbaan wil leggen. Met haar positief kritische en gestructureerde werkhouding heeft zij snel door wat er speelt en waar verbeterkansen liggen.

Meer informatie

Marloes Dekker

Marloes Dekker

Woonplaats: Nijmegen
Opleiding: HBO Bedrijfskunde, WO Strategic Management
Inzetbaar als: Customer Care medewerker, Projectmedewerker, Administratieve Ondersteuning

Marloes is een oprechte en spontaan ingestelde professional met een gezonde dosis zelfspot en nieuwsgierigheid. Ze wil graag in verschillende keukens kijken en werkervaring op doen bij diverse opdrachtgevers.

Meer informatie

Kelsey van Ewijk

Kelsey van Ewijk

Woonplaats: Berlicum
Opleiding: HBO Finance & Control
Inzetbaar als: Financieel Medewerker

Kelsey is een spontane en leergierige Finance Professional. Ze is gedreven om het werk snel eigen te maken en van waarde te kunnen zijn in een team. Doordat ze goed planmatig en gestructureerd werkt creëert ze rust binnen haar werk en een afdeling.

Meer informatie

Contact

Robbie Peek

Zoek je tijdelijke ondersteuning, maar in andere functies dan bovenstaande collega's? Of wil je vrijblijvend advies over je personeelsbehoefte? Neem dan contact op met Robbie Peek.

 

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close