Invulling vaste vacatures

Met een kwalitatief werving- en selectieproces op zoek naar de ideale kandidaat voor vaste posities.

Je mensen maken het onderscheid en vormen een belangrijke basis om je organisatie op voort te bouwen. Essentieel dus. Zeker in dynamische tijden en een krappe arbeidsmarkt dwingt dit elke organisatie om kritisch te kijken naar de optimale inzet van het menselijk potentieel binnen de organisatie. Je zoekt mensen die nu van toegevoegde waarde zijn, maar ook wendbaar zijn om mee te groeien naar de toekomst. Bevlogen en betrokken mensen welke passen bij je bedrijfscultuur. Dat haal je niet uit een cv. Want functies zijn tijdelijk, ambities voor het leven. Zowel voor mens als organisatie. Daar hebben wij ons vak van gemaakt. Laat ons je helpen om de beste match te maken.

1

Inventarisatie van je vraagstuk

We komen bij jou op locatie langs voor een kennismaking en brengen de situatie, wensen en behoeften in kaart. Je hoort direct wat we voor je kunnen betekenen.

2

Start van het wervings proces

We schrijven een aansprekende vacaturetekst, zetten online recruitment campagnes op en gaan zelf actief op zoek naar de beste passende kandidaten. Ook degenen die niet actief op zoek zijn naar een baan (latent werkzoekenden).

3

Matchen

Na een uitgebreid sollicitatiegesprek met één van onze consultants, worden de best passende kandidaten aan je geïntroduceerd. Vervolgens ga je zelf met hen om tafel. Is er een match? De kandidaat treedt rechtstreeks bij je in dienst.

case
"

“Ik werk graag samen met Werkmandejong vanwege de korte lijnen, het proactief meedenken en de persoonlijke benadering.”

Alexandra Fisscher – HR Business Partner bij de Heus Diervoeders

teammember

Liever eerst kennismaken?

Op zoek naar nieuwe collega's?

Tijdelijk
Bekijken
Beschikbare
Professionals

Of vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Op zoek naar een nieuwe tijdelijke collega?

Ga voor een Werkmandejonger!

W

W

E

E

R

R

K

K

M

M

A

A

N

N

D

D

E

E

J

J

O

O

N

N

G

G

teammember
Contact opnemen