Human Resources

Speel een cruciale rol in het werkgeluk van jezelf en je collega’s.

Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om het menselijk potentieel binnen een organisatie op waarde te schatten. Daarom heb je waarschijnlijk ook voor het HR-vak gekozen. Er valt binnen de wereld van HR nog ontzettend veel te ontdekken. Want geen enkele werkomgeving is hetzelfde. Ons Traineeship biedt je de kans om in veel verschillende keukens te kijken en dus ook diverse organisatieculturen te ervaren. Meters maken dus. Zo bouw je een brede basis op om op voort te bouwen. Heb je die basis al op zak of zoek je juist een nieuwe vaste functie? We denken graag met je mee over de ideale vervolgstap. Ook als je, bijvoorbeeld als zzp’er, op zoek bent naar een tijdelijk project. Dan heten we je graag welkom in onze interim community.

Alleen door te doen ontdek je echt

We hoeven jou niet te vertellen hoe mooi en uitdagend het HR vakgebied is. Zeker nu dit onderwerp steeds vaker hoog op de agenda’s van management en directie staat. Juist in een krappe arbeidsmarkt wordt duidelijk wat de impact is van het aan boord hebben én houden van de juiste mensen. En niet alleen als het gaat om vakinhoudelijke kennis en kunde. Want toegevoegde waarde komt pas echt tot bloei als mens en organisatie matchen op kernwaarden.   

HR is dus geen kunstje, maar mensenwerk. Maatwerk, passend bij de organisatie en cultuur. Dat begint bij de kern: waar sta je als organisatie voor en welke mensen passen daarbij? Vanuit die visie ga je werken aan het werven, binden en boeien van mensen. Weet jij al waar je het meest warm voor loopt? Word je een specialist of liever een generalist? Ben jij op je plek bij een corporate omgeving of juist bij een mkb-organisatie? Je ontdekt het in ons tweejarig traineeship. In het derde jaar ga je jezelf specialiseren in de door jou gewenste richting. En ondertussen ben je onderdeel van een Great Place to Work waar álles in het teken staat van werkgeluk en menselijk potentieel. Wat wil je nog meer?

case
"

“Met elke opdracht bouw je weer skills en ervaring op. Ook de ervaring buiten HR zet ik nu in als HR-professional.”

Merel Thijssen – HR Professional

Professionals

Human Resources

Binnenkort beschikbaar
Doe de cultuur check
Kom werken bij WDJ

Doe de cultuurcheck en ontdek of je een echte Werkmandejonger bent

teammember

Liever eerst kennismaken?

Vaste collega

Onze filosofie is dat mensen het verschil maken tussen stilstand en vooruitgang. Elke organisatie heeft een unieke cultuur met een gemeenschappelijk karakter dat de mate van succes bepaalt. Want net als ieder mens, is ook elke organisatie uniek. Dat betekent dus ook dat talent niet per definitie uitwisselbaar is. En juist daarom is Werving & Selectie een vak apart. We helpen je graag bij de werving van je vaste HR collega’s. Collega’s die niet alleen op inhoud, maar vooral als mens van toegevoegde waarde zijn en je organisatie versterken.

teammember
Contact opnemen