Training & Ontwikkeling

Trainen is geen doel op zich, maar een middel om je doel te bereiken.

person

Wees de regisseur van je eigen carrière

Kiezen voor een Traineeship bij Werkmandejong is kiezen voor een sprong in je ontwikkeling. Ontwikkeling loopt als een rode draad door onze hele organisatie heen. We zien het als de basis om te groeien. Daarom hebben we ook een eigen Academy waarin je met compacte groepen collega’s het talent ontwikkelprogramma (TOP) doorloopt.

Na dit programma kies je een specialisatie route van één jaar; Connect, Control of Grow your business. Je eigenschappen en vakinhoudelijke competenties worden nog eens extra op de proef gesteld en je ontwikkeling krijgt een extra boost. Zo groei je van talent naar complete professional.   

Jij staat centraal

Wat je wilt, wat je kunt. Of nog niet kunt. Waar je talenten liggen, maar ook je valkuilen. En hoe je daar zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Alles draait om inzicht en bewustwording. Uiteraard ontbreken ook de vakinhoudelijke trainingen niet.

Vergis je niet: ontwikkelen is hard werken en je moet écht bereid zijn te investeren in jezelf. Het komt niet vanzelf en het zal ook niet altijd leuk zijn. Maar als je hiertoe bereid bent, pak je een enorme voorsprong in je ontwikkeling als mens. En leg je een stevige basis voor je carrière om op voort te bouwen.

Ontdek

Je zoekt naar afwisseling. En naar een plek om stappen te zetten. Logisch, aan het begin van je carrière. Want waar kun je met jouw kwaliteiten de meeste waarde toevoegen? Dat leer je maar op één manier: meters maken. Vallen en opstaan. Ervaren en groeien op verschillende plekken. Bij Werkmandejong mag je ontdekken. Of sterker nog: we willen dat je veel verschillende ervaringen opdoet. Bij uiteenlopende werkgevers én in verschillende functies. Samen met je fieldmanager doorloop jij jouw proces. Ga je voor HR? Zit je bij Finance op je plek? Schets jij moeiteloos een verbeterd bedrijfsproces? Alleen door het te doen, ontdek je het echt.

Ontwikkel

Bij Werkmandejong ontwikkel je je tot complete professional. En eerlijk is eerlijk: échte ontwikkeling en persoonlijke groei komt je niet aanwaaien. Daar doe je moeite voor. Daar verleg je grenzen voor. En dat doen we samen. Gedreven door geluk. We helpen je met een persoonlijk groeipad. Met cursussen en trainingen. We zetten in op het ontwikkelen van je softskills. Heel belangrijk. Want vaak kun je met zachte eigenschappen het verschil maken. Als het met je hardskills goed zit, natuurlijk. Dus ook daar investeren we in. Met de betrokken begeleiding van jouw fieldmanager, die écht altijd voor je klaarstaat, ontwikkel je je steeds verder. Op ieder vlak. Zo zet je steeds een stap hoger op weg naar je volle potentie.

Overtref

Als er één woord is dat ons kenmerkt dan is het ‘overtref’. Eigenlijk hoort daar altijd een uitroepteken achter te staan. Als een strijdkreet die je meekrijgt, een vol stadion dat je toejuicht: “Overtreeeeef!” Want zo zitten we in de wedstrijd. Werkmandejong – en dus iedere Werkmandejonger – wil verwachtingen overtreffen. Van elkaar, van onze opdrachtgevers, van jou. We willen dingen doen en laten zien die je misschien wel kon bedenken, maar niet zeker wist of het mogelijk was. Uitstijgen boven jezelf door iedere dag een beetje beter te worden. Energie en enthousiasme brengen, waar je ook komt. Gas geven tot je je doel bereikt. En samen onze successen vieren. Ook daarin blijven we elkaar overtreffen ;-).

case
"

“De trainingsdagen geven mij nieuwe inzichten die mij op zowel privé- als werkgebied helpen te ontwikkelen.”

Anne Fleur Wismans – Process & Business professional bij Werkmandejong

Hoe ziet ons Traineeship eruit?

slider-image
slider-image
slider-image
slider-image
teammember

Liever eerst kennismaken?

teammember
Contact opnemen