Finance & Control

Voor elk moment in je Finance & Control loopbaan. Zowel vaste functies als tijdelijke projecten. 

Jij als moderne financial weet hoe belangrijk het is om juist met je soft skills het verschil te maken, in een wereld waar harde feiten en data leidend zijn. Wij helpen je die skills te ontwikkelen met ons Traineeship. Liever een vaste baan? We brengen je in contact met een nieuwe werkgever waar jij optimaal tot je recht komt. Of ben je, bijvoorbeeld als zzp’er, op zoek naar een tijdelijke opdracht? We heten je graag welkom in onze interim community.

Ook als je nog zoekende bent of het gevoel hebt dat je stil staat en behoefte hebt aan carrièreadvies, ben je bij Werkmandejong aan het juiste adres. We hebben alles in huis om jou te helpen aan dé volgende stap in je loopbaan tot financial professional.

ContentImageImage

Alleen door te doen ontdek je echt: Traineeship Finance & Control

Leg een stevige basis waar je de rest van je carrière op kan bouwen. Of je nu net je diploma binnen hebt of al even aan het werk bent. Je bent nooit uitgeleerd. Er gaat een wereld voor je open als je de schoolbanken achter je laat. En het Traineeship Finance & Control bij Werkmandejong biedt jou die veilige basis om verder te kunnen leren. De voordelen van het werkende leven, in een omgeving die jou stimuleert om te ontdekken, ontwikkelen en te overtreffen.

Misschien heb je je stip aan de horizon al scherp en zoek je een manier om in sneltreinvaart je ambities richting (Business) Controller te realiseren. Of je wilt juist onderzoeken welke finance richting je het meest aanspreekt, door het echt in de praktijk te ervaren. Tijdens het traineeship doe je in twee jaar tijd een schat aan ervaring op in verschillende keukens. In het derde jaar ga je jezelf specialiseren in de richting die het beste bij je past. En ondertussen doorloop je een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Welkom bij Werkmandejong!

Snel op zoek naar een
Finance & Control
professional?

case
"

“Werkmandejong geeft je als financial de kans om je zowel persoonlijk als inhoudelijk te ontwikkelen. Werkgeluk staat centraal en dat maakt het een unieke werkgever!”

Kelsey van Ewijk – Finance Professional bij Werkmandejong

Doe de cultuurcheck en ontdek of je een echte Werkmandejonger bent

Professionals

Finance & Control

Binnenkort beschikbaar
Doe de cultuur check
Kom werken bij WDJ
teammember

Liever eerst kennismaken?

Op zoek naar een tijdelijke collega?

Wij hebben de oplossing in huis.

Op zoek naar een vaste collega?

Onze filosofie is dat mensen het verschil maken tussen stilstand en vooruitgang. Elke organisatie heeft een unieke cultuur met een gemeenschappelijk karakter dat de mate van succes bepaalt. Want net als ieder mens, is ook elke organisatie uniek. Dat betekent dus ook dat talent niet per definitie uitwisselbaar is. En juist daarom is Werving & Selectie een vak apart. We helpen je graag bij de werving van je vaste Finance & Control collega’s. Collega’s die niet alleen op inhoud, maar vooral als mens van toegevoegde waarde zijn en je organisatie versterken.

teammember
Contact opnemen