Invulling tijdelijke vacatures

Extra capaciteit van mensen die direct van toegevoegde waarde zijn op het moment dat jij ze nodig hebt.

Piekdrukte, ziekte, een groot project, overbrugging tot de start van een vaste collega; er zijn diverse situaties te bedenken waarin extra ondersteuning van harte welkom is. En flexibiliteit zeer wenselijk is. Vanuit de drie disciplines Finance & Control, HR en Process & Business hebben wij ruim 70 professionals in dienst die klaar staan om onze klanten te ondersteunen op tijdelijke basis. Stuk voor stuk hoogopgeleide mensen in diverse ervaringsniveaus. Echte Werkmandejongers die zich onderscheiden door hun persoonlijkheid en onze gedeelde kernwaarden. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk aan zzp’ers die het verlengstuk vormen van onze organisatie. Dit stelt ons in staat om snel een passende oplossing te bieden voor jouw tijdelijke personeelsuitdaging.

1

Stap 1

Inventarisatie van de situatie. De basis om een passende match te kunnen maken. Hebben we een eigen professional beschikbaar of haken we ons uitgebreide interim netwerk aan?

2

Stap 2

Kennismaking met de kandidaat. Het is ons doel om binnen 48 uur passende kandidaten aan je voor te stellen. Met wie ga jij om tafel?

3

Stap 3

Match. Een goede klik met één van onze kandidaten? We stemmen de startdatum met je af en maken de overeenkomsten in orde. Dat regelen wij in eigen beheer, zo kan jij je kostbare tijd richten op het eigen werk.

case
"

“Als we extra ondersteuning nodig hebben schakelen we Werkmandejong in. Intern is bij ons de voorwaarde altijd dat het goed moet zijn. ‘Vraag maar een Werkmandejonger’, hoor je dan. Want dan weet je dat de kwaliteit in orde is!”

Dorine Oliedam – HR Adviseur bij Toyota Material Handling

teammember

Liever eerst kennismaken?

Op zoek naar nieuwe collega's?

Beschikbare
Professionals

Of vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

W

W

E

E

R

R

K

K

M

M

A

A

N

N

D

D

E

E

J

J

O

O

N

N

G

G

teammember
Contact opnemen