Detachering

De zekerheid van een contract, met de afwisseling van diverse werkplekken.

person

De ideale vervolgstap om je carrière in een stroomversnelling te brengen

De basis is gelegd. Je hebt inmiddels al werkervaring opgedaan, maar nog niet het gevoel dat je de juiste koers te pakken hebt. Of je hebt jouw koers wel scherp, maar je wilt beter leren sturen en krijgt daar nu de kans niet voor. Detachering biedt je de mogelijkheid om je horizon te verbreden. Je kennis te verdiepen. Te ontdekken wat écht bij je past en je ontwikkeling een boost te geven. Maar het helpt je ook om je doel te realiseren. Want misschien weet jij al heel goed wat je wilt, maar niet hoe je daar kan komen.  

Werkmandejong biedt je een vaste basis met betrokken begeleiding. Afhankelijk van jouw ambities ga je aan de slag in functies en bij organisaties die je helpen de volgende stap te maken. Ondertussen maak je deel uit van een team vakgenoten die gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen. En ook niet onbelangrijk: Werkmandejongers hebben plezier hoog in het vaandel staan. 

Detachering wat voor jou?

Geschikt als je:

  • Minimaal drie jaar werkervaring hebt;
  • Interim werk aantrekkelijk vindt, maar de zekerheid van een vast contract wil houden;
  • Verdieping óf juist verbreding in je al opgedane werkervaring wil;
  • Bruist van de energie, nog niet uitgeleerd bent en meters wilt maken.

Ontdek

Je zoekt naar afwisseling. En naar een plek om stappen te zetten. Logisch, aan het begin van je carrière. Want waar kun je met jouw kwaliteiten de meeste waarde toevoegen? Dat leer je maar op één manier: meters maken. Vallen en opstaan. Ervaren en groeien op verschillende plekken. Bij Werkmandejong mag je ontdekken. Of sterker nog: we willen dat je veel verschillende ervaringen opdoet. Bij uiteenlopende werkgevers én in verschillende functies. Samen met je fieldmanager doorloop jij jouw proces. Ga je voor HR? Zit je bij Finance op je plek? Schets jij moeiteloos een verbeterd bedrijfsproces? Alleen door het te doen, ontdek je het echt.

Ontwikkel

Bij Werkmandejong ontwikkel je je tot complete professional. En eerlijk is eerlijk: échte ontwikkeling en persoonlijke groei komt je niet aanwaaien. Daar doe je moeite voor. Daar verleg je grenzen voor. En dat doen we samen. Gedreven door geluk. We helpen je met een persoonlijk groeipad. Met cursussen en trainingen. We zetten in op het ontwikkelen van je softskills. Heel belangrijk. Want vaak kun je met je eigenschappen het verschil maken. Als het met je hardskills goed zit, natuurlijk. Dus ook daar investeren we in. Met de betrokken begeleiding van jouw fieldmanager, die écht altijd voor je klaarstaat, ontwikkel je je steeds verder. Op ieder vlak. Zo zet je steeds een stap hoger op weg naar je volle potentie.

Overtref

Je zoekt naar afwisseling. En naar een plek om stappen te zetten. Waar kun je met jouw kwaliteiten de meeste waarde toevoegen? Dat leer je maar op één manier: meters maken. Ervaren en groeien op verschillende plekken. Bij Werkmandejong mag je ontdekken. Of sterker nog: we willen dat je veel verschillende ervaringen opdoet. Bij uiteenlopende werkgevers én in verschillende functies. Samen met je Fieldmanager doorloop jij jouw proces. Ga je voor HR? Zit je bij Finance op je plek? Schets jij moeiteloos een verbeterd bedrijfsproces? Alleen door het te doen, ontdek je het echt.

case
"

“Ondanks dat ik al wat jaren relevante werkervaring heb, biedt Werkmandejong mij een mooie kans om -naast extra werkervaring bij mooie opdrachtgevers- mijn softskills te ontwikkelen.

Jesper van Dalen – Finance Professional bij Werkmandejong

teammember

Liever eerst kennismaken?

teammember
Contact opnemen