Werving & Selectie

Samen op zoek naar de vaste werkplek waar jij gelukkig van wordt. 

person

Bij ons vind je werkgeluk én een werkplek die bij je past

We weten allemaal hoe fijn het is om met plezier naar je werk te gaan. De dagen vliegen voorbij, je krijgt energie van je werk en van de mensen om je heen. We weten ook allemaal dat dit niet vanzelfsprekend is. Hoe vind je nou juist die baan die echt bij jou past?

Jij bent meer dan je cv

Jou helpen bij je zoektocht naar werkgeluk, wat dat ook voor jou betekent, dát is ons werk. En daarbij draait het dus om jou. Wat drijft je? Waarom doe je wat je doet? Wat geeft je energie? Wat heeft je gevormd tot de persoon die je nu bent? Allemaal vragen die niet beantwoord worden door je cv. Kennis en ervaring kunnen belangrijk zijn om een functie uit te voeren. Maar het echte verschil maak jij als mens. Daarom willen we je leren kennen. Werkgeluk ontstaat namelijk pas als het complete plaatje klopt.

Wij kennen de organisaties waarvoor wij werken en hun cultuur door en door. En de meeste van onze klanten kennen we gelukkig al erg lang. Is de relatie nog pril? Dan leren we hen eerst kennen, voordat we voor ze aan de slag gaan. Want net als jij is ook elke organisatie uniek.

Door te weten wat jij écht wil en waar onze klanten voor staan, zijn we in staat de beste match te maken. En bij te dragen aan jouw werkgeluk én aan het geluk van de organisaties waarvoor we werken.

Werving & Selectie wat voor jou?

Ontdek het hier

Waarom wel? Jij:

  • Zoekt een nieuwe werkplek voor de lange termijn; 
  • Snapt dat jouw kwaliteiten het beste tot bloei komen in een passende omgeving;  
  • Vindt dat de persoon achter het cv centraal moet staan; 
  • Maakt graag gebruik van het advies en netwerk van Werkmandejong. 
case
"

“Nadat ik gesolliciteerd had op een vacature volgde er een uitgebreid kennismakingsgesprek. Hierna is er een goede inschatting gemaakt van vacatures die bij mij zouden passen. Ik heb meerdere gesprekken gehad en vond uiteindelijk een leuke en uitdagende functie als Controller. De betrokkenheid en het enthousiasme vanuit Werkmandejong hebben hier zeker aan bijgedragen.”

Marijn Rekers

teammember

Liever eerst kennismaken?

teammember
Contact opnemen