Traineeship

Studie afgerond, diploma in de tas. En nu? Met ons traineeship geef je een kickstart aan je carrière. 

person

Alleen door te doen ontdek je het écht

Een Traineeship bij Werkmandejong is niet zomaar een baan. Het is een ontwikkeltraject waarbij je werken en leren combineert. De eerste 2 jaar ontdek je waar je talenten, valkuilen en ambities liggen. Het laatste jaar kies je een specialisatieroute die je past. Zo ontwikkel je van talent naar complete professional. Samen met een groep collega Trainees en een betrokken Fieldmanager ga je aan de slag. Meters maken. Wij helpen je op weg, maar je houdt zelf het stuur in handen. Het is aan jou om je bestemming te vinden!

Ontwikkel jezelf en overtref de verwachtingen

We hebben een eigen Academy waarbij de ontwikkeling van je soft skills centraal staat. Hier leer je jouw talenten, drijfveren en valkuilen (nog) beter kennen. We creëren niet alleen bewustwording, maar helpen je ook in de ontwikkeling van je eigenschappen. Ondertussen doe je werkervaring op bij onze opdrachtgevers. Van grote internationale organisaties tot mkb. Je hoeft niet te kiezen, je ervaart het allebei. Want door in verschillende keukens te kijken weet je pas écht wat bij je past.

Een traineeship wat voor jou?

Geschikt als je

  • Ervaring in de praktijk opdoen wil combineren met werken aan je persoonlijke vaardigheden;
  • Uit je comfortzone durft te stappen;
  • Meters wilt maken en ervaring wilt opdoen bij verschillende opdrachtgevers;
  • Graag de verwachtingen overtreft, ook die van jezelf.

Ontdek

Je zoekt naar afwisseling. En naar een plek om stappen te zetten. Logisch, aan het begin van je carrière. Want waar kun je met jouw kwaliteiten de meeste waarde toevoegen? Dat leer je maar op één manier: meters maken. Vallen en opstaan. Ervaren en groeien op verschillende plekken. Bij Werkmandejong mag je ontdekken. Of sterker nog: we willen dat je veel verschillende ervaringen opdoet. Bij uiteenlopende werkgevers én in verschillende functies. Samen met je fieldmanager doorloop jij jouw proces. Ga je voor HR? Zit je bij Finance op je plek? Schets jij moeiteloos een verbeterd bedrijfsproces? Alleen door het te doen, ontdek je het echt.

Ontwikkel

Bij Werkmandejong ontwikkel je je tot complete professional. En eerlijk is eerlijk: échte ontwikkeling en persoonlijke groei komt je niet aanwaaien. Daar doe je moeite voor. Daar verleg je grenzen voor. En dat doen we samen. Gedreven door geluk. We helpen je met een persoonlijk groeipad. Met cursussen en trainingen. We zetten in op het ontwikkelen van je softskills. Heel belangrijk. Want vaak kun je met zachte eigenschappen het verschil maken. Als het met je hardskills goed zit, natuurlijk. Dus ook daar investeren we in. Met de betrokken begeleiding van jouw fieldmanager, die écht altijd voor je klaarstaat, ontwikkel je je steeds verder. Op ieder vlak. Zo zet je steeds een stap hoger op weg naar je volle potentie.

Overtref

Als er één woord is dat ons kenmerkt dan is het ‘overtref’. Eigenlijk hoort daar altijd een uitroepteken achter te staan. Als een strijdkreet die je meekrijgt, een vol stadion dat je toejuicht: “Overtreeeeef!” Want zo zitten we in de wedstrijd. Werkmandejong – en dus iedere Werkmandejonger – wil verwachtingen overtreffen. Van elkaar, van onze opdrachtgevers, van jou. We willen dingen doen en laten zien die je misschien wel kon bedenken, maar niet zeker wist of het mogelijk was. Uitstijgen boven jezelf door iedere dag een beetje beter te worden. Energie en enthousiasme brengen, waar je ook komt. Gas geven tot je je doel bereikt. En samen onze successen vieren. Ook daarin blijven we elkaar overtreffen ;-).

Hoe ziet een traineeship eruit? Ontdek het in onze WDJ Roadmap

case
"

“Het is helemaal oké als je na je studie overweldigd bent door alles wat op je afkomt.”

Jonathan Brandsen – Finance Professional bij Werkmandejong

teammember

Liever eerst kennismaken?

teammember
Contact opnemen