Werken bij Werkman dejong

Gedreven door geluk, betekent plezier in je werk én met je collega’s

Werk is zoveel meer dan een manier om inkomen te verdienen. Je werkt een groot deel van je leven, dus dan kan je maar beter zorgen dat je er plezier in hebt. Niet alleen in wát je doet, maar vooral met wie je dat doet. En waarom. Onze filosofie is dat je pas écht tot je recht komt als jij kan bijdragen aan een gezamenlijk doel. Met mensen met gedeelde kernwaarden, binnen een omgeving waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Dat werkt namelijk door in alles! Als jij doet wat je leuk vindt zal je in staat zijn de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Die successen leiden weer tot groei van onze eigen organisatie waardoor wij als werkgever weer in staat zijn te investeren in jouw (werk)geluk. Plezier en prestatie gaan hand in hand bij Werkmandejong.

Onze
kern
waarden
Gedreven

Ik ben energiek, enthousiast en wil verwachtingen overtreffen. Ik wil mezelf en de organisatie iedere dag verbeteren. Ik heb het lef om mijn werk op eigen-wijze uit te voeren.  

Echt

Ik ben authentiek en respecteer de authenticiteit van anderen. Ik ben betrouwbaar en je kunt op mij bouwen. Ik geef en sta open voor feedback. Ik behandel anderen zoals ik zelf behandeld wil worden. 

Plezier

Ik krijg energie van plezier maken met de mensen om mij heen. Ik word blij van mijn werk en dat kan je zien. Ik heb een gezonde dosis zelfspot en er mag om mij gelachen worden. Ik vier mijn en onze successen samen met mijn collega’s. 

Werkmandejong iets voor jou?

Werkmandejong is iets voor jou als je:

  • Jezelf niet zo serieus neemt, maar je vak juist wel!
  • Bruist van de energie om in je eigen ontwikkeling te investeren;
  • Houdt van gezelligheid en een feestje niet uit de weg gaat;
  • Weet dat succes je niet komt aanwaaien, maar het resultaat is van hard werken.

Team

Werkmandejong

Ontdek vacatures
Doe de keuzestress test
case
"

“Er is bij Werkmandejong altijd ruimte om jezelf te zijn. Iedereen is anders, maar het voelt als één grote familie.”

Lisa van Dalen – Process & Business Professional

Ontwikkel je soft skills in onze eigen academy

Persoonlijke ontwikkeling loopt als een rode draad door onze organisatie. Daarom hebben we een eigen Academy met ervaren trainers en trainingsfaciliteiten van deze tijd. Zowel online als offline. Voor alle Werkmandejong collega’s, op elk moment in je loopbaan. Natuurlijk wordt er gewerkt aan je vakinhoudelijke skills, maar de focus ligt vooral op je softskills. Op jou als mens. Want als jij jezelf als geen ander kent, weet je ook hoe je je talenten het beste in kunt zetten. En tegelijkertijd ook hoe je met je valkuilen om kunt gaan. Niemand is namelijk perfect. Maar als jij bewust bent van jezelf, sta je veel sterker in je schoenen. Daar heb je niet alleen in je werk voordeel van, maar ook daarbuiten. Want jij bent wie je bent; of je nu aan het werk bent of op het sportveld staat.

ContentImageImageextra-image

Great Place to Work

Wij kunnen zelf wel roepen dat Werkmandejong een geweldige plek is om te werken, maar het heeft voor ons pas waarde als de mensen die er werken dit zeggen. Great Place to Work (GPTW) is een internationale organisatie met het doel om te bouwen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten. GPTW toetst hoe en hoeveel medewerkerswaarde je als organisatie creëert, waarbij de mening van de medewerkers een belangrijke rol speelt. We zijn er trots op dat we al vijf jaar op rij tot de top-10 behoren van de hoogst scorende organisaties in Nederland als Best Medium Workplace!

slider-image
slider-image
slider-image
slider-image
slider-image
slider-image
slider-image
slider-image
teammember

Liever eerst kennismaken?

W

W

E

E

R

R

K

K

M

M

A

A

N

N

D

D

E

E

J

J

O

O

N

N

G

G