Process & Business

Ideaal, zo’n brede bedrijfsmatige studie. Maar wat kan je er in de praktijk nu écht mee?

Je hebt een brede interesse en staat open in het leven. Je hebt je opleiding afgerond en de wereld ligt aan je voeten. Maar dat maakt kiezen voor een vervolgstap niet altijd even makkelijk. Je weet dat je een rol wilt spelen in de operationele processen van een organisatie. Maar ligt je affiniteit nu vooral bij de klanten, inkoop of juist meer op het gebied van procesoptimalisatie? Misschien zoek je hulp om dit te ontdekken en word je blij van ons Traineeship. Of weet je de richting wel, maar zoek je de juiste vervolgstap in een vaste functie? Bij Werkmandejong hebben we alles in huis om jou te helpen aan dé volgende stap in je loopbaan. 

Alleen door te doen ontdek je echt: Traineeship Process & Business

Alleen door te doen ontdek je echt: Traineeship Process & Business

Keuzestress. Een veelvoorkomend verschijnsel bij mensen met een breed georiënteerde opleidingsachtergrond. Geen stress. Je hoéft nog helemaal niet te kiezen. Tenminste, als je voor ons traineeship kiest. Je gaat werken aan je soft skills. Dat gaat niet over je opleiding, maar over jou als mens. En daar heb je de rest van je leven wat aan. Natuurlijk ga je ook je handen uit de mouwen steken op de werkvloer, in functies die jou gaan helpen om te ontdekken waar je blij van wordt.  

Een praktisch verlengstuk van een breed georiënteerde studie

Eigenlijk bestaat er geen opleiding die je klaarstoomt voor “het” bedrijfsleven. Je hebt een mooie basiskennis meegekregen, de rest leer je in de praktijk. Juist door te doen. Daarom noemen we ons traineeship ook wel een praktisch verlengstuk van een breed georiënteerde studie. Je gaat in een periode van twee jaar werken in verschillende functies bij diverse organisaties. Maar wel vanuit een vaste basis. Het derde jaar ga jij je specialiseren in de richting waar jij je het meest thuis voelt. Welkom bij Werkmandejong!

Snel op zoek naar een
Process & Business
professional

case
"

“Door de diversiteit aan opdrachten kom ik steeds beter te weten waar ik nou echt gelukkig van word.”

Lisa Brouwer – Process & Business Professional bij Werkmandejong

Professionals

Process & Business

Binnenkort beschikbaar
Doe de cultuur check
Kom werken bij WDJ

Doe de cultuurcheck en ontdek of je een echte Werkmandejonger bent

teammember

Liever eerst kennismaken?

Op zoek naar een tijdelijke collega?

Ga voor een Werkmandejonger!

Op zoek naar een vaste collega?

Onze filosofie is dat mensen het verschil maken tussen stilstand en vooruitgang. Elke organisatie heeft een unieke cultuur met een gemeenschappelijk karakter dat de mate van succes bepaalt. Want net als ieder mens, is ook elke organisatie uniek. Dat betekent dus ook dat talent niet per definitie uitwisselbaar is. En juist daarom is Werving & Selectie een vak apart. We helpen je graag bij de werving van je vaste collega’s. Collega’s die niet alleen op inhoud, maar vooral als mens van toegevoegde waarde zijn en je organisatie versterken.

teammember
Contact opnemen