Gedreven
door geluk

De plek waar jij je ontwikkelt tot complete professional. Vol energie en volledig jezelf.

Gedreven door geluk. Dat is Werkmandejong, de plek waar jij je ontwikkelt tot complete professional. Vol energie en volledig jezelf. Met plezier in je werk én met elkaar. Want zo lever je de beste prestaties.

Ontdek waar je goed in bent bij uiteenlopende opdrachtgevers. Ontwikkel je hard- én je softskills in een afwisselende omgeving. Overtref je eigen verwachtingen en die van je collega’s. Bij Werkmandejong begrijpen we dat je vorm wilt geven aan jouw ambitie. Want wij zien jouw talent. En we helpen je in alles om het beste
van jezelf te geven.

ContentImageImage

Visie

Onze visie vormt de basis van Werkmandejong en geeft richting en betekenis aan wat we doen. Maar misschien nog wel belangrijker: het geeft ons energie en zorgt voor verbinding tussen alle collega’s die samen Werkmandejong vormen.

Deze visie bestaat uit 4 onderdelen:

  • Ons hoger doel. Dit geeft ons richting. Waarom komen we iedere dag ons bed uit?
  • Onze kernwaarden. Waar staan wij voor?
  • Onze kernkwaliteiten. Waar blinken wij in uit?
  • Gewaagd doel. Een ambitieus streven. Een doel dat haalbaar, maar uitdagend is!

Al 5 jaar op rij Great Place to Work

slider-image
slider-image
slider-image
slider-image
slider-image

Ontdek

Je zoekt naar afwisseling. En naar een plek om stappen te zetten. Logisch, aan het begin van je carrière. Want waar kun je met jouw kwaliteiten de meeste waarde toevoegen? Dat leer je maar op één manier: meters maken. Vallen en opstaan. Ervaren en groeien op verschillende plekken. Bij Werkmandejong mag je ontdekken. Of sterker nog: we willen dat je veel verschillende ervaringen opdoet. Bij uiteenlopende werkgevers én in verschillende functies. Samen met je fieldmanager doorloop jij jouw proces. Ga je voor HR? Zit je bij Finance op je plek? Schets jij moeiteloos een verbeterd bedrijfsproces? Alleen door het te doen, ontdek je het echt.

Ontwikkel

Bij Werkmandejong ontwikkel je je tot complete professional. En eerlijk is eerlijk: échte ontwikkeling en persoonlijke groei komt je niet aanwaaien. Daar doe je moeite voor. Daar verleg je grenzen voor. En dat doen we samen. Gedreven door geluk. We helpen je met een persoonlijk groeipad. Met cursussen en trainingen. We zetten in op het ontwikkelen van je softskills. Heel belangrijk. Want vaak kun je met zachte eigenschappen het verschil maken. Als het met je hardskills goed zit, natuurlijk. Dus ook daar investeren we in. Met de betrokken begeleiding van jouw fieldmanager, die écht altijd voor je klaarstaat, ontwikkel je je steeds verder. Op ieder vlak. Zo zet je steeds een stap hoger op weg naar je volle potentie.

Overtref

Als er één woord is dat ons kenmerkt dan is het ‘overtref’. Eigenlijk hoort daar altijd een uitroepteken achter te staan. Als een strijdkreet die je meekrijgt, een vol stadion dat je toejuicht: “Overtreeeeef!” Want zo zitten we in de wedstrijd. Werkmandejong – en dus iedere Werkmandejonger – wil verwachtingen overtreffen. Van elkaar, van onze opdrachtgevers, van jou. We willen dingen doen en laten zien die je misschien wel kon bedenken, maar niet zeker wist of het mogelijk was. Uitstijgen boven jezelf door iedere dag een beetje beter te worden. Energie en enthousiasme brengen, waar je ook komt. Gas geven tot je je doel bereikt. En samen onze successen vieren. Ook daarin blijven we elkaar overtreffen ;-).

Team

Werkmandejong

Ontdek vacatures (23)
Kom werken bij WDJ
background

Kom werken bij Werkmandejong

Op zoek naar een nieuwe collega, tijdelijk of voor vast?

Wij hebben de oplossing in huis!