Management & Directie

Is er in jouw organisatie behoefte aan de invulling van een leidinggevende-, management- of directiefunctie en ben je op zoek naar een partner die in dit vraagstuk kan adviseren en ondersteunen? Als je op zoek bent naar een partij die dit doet vanuit een frisse, eigen-wijze werkwijze en die het belang van je vraagstuk echt wil begrijpen, dan ben je bij Werkmandejong Management en Directie aan het juiste adres! 

Een gedegen traject, persoonlijke betrokkenheid en een helder advies

Functies die een grote impact op de koers en resultaten van een organisatie hebben, vragen namelijk om een gedegen aanpak met een extra diepgaande inventarisatie van de omgevingsfactoren. Persoonlijke betrokkenheid, een gezond kritische blik en een gestructureerd werving- en selectieproces met onderbouwde adviezen zijn hierbij vanzelfsprekend. Evenals de toegevoegde waarde van ons uitgebreide netwerk, zowel in de profit als de non-profit sector. 
 

Maatwerk

Dat is mooi gezegd, maar wat betekent dit? Dat kan je net als vele andere opdrachtgevers het beste in de praktijk ervaren. Je zult dan merken dat wij net dat stapje extra zetten en niet schromen om de vraag achter de vraag te stellen. Ook als dit een kritsche noot of gevoelig onderwerp betreft. Bij dit proces betrekken we alle relevante stakeholders om tot het beste beeld van jouw vraagstuk te komen en de behoefte in kaart te brengen. Een succesvol werving- en selectieproces begint immers bij een sterke basis. Dat is onze visie op maatwerk, aansluitend op jouw organisatie en vraagstuk.

Vanuit deze basis heeft Werkmandejong Management en Directie vervolgens de kennis en expertise in huis om voor elk vraagstuk de benodigde aanpak te verzorgen.  Zo zijn wij onder andere ervaren om meerdere betrokkenen mee te nemen in het profiel en dit te vertalen in strategisch wervingsplan. In overleg en vanuit je specifieke vraagstuk bepalen we de juiste aanvliegroute: van aansprekende arbeidsmarktcommunicatie tot een bijpassend assessment en van het warme netwerk tot headhunting van de best passende kandidaten. 

 

Maatwerk oplossingen voor de werving en selectie van Management en Directie posities

"We begrijpen het belang van je vraagstuk en zetten onze frisse en eigen-wijze werkwijze in om samen tot de kern te komen. Dat stelt ons in staat om de best passende oplossing te verzorgen."

 

Stephanie van der Linden - van de Craats

Recente opdrachten

Voor een overzicht van recent bemiddelde opdrachten verwijzen we graag naar onze vacaturepagina. Deze biedt een goed beeld van functies waar we onze opdrachtgevers en kandidaten mee van dienst zijn.

Vacaturepagina

Referenties

Marjolein van Boezel

Financieel en HRM Directeur bij Van Raam.

"Werkmandejong Management en Directie zorgt dat goed naar voren komt wat je écht zoekt, niet alleen in het inhoudelijke profiel maar ook in de persoonlijkheid van een kandidaat. Zo interviewen ze bijvoorbeeld diverse directieleden en managers om hier een goed beeld van te krijgen. Door deze aanpak hebben wij in drie maanden twee verschillende management posities in weten te vullen met behulp van Werkmandejong Management en Directie". 

Paul Lustig

Commercieel Manager bij Wolverine Tube.

"De bemiddeling van Werkmandejong kenmerkt zich door het verdiepen in de mens achter het CV. Door een zorgvuldige procedure is goed gekeken naar de juiste match tussen de kandidaat en het bedrijf (mensen). Hierbij is niet alleen gekeken naar overeenkomsten, maar ook juist naar aanvullingen op bestaande vaardigheden binnen het bedrijf. Dit alles met veel energie, positiviteit en deskundigheid."

Veronique Esman

Directeur GGZ Nederland.

"Er wordt veel tijd besteed aan de voorkant van het traject om goed in kaart te brengen wat daadwerkelijk nodig is. Wat is het voor organisatie, welke medewerkers werken er, wat hebben zij nodig en wat is de beste match tussen de medewerkers waar leiding aan gegeven wordt en de koers van de organisatie? Juist deze inventarisatie maakt dat Werkmandejong Management en Directie kandidaten aflevert die écht passend zijn en ook met draagvlak door onze medewerkers worden gekozen"

Contact - Werkmandejong

Is dit niet jouw droombaan?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag meer over je ambities en waar we je mee kunnen helpen. 

Contact

Op zoek naar een nieuwe collega?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen bij de werving van een nieuwe Manager of Directeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Stephanie van der Linden - van de Craats
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close