Wees de regisseur van je eigen carrière

Geef vorm aan je ambities door werk te maken van je talenten. Werkmandejong Training & Ontwikkeling helpt je om het beste uit jezelf te halen. Lees verder voor ons trainingsaanbod of bekijk de eerstvolgende trainingen:

Masterclass Solliciteren

MBTI basistraining

Trainen is geen doel op zich, maar een middel om je doel te bereiken

Of je nu een starter bent of een ervaren rot, je hebt nog steeds doelen die je wilt verwezenlijken. Wellicht kunnen wij je hierbij helpen. Dat kan op twee manieren. Zo kunnen we je helpen om inzicht te krijgen in je talenten en ambities zodat je een goede keuze kan maken voor de volgende, best passende stap in je loopbaan. Maar misschien weet je al heel goed welke richting je uit wilt en kun je alleen hulp gebruiken om daar te komen.

Bekijk ons trainingsaanbod om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. We snappen dat het soms lastig is om in te schatten wat de beste optie voor je is. Daarom helpen we je daar graag bij. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Persoonlijke ontwikkeling door zelfinzicht: MBTI basistraining

De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®) is wereldwijd erkend als een zeer krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor persoonlijke ontwikkeling en meer zelfinzicht. De MBTI beschrijft op een positieve en constructieve manier de verschillen tussen persoonlijkheden. Het mooie is dat er geen goed of fout bestaat want alle typen persoonlijkheden hebben hun eigen toegevoegde waarde voor een organisatie. Maar je moet wel op de juiste plek belanden om die waarde ook echt te kunnen toevoegen. Zelfkennis is dus een eerste stap naar de juiste werkplek.

Lees meer over MBTI

"Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik meer zelfkennis heb, weet waar ik aan moet werken en hierdoor vanaf nu zelfverzekerder ben in het solliciteren."

Lisa Klein Koerkamp.

Masterclass Solliciteren. Succesvol solliciteren kun je leren!

Solliciteren is een vak apart en draait om het optimaal presenteren en profileren van jezelf: op de juiste punten! Deze dagvullende training helpt je om vol vertrouwen aan de slag te gaan richting je nieuwe baan. Een goede afwisseling tussen theorie en praktijk, een kleine groep en een ervaren trainer vormen de belangrijkste ingrediënten voor deze training.

Lees meer over de Masterclass Solliciteren

Ontwikkelprogramma's

Team

Word een high performing team door het beste uit jezelf en de anderen naar boven te halen. Werk met je collega’s aan vertrouwen, communicatie en wederzijds begrip.

Lees meer

Leiderschap

Een intensief programma voor (aankomend) managers die hun leidinggevende en coachende vaardigheden willen ontwikkelen.

Lees meer

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Als je huidige baan niet is wat je ervan had verwacht, of je moeite hebt om de volgende stap in je loopbaan te zetten.

Lees meer

Meer informatie

Wil je meer weten over onze trainingen voor jezelf of je team? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Jan-Anne helpt je graag verder.
Jan-Anne van Ginkel
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close