Werken bij ...

Benieuwd of we uit hetzelfde hout zijn gesneden?

Opleiding en werkervaring kunnen handig zijn, maar jij bent meer dan dat. Want wat maakt een samenwerking nu echt succesvol? Juist, mensen met gedeelde waarden en een gezamenlijk doel.

Doe de WDJ cultuur check

“Werkmandejong biedt mij de flexibiliteit om werk met topsport te combineren. En de Academy helpt mij ontdekken welke functie ik na mijn sportcarrière wil gaan vervullen.”

Werken bij een Great Place to Work

Door hard werken resultaat behalen is prachtig, maar zonder plezier heeft dit geen waarde.

Werkmandejong heeft een duidelijke visie op werk. Die lees je hier. Hierbij hoort ons doel om een Great Place to Work te zijn. Dat doel hebben we behaald. Ons volgend doel is om hierin de nummer 1 van Nederland worden. Ambitieus? Ja, dat wel. Maar we leggen de lat graag hoog. Zeker als het om werkplezier gaat!

Wil jij onze collega worden?

Dat horen we graag! Bekijk of jouw gewenste functie beschikbaar is.

Bekijk alle vacatures bij Werkmandejong

Is je droombaan nu niet beschikbaar?

Maar ben je er van overtuigd dat we voor elkaar zijn gemaakt? Neem dan contact op en kom eens vrijblijvend een kijkje in onze "keuken" nemen!

Functies zijn tijdelijk, ambities voor het leven

Doelen en ambities kunnen voor een langere termijn gelden, maar de werkwijzen nog maar zelden. Daarom investeren wij volop in de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s.

Werkmandejong Academy

Voor jou is je werk een manier om uiting te geven aan wie je bent. Je hebt talenten die je wilt ontwikkelen. Werkmandejong biedt je een omgeving die past bij jouw ambitie. We helpen om jouw dromen te verbinden aan concrete doelen. Wij kijken met je mee naar de lange termijn en naar wat er morgen eigenlijk al zou moeten gebeuren. Ongeacht in welke fase van je loopbaan jij je bevindt.

In de Werkmandejong Academy staat jouw ontplooiing als mens centraal. Door je bewust te zijn van je eigen talenten en valkuilen kun je sturing geven aan je ontwikkeling en samenwerking met anderen. Daar heb je niet alleen in je huidige functie iets aan, maar ook in je verdere loopbaan en zelfs na werktijd.

De mogelijkheden zijn divers en worden afgestemd op je ambitie. We noemen hier vast ons tweejarig TalentOntwikkelProgramma voor starters en trainees, het leiderschapsprogramma voor collega’s met leidinggevende ambities en het masterprogramma voor ervaren medewerkers waarin wordt voortgebouwd op de voorgaande programma’s of actuele thema’s.

Traineeship

Geef je loopbaan een vliegende start! Werk twee jaar lang zowel aan je vakinhoudelijke als je persoonlijke ontwikkeling. Kijk vanuit een vaste basis bij verschillende bedrijven in de keuken en haal het beste uit jezelf met de Werkmandejong Academy.

Lees meer over ons Traineeship

Bij Werkmandejong niet je ideale vacature gevonden?

Er zijn meer mogelijkheden! Bekijk de vacatures die we voor onze klanten invullen.

Actuele vacatures

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close