Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Werken bij Werkmandejong

Word jij onze collega? Op deze pagina vind je de vacatures voor onze eigen organisatie. Zijn er geen vacatures beschikbaar die overeenkomen met jouw ambities maar ben je ervan overtuigd dat jouw talent en je visie bij Werkmandejong past? Stuur dan je open sollicitatie naar info@werkmandejong.nl of neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de kansen? Kies je gewenste richting om te zien welke vacatures er beschikbaar zijn. Tot snel!

 

Professional Bank & Verzekeringen

Werken als Finance Professional

Werken bij Werkmandejong Recruitment

Werken als stagiair bij Werkmandejong

Alle vacatures bij Werkmandejong

Passen wij bij elkaar?

Onze organisatie is sterk visiegedreven, hiermee maken wij namelijk het onderscheid bij onze kandidaten en opdrachtgevers. Daarom vinden we het met name belangrijk dat wij op basis van kernwaarden en kernkwaliteiten uit hetzelfde hout zijn gesneden. Een zeer belangrijk onderdeel van onze visie wordt gevormd door de kernwaarden:

Gedreven 

Ik ben energiek, enthousiast en wil verwachtingen overtreffen; Ik wil mezelf en de organisatie iedere dag verbeteren; Ik heb lef om mijn werk op eigen-wijzeuit te voeren; Ik ben doortastend en voortvarend.

Echt

Ik ben authentiek en respecteer de authenticiteit van anderen; Ik ben betrouwbaar en je kunt op mij bouwen; Ik geef en sta open voor feedback; Ik behandel anderen zoals ik zelf behandeld wil worden.

Plezier

Ik krijg energie van lachen met de mensen om mij heen; Ik word blij van mijn werk en dat kan je ook zien; Ik heb een gezonde dosis zelfspot en er mag om mij gelachen worden; Ik vier mijn en onze successen samen met mijn collega’s.

Onze visie

 

Klik op de afbeelding om onze volledige organisatievisie te bekijken.
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close