Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Werkmandejong Interim Werkmandejong Uitzenden Werkmandejong Detachering

Werken bij Werkmandejong

Word jij onze collega? Op deze pagina vind je de vacatures voor onze eigen organisatie. Zijn er geen vacatures beschikbaar die overeenkomen met jouw ambities maar ben je ervan overtuigd dat jouw talent en je visie bij Werkmandejong past? Stuur dan je open sollicitatie naar info@werkmandejong.nl of neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de kansen? Kies je gewenste richting om te zien welke vacatures er beschikbaar zijn. Tot snel!

 

Traineeship Finance

Traineeship Bank & Verzekeringen

Werken bij Werkmandejong Recruitment

Werken als stagiair bij Werkmandejong

Alle vacatures bij Werkmandejong

Passen wij bij elkaar?

Onze organisatie is sterk visiegedreven, hiermee maken wij namelijk het onderscheid bij onze kandidaten en opdrachtgevers. Daarom vinden we het met name belangrijk dat wij op basis van kernwaarden en kernkwaliteiten uit hetzelfde hout zijn gesneden. Een zeer belangrijk onderdeel van onze visie wordt gevormd door de kernwaarden:

Trots

Ik geloof in mezelf en straal dit uit; Ik ben trots op mijn én onze prestaties; Ik heb passie voor mijn vak en draag dit uit; Ik heb plezier in mijn werk én met mijn collega’s.

Gedreven

Ik ben energiek en enthousiast; Ik ben resultaatgericht; Ik wil mezelf en de organisatie iedere dag verbeteren; Ik wil van mijn klanten en kandidaten promotors van Werkmandejong maken.

Oprecht

Ik geef en sta open voor feedback; Ik kom te allen tijde mijn afspraken na; Ik spreek met mensen en niet over mensen; Ik behandel anderen zoals ik zelf behandeld wil worden.

Onze visie

 

Klik op de afbeelding om onze volledige organisatievisie te bekijken.