Meet & greet

Meet & Greet

Ontdek meer over het werken bij Werkmandejong

Elke donderdag
15.30 uur - 17.30 uur

Gedreven door geluk. Dat is Werkmandejong, de plek waar jij je ontwikkelt tot complete professional. Vol energie en volledig jezelf. Met plezier in je werk én met elkaar. Want zo lever je de beste prestaties.

Ontdek waar je goed in bent bij uiteenlopende opdrachtgevers. Ontwikkel je hard- én je softskills in een afwisselende omgeving. Overtref je eigen verwachtingen en die van je collega’s. Bij Werkmandejong begrijpen we dat je vorm wilt geven aan jouw ambitie. Want wij zien jouw talent. En we helpen je in alles om het beste
van jezelf te geven.

ContentImageImage

Lara Elbers

Corporate Recruiter
Elke donderdag
15.30 uur - 17.30 uur
Bonnetstraat 37 in Ede

In de maanden, april, mei en juni organiseren we iedere donderdag een Meet & Greet. We stellen ons kantoor open voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het werken bij Werkmandejong! Ervaar de sfeer in ons werkcafé, stel je vragen over het werken bij Werkmandejong of win vrijblijvend (carrière)advies in.

Onze Corporate Recruiter staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, je meer te vertellen over Werkmandejong of je bijvoorbeeld rond te leiden in ons pand!

Kun je niet op donderdagen of wil je liever eerst je vragen online stellen? Vul dan het contactformulier in en we plannen een korte Teams meeting met je in!

case
"

“Werken bij Werkmandejong is voor mij echt jezelf kunnen zijn in een gedreven omgeving waarbij werkplezier centraal staat en er wordt meegedacht in het realiseren van je ambities”

Estrella Baaij – HR Professional bij Werkmandejong

Meld je aan

Ontdek meer over het werken bij Werkmandejong.
Inloop tussen 15.30 en 17.30

Hoe wil je kennismaken?