Op zoek naar nieuwe collega's?

Mensen bepalen het tempo waarin je organisatie op haar doelen afstevent. Maar succesvolle medewerkers zijn niet vanzelfsprekend. Talent is niet per definitie uitwisselbaar. Mensenwerk is maatwerk.

Jouw succes: betrokken en bevlogen medewerkers

Iedere organisatie is uniek, net als elk individu. Wij zijn er sterk van overtuigd dat betrokken en bevlogen medewerkers van grote invloed zijn op het succes van een organisatie. Mensen die niet alleen hun werk komen doen, maar ook echt van toegevoegde waarde zijn als persoon. Die de bedrijfscultuur omarmen en met plezier aan het werk zijn. Daar gaan wij voor.

De intake – de basis van een goede match

Een CV doorsturen is niet moeilijk, maar de match maken tussen mens en organisatie is echt een vak.

Daarom willen wij de organisaties waarmee we werken leren kennen. Investeren in een samenwerking die bijdraagt aan het belangrijkste kapitaal van je organisatie. We willen weten wat er speelt, welke uitdagingen er zijn en nog gaan komen. Maar ook wat jouw organisatie uniek maakt. Dat vormt wat ons betreft de basis van een goede match, op alle fronten.

case
"

“In het contact met de ‘Werkmandejongers’ ervaar ik een enorme drive, enthousiasme en klantgerichtheid. In hun aanpak tonen zij zich partner; er wordt goed geluisterd en doorgevraagd om zo tot het daadwerkelijke vraagstuk te komen. Als echte professionals gaan ze adequaat en doortastend te werk, waardoor zij ons steeds weer verrassen met een succesvolle bemiddeling.”

Ellen Arp – HR Manager bij ACV

Op welk vlak kunnen wij helpen?

Finance & Control

Van starter tot complete professional. Van Crediteurenmedewerker tot Business Controller en Financieel Manager. Zowel voor tijdelijke invulling als voor vaste functies.

Process & Business

Breed opgeleide professionals op hbo-niveau die acteren op het snijvlak van klant en bedrijfsprocessen. Van inkoop en binnendienst tot operations en backoffice. Toe aan een eerste of tweede carrièrestap.

Human Resources

Van starter tot complete professional. Van HR-assistent tot Adviseur en HR Manager. Zowel voor tijdelijke invulling als voor vaste functies.

ContentImageImage

Onze aanpak

Het begint pas als we bij je om tafel zitten. We beloven geen gouden bergen vooraf. Maar schetsen de verwachtingen pas nádat we een helder beeld hebben van realiteit. Vervolgens adviseren we je over de best passende aanpak voor het vraagstuk dat je hebt. Als dienstverlener bestaat ons onderscheidend vermogen uit onze werkwijze en de manier waarop we met onze mensen omgaan. En daar hebben we ons vak van gemaakt. We zetten in op innovatieve technologieën en stellen de mens achter het cv centraal. Aangevuld met 20 jaar ervaring binnen de arbeidsmarkt hebben we alles in huis om ook voor jou de beste match te kunnen maken.

Juist daarom

83% van de geplaatste kandidaten werkt na twee jaar nog steeds bij onze opdrachtgever

Juist daarom

Al 20 jaar adviseur en partner voor klanten in het mkb en corporate segment 

Juist daarom

Onze professionals worden door klanten gemiddeld beoordeeld met een 8.8 

Juist daarom

85% van onze klanten komt terug met een vervolgopdracht, sommigen zelfs al 20 jaar 

teammember

Liever eerst kennismaken?

teammember
Contact opnemen