Process & Business

Extra daadkracht en expertise wanneer je deze het meest nodig hebt

Onze Process & Business Professionals geven je organisatie een ‘boost’. Met enthousiasme. En met actuele kennis.

Ontmoet onze professionals

Wij matchen op mentaliteit

De juiste kennis en kunde voor een tijdelijke opdracht zijn belangrijk voor het juiste resultaat. Maar kennis en kunde komt het beste uit de verf daar waar ook de persoonlijkheden matchen!

"Het is prettig schakelen met Werkmandejong. De benadering is laagdrempelig en informeel. Dit gaat gecombineerd met een zeer hoge kwaliteit, zowel van de dienstverlening als van professionals die hun vak verstaan."

Jet Broxterman, Manager Sales & Services Captive binnendienst

Oprechte aandacht.

Dat zien wij als de essentie van ons werk. Wij werken met kleinschalige teams. En we stoppen allemaal iets van onszelf in ons werk. Iets van onze passie, gekte en nieuwsgierigheid. Door onszelf te laten zien, krijgen we ook de ander te zien. Zo maken we de beste match.

Bekijk welke professionals snel beschikbaar zijn

Onze Process & Business Professionals zie je boven het maaiveld uit

De arbeidsmarkt maakt al enkele jaren een flinke transitie door waar onze professionals stevig aan bijdragen. Wij zagen en beantwoordden de groeiende behoefte aan procesmanagement, compliance, (commercieel) ondersteunende en commerciële functies. Niet alleen binnen de sector bank en verzekeringen maar ook buiten deze branche. Naast kennis bleek er ook de behoefte aan een nieuw type medewerker, aan vooroplopers die niet bang zijn om met hun kop boven het maaiveld uit te steken.

Onze professionals weten dat het geen zin heeft om een held te zijn op je eigen eiland. Ze omarmen je kernwaarden en weten bruggen te slaan naar de achterblijvers. Ze zijn flexibel en willen zichtbaar bijdragen aan je doelstellingen. Je zult met plezier ervaren hoe snel onze mensen versmelten met je team.

Deze creatieve geesten kiezen bewust voor tijdelijke opdrachten vanuit hun sterke ontwikkelingsdrang. Zij willen nog veel meer leren. Over zichzelf en over hun vak. Zodat ze hun opdrachtgever het beste van niet twee, maar van meerdere werelden kunnen bieden. Werkmandejong koestert hun gedrevenheid en is nauw betrokken bij hun ontwikkeling.

 

Interim professional

Ben je interim professional en benieuwd naar wat we samen kunnen? Neem dan contact met ons op of schrijf je direct vrijblijvend in.

Schrijf je in en ontdek!

Aan de slag als Process & Business Professional?

Ontdek of we matchen en zie de mogelijkheden.

Doe de Werkmandejong cultuur check

 

Ben je op zoek naar een vaste medewerker?
Onze recruitment collega’s helpen je graag.

Kijk bij Recruitment

Samenwerken met Werkmandejong?

Neem dan contact met ons op.

Contact - Werkmandejong
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close