Werken bij ...

Klaar voor de start?

Je bent net afgestudeerd en staat aan de start van je loopbaan. Je hebt een gezonde dosis ambitie, maar waar begin je?

Start met een traineeship zodat je werkervaring opdoet bij uiteenlopende opdrachtgevers in Midden-Nederland, van Corporate tot mkb. Samen met jouw fieldmanager stippel je de eerste jaren van je loopbaan uit.

Zo doe je veel werkervaring op en ontwikkel je jouw soft skills in rap tempo. En dat met de zekerheid van een contract bij één werkgever.

 

Ontdek jouw talent

Je bent een startende professional die de drive heeft om het beste uit zijn talenten te halen. Je staat aan het begin van je loopbaan vol keuzes. Ga je werken of verder studeren? Ga je werken of reizen? Bij Werkmandejong hoef je nog niet te kiezen. Jouw ontwikkeling als professional is net zo belangrijk als je persoonlijke groei. Met een traineeship ontwikkel je jezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

We bieden het traineeship aan in drie richtingen: Finance & ControlProcess & Business en HR.

Ontwikkel je tot een complete professional

Je start met een ontwikkeltraject, het TOP programma. De focus ligt hierbij op de ontwikkeling van jouw talenten. Zo ontdek je wie je bent en waar je goed in bent. Vervolgens vul je dit aan met vakinhoudelijke trainingen die passen bij jouw vakgebied en ambitie. Uiteraard kun je rekenen op professionele begeleiding van jouw fieldmanager.

Binnen het traineeship ga je in verschillende functies aan de slag. Door de detacheringsopdrachten bij opdrachtgevers in Midden-Nederland kom je met diverse culturen in aanraking. Zo ontdek je waar je het beste tot je recht komt. En dat met de zekerheid van een contract met passende arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en winstdelingsregeling.

 

Great place to Work

Je wordt deelgenoot van een visiegedreven organisatie. Wij geloven dat werkgeluk en een omgeving waar je jezelf kan zijn de basis vormen voor de beste prestaties. Dat werkt door op jouw carrière en leven. Voor het vijfde jaar op rij behoort Werkmandejong tot de Best Medium Workplaces in Nederland.

Naast dat je opdrachten uitvoert bij jouw opdrachtgever zie je jouw Werkmandejong collega’s veel tijdens trainingsdagen, het zomerevent, de jaarlijkse skireis en andere informele activiteiten. En mag je altijd werken in ons Werkcafé in Ede.

Je ontwikkelen tot complete professional in een veilige omgeving waar werkgeluk, gedrevenheid en echtheid centraal staan.

Lees hier de verhalen van de Werkmandejongers.

Ervaringsverhalen

Finance & Control Professional Jonathan:

''De afwisseling tussen mijn opdrachten en deeltijd master is heel leuk gebleken''

Lees meer

 

Process & Business Professional Lisa:

''Ik heb ontdekt dat ik me wil richten op de mensen en minder op de inhoud''

Lees meer

Finance & Control Professional Robin:

''Ik wil ook het verschil kunnen maken op een andere manier''

Lees meer

Meet & Greet

We snappen dat je misschien nog vragen hebt. Of twijfel je nog of een Traineeship wat voor je is. Dat kunnen we ons best voorstellen! Daarom organiseren we regelmatig een Meet & Greets waarin je al je vragen kan stellen en in een kort programma uitleg krijgt over het traineeship en onze organisatie. Ook zijn er altijd verschillende collega’s aanwezig zijn die je alles kunnen vertellen over hun ervaringen. Lara vertelt je graag meer over wanneer de volgende Meet & Greet gepland is. 

Wil je meer weten?

Heb jij de drive om het beste uit je talenten te halen en ben je nieuwsgierig geworden? Bel of app Corporate Recruiter Lara Elbers. Tel: 06-51701941
Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close