Klaar voor de start?

Het Werkmandejong Traineeship is anders dan andere Traineeships. Dat kunnen we je wel vertellen, maar eigenlijk kom je daar alleen achter door het te ervaren. Dus durf jij je kop boven het maaiveld uit te steken en ben je op zoek naar een werkgever die je daarbij stimuleert en ondersteunt? Kom dan vrijblijvend kennis maken!

 

Voor wie?

Je bent een startende professional die de drive heeft om het beste uit zijn talenten te halen. Je wilt deel uitmaken van een betrokken team met grote ambities. De basis van Werkmandejong wordt gevormd door onze organisatievisie, we vinden het dan ook vooral van belang dat we dezelfde kernwaarden delen. Je zit in het laatste jaar van je HBO of WO studie, of staat aan het begin van je loopbaan. We bieden het Traineeship aan in twee richtingen: Finance en Process & Business.

Twijfel je of jouw opleiding voldoende aansluit op het Traineeship van je voorkeur of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op, vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Team Werkmandejong GPTW

Wat houdt het Traineeship in?

We beginnen met een ontwikkeltraject van twee jaar, met diverse trainingen vanuit de Werkmandejong Academy. Hierbij ligt de focus op de ontwikkeling van jou als persoon. Dit vul je aan met vakinhoudelijke trainingen die passen bij je vakgebied en ambitie. Uiteraard kun je rekenen op professionele begeleiding om te zorgen dat je hier optimaal van kan profiteren.

Wij zorgen ervoor dat je in een periode van twee jaar in verschillende functies aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers, uiteraard stemmen we dit samen met jou af. Zo kom je met verschillende organisaties en bedrijfsculturen in aanraking, bouw je een relevant netwerk op en ontdek je waar je het beste tot je recht komt.

Deelgenoot worden van een visiegedreven Great Place to Work. Werken bij een organisatie waar een sterke betrokkenheid met elkaar is die je ervaart door de persoonlijke begeleiding. Diverse (informele) teamactiviteiten met de 75 leukste collega’s. De zekerheid van een contract met passende arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en bonusregeling.

Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend kennis maken!

We snappen dat je misschien nog veel vragen hebt. En misschien weet je nog niet helemaal zeker of dit wel wat voor je is. Daarom organiseren we twee keer per jaar een vrijblijvende kennismakingsdag waarin je al je vragen kan stellen en in een kort programma uitleg krijgt over dit Traineeship en onze organisatie. Ook zullen er collega’s aanwezig zijn die je alles kunnen vertellen over hun ervaringen. 

De volgende kennismakingsdag staat gepland voor het voorjaar van 2020. Ook dan staat heel Werkmandejong weer in het teken van de kennismakingsdag en vertellen we je alles wat je wilt weten.

 

 Ochtendsessie - 10.00 tot 13.30 uur

 Middagsessie - 12.30 tot 16.00 uur

 Ontvangst en welkom

 Lunch

 Wat kan je verwachten als trainee?

 Ontvangst en welkom

 Workshop Werkmandejong Academy

 Wat kan je verwachten als trainee?

 Persoonlijke gesprekken

 Workshop Werkmandejong Academy

 Lunch

 Persoonlijke gesprekken

 

 Borrel

Ik wil meer weten

Ben je enthousiast maar kan je niet zo lang wachten? Geen probleem, bel of app Robbie Peek, 06-58741374! Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden om bij onze toonaangevende klanten aan de slag te gaan.

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close