Klaar voor de start?

Het Werkmandejong Traineeship is anders dan andere Traineeships. Dat kunnen we je wel vertellen, maar eigenlijk kom je daar alleen achter door het te ervaren. Dus durf jij je kop boven het maaiveld uit te steken en ben je op zoek naar een werkgever die je daarbij stimuleert en ondersteunt? Kom dan vrijblijvend kennis maken!

 

Voor wie?

Je bent een startende professional die de drive heeft om het beste uit zijn talenten te halen. Je wilt deel uitmaken van een betrokken team met grote ambities. De basis van Werkmandejong wordt gevormd door onze organisatievisie, we vinden het dan ook vooral van belang dat we dezelfde kernwaarden delen. Je zit in het laatste jaar van je HBO of WO studie, of staat aan het begin van je loopbaan. We bieden het Traineeship aan in twee richtingen: Finance en Process & Business.

Twijfel je of jouw opleiding voldoende aansluit op het Traineeship van je voorkeur of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op, vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Team Werkmandejong GPTW

Wat houdt het Traineeship in?

We beginnen met een ontwikkeltraject van twee jaar, met diverse trainingen vanuit de Werkmandejong Academy. Hierbij ligt de focus op de ontwikkeling van jou als persoon. Dit vul je aan met vakinhoudelijke trainingen die passen bij je vakgebied en ambitie. Uiteraard kun je rekenen op professionele begeleiding om te zorgen dat je hier optimaal van kan profiteren.

Wij zorgen ervoor dat je in een periode van twee jaar in verschillende functies aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers, uiteraard stemmen we dit samen met jou af. Zo kom je met verschillende organisaties en bedrijfsculturen in aanraking, bouw je een relevant netwerk op en ontdek je waar je het beste tot je recht komt.

Deelgenoot worden van een visiegedreven Great Place to Work. Werken bij een organisatie waar een sterke betrokkenheid met elkaar is die je ervaart door de persoonlijke begeleiding. Diverse (informele) teamactiviteiten met de (ruim) 75 leukste collega’s. De zekerheid van een contract met passende arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en bonusregeling.

Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend kennis maken!

We snappen dat je misschien nog veel vragen hebt. En misschien weet je nog niet helemaal zeker of dit wel wat voor je is. Normaal gesproken organiseren we daarom twee keer per jaar een vrijblijvende kennismakingsdag waarin je al je vragen kan stellen en in een kort programma uitleg krijgt over dit Traineeship en onze organisatie. Ook zijn er altijd verschillende collega’s aanwezig zijn die je alles kunnen vertellen over hun ervaringen. 

Helaas kunnen we op korte termijn geen kennismakingsdag organiseren vanwege het coronavirus. Omdat we ook vooruit willen kijken en graag in contact blijven komen met potentiele toekomstige collega's, gaan we hier een eigen draai aan geven. We weten uit ervaring dat iedereen erg enthousiast wordt van een persoonlijke kennismaking en kijkje in onze keuken. Dit gaat ook zeker gebeuren wanneer het weer kan, maar in eerste instantie zullen we het contact voornamelijk via telefoon en videochat organiseren.

Oftewel: heb je interesse, wil je meer weten? Laat het ons weten en we nemen contact met je op. Wanneer de deur weer open kan en mag, zullen we de eerste zijn om je van harte uit te nodigen de sfeer te komen proeven!

Bel of app Robbie Peek, 06-58741374 of laat je gegevens achter:

Ik wil meer weten

Werkmandejong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close