Vacature Junior Controller

Als startende financial ligt de wereld aan je voeten. De keuze aan werkgevers en vacatures is enorm. Maar hoe zorg je ervoor dat je uit al die opties de beste keuze maakt?

Als startende financial ligt de wereld aan je voeten. De keuze aan werkgevers en vacatures is enorm. Maar hoe zorg je ervoor dat je uit al die opties de beste keuze maakt? Waar wordt jij nou echt gelukkig van en in wat voor werkomgeving kom jij het beste tot je recht? Misschien weet je al precies wat op termijn je doel is om naartoe te groeien, maar weet je nog niet welke stappen je daarvoor moet zetten. Wij helpen je bij het maken van de beste keuze. Onze jarenlange ervaring in de bemiddeling van financiële vacatures in combinatie met een uitgebreid netwerk aan interessante werkgevers vormen de basis voor onze belangrijkste doelstelling: bijdragen aan jouw werkgeluk.

Van Assistent Controller tot Junior Controller. Van starter tot al 1 tot 3 jaar ervaring.

Wat je volgende stap ook gaat worden, we denken graag met je mee. Welke richting zou jij op willen? Een allround finance functie, of financial control, business control of misschien juist de data en reporting kant? We hebben altijd interessante finance & control vacatures beschikbaar. Onderstaand vind je een greep uit ons actuele aanbod. Wil je meer weten over de mogelijkheden?

ContentImageImage

Vacature Junior Business Controller bij Remia in Den Dolder

Vervul een sleutelrol in het financiële hart van de organisatie!!

Jij bent de financiële schakel tussen productie en verkoop. Je bent actief betrokken bij het gehele productieproces, vanaf de ontwikkeling van nieuwe producten tot aan de optimalisatie van bestaande productlijnen.

  • Salaris tussen €50.000,- en €60.000,- per jaar (inclusief 13e maand en vakantiegeld);
  • Winstdelingsregeling;
  • Een functie bij een organisatie die de grenzen van innovatie en succes voortdurend verlegt.

Waarom solliciteren via Werkmandejong?

Werken met jonge talenten en hen op weg helpen in hun loopbaan om hun ambities waar te maken. Daar doen we het voor. We horen vaak van startende financials dat er zo veel vacatures zijn, dat ze door de bomen het bos niet meer zien en om die reden kiezen voor het bekende. Maar is dat ook de keuze die voor jou op de lange termijn het beste is? We zeggen niet voor niets dat persoonlijke ambities verder gaan dan een functiebeschrijving. En juist daar willen wij je bij helpen. Het maakt niet uit of je al weet wat je graag zou willen, of juist nog zoekende bent. Onze toegevoegde waarde voor jou als junior financial:

  • Eerlijk advies: we kennen de markt, weten wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn;
  • Uitgebreid netwerk met interessante werkgevers binnen jouw regio;
  • Sparring over carrierekansen en passende arbeidsvoorwaarden;
  • Laagdrempelig kennismaken met de arbeidsmarkt, we helpen je op weg met solliciteren;
  • Je treedt direct in dienst bij onze klant.