Carriere kansen

Het recept voor de ideale werkomgeving is voor iedereen anders. Wat kan Werkmandejong voor jou en je carrière betekenen?

Traineeship

De ideale start van je loopbaan. Tenminste, als je van afwisseling houdt. Je talenten en valkuilen wilt ontdekken. Én wilt leren hoe je daar het beste mee om kan gaan. Kijken in verschillende keukens vanuit een vaste basis. Een uitdagend ontwikkeltraject waarmee je een stevig fundament legt voor je verdere carrière.

person

Detachering

Een uitdagende vervolgstap om je opgedane werkervaring breder toe te passen en uit te bouwen. Verbreed je horizon door diversiteit in opdrachten en werkomgevingen. Versnel je ontwikkeling door vorm te geven aan je ambities. Detachering biedt je de zekerheid van een vast contract en de uitdaging en afwisseling van het interim werk. Gecombineerd met persoonlijke begeleiding en coaching.

person

Interim & zzp

Meer dan alleen uitdagende opdrachten binnen jouw vakgebied. Wij gaan voor een duurzame samenwerking. Zodat we samen het verschil gaan maken bij onze opdrachtgevers. We helpen je om focus op je vak te houden. Door randzaken uit handen te nemen. Én we inspireren je door jou te (ver)binden met vakgenoten. Word deelgenoot van ons netwerk.

person

Training & Ontwikkeling

Onmisbaar in elke loopbaan als je verder wilt komen: zelfontwikkeling. Ontstaan vanuit de topsport, waarin talentontwikkeling cruciaal is voor het bouwen van succesvolle teams. Vanuit onze eigen Academy bieden we een uitgebreid aanbod van on- en offline trainingen, ontwikkel- en leiderschapstrajecten aan. Net waar jij behoefte aan hebt.

person

Werving & Selectie

Een vaste functie bij één van onze opdrachtgevers waar je persoonlijkheid en talenten écht tot hun recht komen. Want jouw wensen en ambities staan centraal. Wij helpen je bij het maken van de beste keuze in elke fase in je loopbaan. Is er een match? Dan treed je direct in dienst bij je nieuwe werkgever.

person

Ik weet nog niet wat ik wil

Keuzestress? Je bent niet de enige. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, maar waar begin je? Je kiest geen baan, maar je geeft vorm aan je loopbaan. Een ingrijpende keuze die je niet dagelijks maakt. Dat snappen we als geen ander. Velen ging je voor en hebben inmiddels een duidelijk(er) beeld van hun ambitie. Ook jou helpen we daar graag bij. Allereerst door middel van een laagdrempelig advies. Open en eerlijk. 

person
case
"

“Door Werkmandejong kan ik in een korte periode veel verschillende bedrijven en functies ervaren om te ontdekken wat mij echt gelukkig maakt.”

Wiebe Hofs – Finance Professional bij Werkmandejong

teammember
Contact opnemen