Ik weet nog niet wat ik wil

Welkom bij de club, je bent namelijk niet de enige!

person

Keuzes maken. We doen niet anders. Maar hoe maak je de beste keuze voor je carrière?

Je hebt je diploma binnen. Hard voor gewerkt. Eindelijk klaar om de arbeidsmarkt te verkennen. En nu? De mogelijkheden lijken eindeloos, vacatures en aanbiedingen vliegen je om de oren. Maar wat is voor jou de beste keuze? Welke organisatie past bij jou en in welke functie komen jouw talenten het beste tot hun recht? Wat voor functies zijn er eigenlijk allemaal?  

Hele normale vragen waar veel starters mee worstelen. Belangrijke vragen ook, want je hebt nog wel even te gaan tot je pensioen. Dan kan je ook maar beter zorgen dat je plezier in je werk hebt. En dát is onze specialiteit. Vinden wat bij je past en ondertussen een hoop lol maken. Wij helpen jou in je zoektocht naar (werk)geluk, in welke vorm dan ook. 

Kennismaken

Nieuwsgierig geworden? Wees welkom. Kennismaken kan altijd, de koffie staat klaar. Kost je niets, behalve een uurtje van je tijd. Je loopt niet gelijk met een nieuwe baan naar buiten, maar wel met nieuwe handvatten en inzichten. Dat is het doel: jou aan het denken zetten. Helpen om de juiste richting te vinden. Open en eerlijk advies. Zonder verplichtingen.  

case
"

“Tijdens mijn stages twijfelde ik of ik wel in dit vakgebied verder wilde.”

Rik van de Lagemaat

teammember

Liever eerst kennismaken?

Wil je nog niet kiezen?

Bij een Traineeship hoeft dat nog niet.

teammember
Contact opnemen