Online webinar

Keuzestress: Wat moet ik straks na mijn studie?

Nog even verder leren of meteen aan het werk?

donderdag 2 mei 2024
11.00 uur - 11.30 uur
en ontdek de mogelijkheden voor jouw toekomst

Na dit webinar

Ontdek jij

welke verschillende mogelijkheden er zijn na het afronden van jouw studie. Je kan ook doorstuderen tijdens het werken bijvoorbeeld

Heb jij

al je vragen -die je keuzestress geven- beantwoord gekregen door Jonathan.

Weet jij

welke stappen je kan maken in je ontwikkeling van talent naar complete professional.

Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress

Spreker

ContentImageImage

Lara Elbers

Corporate Recruiter
donderdag 2 mei 2024
11.00 uur - 11.30 uur
30 minuten
Online

HELP! Heb jij nog geen idee wat je na het behalen van je studie gaat doen? Doorstuderen, reizen, meteen aan het werk om geld te verdienen. Of een combinatie van dat allen… De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet zo gek dus dat jij nog zoekende bent!

En precies daarom organiseert Werkmandejong op donderdag 2 mei het webinar: Keuzestress| Wat moet ik straks doen na mijn studie? Verder leren of meteen aan het werk?

In zo’n 20 minuten ontdek jij de verschillende mogelijkheden na je studie via Werkmandejong. Én kan jij al je vragen stellen aan ervaringsdeskundige Jonathan Brandsen. Hij is momenteel werkzaam als (interim) Projectcontroller bij Tearfund en combineert zijn werk met een master Controlling. Hij weet dus als geen ander voor welke keuzes jij staat tijdens (en net na) je studie.

Gratis aanmelden

en ontdek de mogelijkheden voor jouw toekomst

case
"

“Het is helemaal oké als je overweldigd bent door alles wat op je afkomt. En waarschijnlijk staat je hele LinkedIn vol met aanbiedingen van recruiters. Probeer daarom te herkennen welke organisatie ook op persoonlijk vlak interesse in jou toont en ga met hen in gesprek. Laat je niet alleen leiden door verhalen over hogere salarissen of meer doorgroeimogelijkheden. Luister goed naar je gevoel en begin gewoon met wat je écht leuk vindt.”

Jonathan Brandsen – Finance & Control Professional bij Werkmandejong

Veelgestelde vragen

Een webinar is een lezing, workshop, college of andere vorm van kennisoverdracht die online (dus via het internet) plaatsvindt. Je kan het dus een beetje vergelijken met een online hoorcollege, maar dan met meer mogelijkheden tot interactie. Zo kan je tijdens het webinar op 2 mei bijvoorbeeld al je vragen stellen aan een van onze ervaringsdeskundigen.

Nee, je komt zelf niet in beeld. Je kan het webinar dus volgen in je huispak op de bank, onderweg in de trein of tijdens een tussenuur op school. Alleen sprekers Lara Elbers (Corporate Recruiter bij Werkmandejong en Jonathan Brandsen (Finance & Control Professional) komen tijdens het webinar in beeld. En heb je een vraag aan Lara of Jonathan? Dan kan dat gewoon via de chat.

Dat doe je heel simpel via het aanmeldformulier op deze landingspagina. Het enige dat wij van jou nodig hebben zijn je naam en e-mailadres. Via dat mailadres ontvang je de bevestiging van je inschrijving én de link naar het webinar. Vul dus een e-mailadres in waarop we jou kunnen bereiken.

Ja, deelname aan het webinar is volledig gratis. Het enige wat wij van jou vragen is 20-30 minuten van je tijd. Maar daar krijg je dan ook weer een hoop kennis en inspiratie voor terug.

Ook als je donderdag 2 mei niet live bij het webinar aanwezig kunt zijn, raden wij aan om je alsnog in te schrijven voor het webinar. Je ontvangt na afloop namelijk een terugkijklink. Zodat je het op je gemak nog eens terug kan kijken.

Natuurlijk laten wij jouw vraag niet onbeantwoord. Daarom kan je ons altijd een mailtje sturen met al je vragen. Of plan een Meet & Greet in met Lara. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leert zij jou graag beter kennen. Én beantwoordt zij al je vragen.

Of het nu gaat om het kiezen van de juiste vervolgstudie, het vinden van een baan of om gewoon even samen te sparren over je toekomstmogelijkheden. Wij zijn er voor jou!

Gratis aanmelden

Voor het webinar ‘Keuzestress | Wat moet ik straks nou na mijn studie? – Nog even verder leren of meteen aan het werk?’ op donderdag 2 mei om 11.00 uur.