Online webinar

Keuzestress: Zo vind jij dé werkgever die bij jou past

Er is zoveel aanbod. Wat past nu écht bij jou?

donderdag 30 mei
19.00 uur - 19.30 uur
en ontdek de mogelijkheden voor jouw toekomst

Na dit webinar

Weet jij

hoe je erachter komt welke bedrijfscultuur het beste bij je past.

Heb jij

-dankzij de tips van Lisa- scherp waarom het van belang is om goed te weten wat jij wilt, vóórdat je ingaat op een aanbod.

Ontdek jij

hoe je de ‘to good to be true’-aanbiedingen herkent én daar doorheen prikt. Zodat je weet waar je écht aan toe bent.

Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress Keuzestress

Spreker

ContentImageImage

Lisa Brouwer

Process & Business Professional

donderdag 30 mei
19.00 uur - 19.30 uur
30 minuten
Online

Je studeert bijna af. Of bent net aan het werk, maar merkt dat je toch de verkeerde keuze hebt gemaakt voor die eerste baan. En dus ga jij je (weer) oriënteren op de arbeidsmarkt. Tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe baan kom je voor een hoop keuzes te staan. En dan vliegen de aanbiedingen via LinkedIn, jobboards en recruiters je ook nog eens om de oren.

Hoe kies je dan uit al die aanbiedingen de baan die het beste bij jou past? Die ene rol waarin jij al je talenten en ambities kwijt kunt én het bedrijf waar je 100% jezelf kunt zijn?

Wij begrijpen als geen ander dat dit een hele lastige keuze is. Die je niet zomaar gemaakt hebt. En daarom willen we je tijdens het webinar van 30 mei een aantal praktische tips geven. Zodat jij beter weet welke functie en bedrijfscultuur het beste bij je passen.

Werkmandejong’er Lisa vertelt je onder andere voor welke keuzes zij kwam te staan tijdens de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. En geeft concrete tips over welke vragen jij het beste kan stellen tijdens een sollicitatiegesprek om te ontdekken of een werkgever en/of functie bij je past.

Gratis aanmelden

en ontdek de mogelijkheden voor jouw toekomst

case
"

“Het is helemaal oké als je overweldigd bent door alles wat op je afkomt. En waarschijnlijk staat je hele LinkedIn vol met aanbiedingen van recruiters. Probeer daarom te herkennen welke organisatie ook op persoonlijk vlak interesse in jou toont en ga met hen in gesprek. Laat je niet alleen leiden door verhalen over hogere salarissen of meer doorgroeimogelijkheden. Luister goed naar je gevoel en begin gewoon met wat je écht leuk vindt.”

Jonathan Brandsen – Finance & Control Professional bij Werkmandejong

Veelgestelde vragen

Een webinar is een lezing, workshop, college of andere vorm van kennisoverdracht die online (dus via het internet) plaatsvindt. Je kan het dus een beetje vergelijken met een online hoorcollege, maar dan met meer mogelijkheden tot interactie. Zo kan je tijdens het webinar op 2 mei bijvoorbeeld al je vragen stellen aan een van onze professionals.

Nee, je komt zelf niet in beeld. Je kan het webinar dus volgen in je huispak op de bank, onderweg in de trein of tijdens een tussenuur op school. Alleen de sprekers komen tijdens het webinar in beeld. En heb je een vraag? Dan kan dat gewoon via de chat.

Dat doe je heel simpel via het aanmeldformulier op deze landingspagina. Het enige dat wij van jou nodig hebben zijn je naam en e-mailadres. Via dat mailadres ontvang je de bevestiging van je inschrijving én de link naar het webinar. Vul dus een e-mailadres in waarop we jou kunnen bereiken.

Ja, deelname aan het webinar is volledig gratis. Het enige wat wij van jou vragen is 20-30 minuten van je tijd. Maar daar krijg je dan ook weer een hoop kennis en inspiratie voor terug.

Ook als je donderdag 30 mei niet live bij het webinar aanwezig kunt zijn, raden wij aan om je alsnog in te schrijven voor het webinar. Je ontvangt na afloop namelijk een terugkijklink. Zodat je het op je gemak nog eens terug kan kijken.

Natuurlijk laten wij jouw vraag niet onbeantwoord. Stuur ons een mail met al je vragen. Liever een keer een-op-een sparren? Plan dan een Meet & Greet in met Corporate Recruiter Lara. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leert zij jou graag beter kennen. Én beantwoordt zij al je vragen.

Gratis aanmelden

Meld je makkelijk en snel aan voor het webinar ‘Keuzestress: Zo vind jij dé werkgever die bij jou past’ op donderdag 30 mei om 19.00 uur.

Tot donderdag 30 mei!